- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
piocasember
tag
-
Csak hogy ne vezessenek félre, rossz olvasni a sok félinformációs emberkét.
Android 9-től a Samsung telefonokon nem működik a hívásrögzítés. Egyik appal sem, GDPR miatt tiltja a Samu. Nem lehet megkerülni. A más alkalmazásboltokban (Samsung, Huawei) lévő ACR Unchained nem ezt kerüli meg, hanem azt, hogy látható legyen az elmentett híváshoz tartozó telefonszám, név információ is, ugyanis a Play Store-ba már nem lehet olyan hangrögzítő alkalmazás ami hozzáfér ezekhez. Android 9-től csak a saját hangod veszi fel tisztán a másik felet csak a hangszórón keresztül tudja felvenni, ha ki van hangosítva. Néhányan azért hiszik azt, hogy a másik felet is veszi rendben, mert egy csöndes szobában veszik fel a beszélgetést, és a mikrofon így ennyit rá tud erősíteni, de ha zajos a környezet, akkor már nem hallasz belőle semmit.
Egyedül úgy lehet megkerülni ez a tiltást, hogy olyan sim kártyával kell használni (legalábbis indítani a rendszert) amely országokra nem vonatkozik a GDPR (thai, izraeli, stb). Találsz róla listát melyek ezek.
-
WinstonWolf
senior tag
Szia!
Én innen rendeltem. 3 nap alatt megjött és megy a hívásrögzítés.
https://www.amazon.co.uk/gp/r.html?C=1VAYFMVJ4YLY6&K=28J9B1ILVQR8S&M=urn:rtn:msg:20190411191331ef92e29205f042b5bdec0231e9d0p0eu&R=X1ITH4OV1UK3&T=C&U=https%3A%2F%2Fwww.amazon.co.uk%2Fdp%2FB079NHSX4L%2Fref%3Dpe_3187911_185740111_TE_item&H=OHXXBWAA4ZJLLKP7P1ZA0DF9NC0A&ref_=pe_3187911_185740111_TE_item
Bár kétsegtelen, hogy van hátulütője. Néha ez+az thai nyelven jelenik meg... de nem zavaró
A GDPR huszárok meg kicsit gondolkodjanak el miről is beszélnek. Azzal semmi gond nincs, ha valaki rögzíti a hívasokat. Azzal van a gond, ha felhasználja.
-
Parallaxis
addikt
De pont úgy működik. A másik fél hangját nem veszi fel, csak azt ami a mikrofonba behallatszik. Aki azt állitja, hogy nála működik, az téved. Csupán a csendes irodában vagy szobában jobban behallatszik a másik fél hangja.
Egyetlen működő megoldás az engedélyezett területekről való SIM-el való beüzemelés. -
-
dkovizoli
addikt
De igaz. De ez valami bütykölt változat a store-ban, nyilván ezért nem ugyanez van a play-ben. Ezenkívül tudomàsom szerint ez is csak az s10 szériával megy. Itt is hallható, hogy igazából olyan, mintha a hangszóróból venne fel vagy mintha annak a jelét tudná rögzíteni. Legalábbis a gyári hangrögzítő teljesen más hangot rögzít, ami bizonyos régiókban elérhető. De ez is teljesen megfelel. Nekem legalábbis.
-
Kami11
őstag
Nekem is tökéletesen működik, minden mókolás nélkül! Kiírja a partner nevét, tökéletesen hallható mindkét fél hangja. A következőképpen jártam el:
- Letöröltem az összes felvett beszélgetést.
- Eltávolítottam a programot, a licenc fájlt nem
- Feltelepítettem a Galaxy Store-ból a programot újból
- Elindítottam, majd megadtam minden kért engedélyt, a beállításokat is alaphelyzetben hagytam, teszteltem, tökéletes -
KZP
őstag
Egyáltalán nem szégyen, miért lenne az? Ha tudunk, segítünk, ezért van a fórum.
FR=factory reset: gyári visszaállítás.
Ezt a beállítások menüből tudod megcsinálni.
(Szerintem egyébként ez nem fogja megoldani a problémát, de egy próbát szerviz előtt mindenképpen megér, amúgy sem árt letörölni mindent róla, mielőtt szervizes kezekbe kerül.)
De a visszaállítás előtt mentsd le róla a fontos dolgokat, mivel minden törlődni fog!
Teal'C: nincs mit!
-
Teal'C
veterán
Akkor szervíz, de volt ám ilyen hiba valakinek szoftverből is talán s9+ on. Csinálj egy fr-t mielőtt szétszedik. Egyébként pedig rendesen összerakják ha hivatalos Samsung szervízbe szól a garancia. Illetve próbáld ki hogy az alsó hangszórót befogod ujjal miközben zenét játszol le, ha akkor rendesen szól a felső hanszóró akkor nem annak van baja.
-
Tesztelik szerviz után. Ha beázik utána az az ő saruk,és kapsz egy újat.
"Ennyi pénzért nekem ne legyen baja!" Plusz félmilliós telefon?Mi köze ennek az árához? Tömegtermelésről hallottál már? A 30 milliós autó is simán kijöhet hibásan a gyárból. És ez csak egy kb 3-4 évre tervezett műszaki "kacat".
-
melan
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest