- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
válasz
JoeCockBill #27207 üzenetére
Köszi, ez tényleg még egy fokkal jobb.
-
bounty123
őstag
válasz
szendy69 #27201 üzenetére
Dehogynem kapcsolja ki, csak pár másodpercig sötétít és ideiglenesen leveszi a timoutot pár másodpercre ami lezár - ezt kénytelenek voltak így megoldani az összes hasonló programban. Mondom, évek óta használom, teljesen jól működik, lezár aztán feloldható ujjlenyomattal is szépen.
-
bounty123
őstag
válasz
mentic18 #26610 üzenetére
https://hvg.hu/tudomany/20201023_youtube_android_lejatszo_tekeres_folyamatsav
Szerveroldali és szándékos a változtatás ezek szerint. Amit az is alátámaszt, hogy ugyanígy kezdett el működni a Tab S6-omon is bármiféle yt app frissítés nélkül.
-
bounty123
őstag
-
bounty123
őstag
válasz
MikeWazowski #23671 üzenetére
Arra, hogy akkor is tudsz telefonálni, ha nincs mobil térerő, de ha van, akkor azt használja és nem a wifit. Passz, hogy melyik az előnyöseb beállítás, de érdemes lenne utánanézni.
Az a gyanúm, ha gyakran vagy olyan helyen, ahol erős a wifi de gyenge a mobil térerő, akkor érdemes lehet a wifi hívást preferálni.
-
bounty123
őstag
válasz
s7evcsenko #22921 üzenetére
Miért is ne lehetne cserélni a billentyűzetet? Én sose használtam a gyárit. Jó pl. a gboard, anysoftkeyboard, swiftkey, de van rengeteg másik.
-
bounty123
őstag
válasz
janosibaja #21967 üzenetére
Kezdetek óta Novát használok, nem bűvészkedtem semmit és megy jól.
-
bounty123
őstag
válasz
MikeWazowski #21269 üzenetére
Én is, azaz nem rögtön, csak amikor elkezdett karcosodni. Nem azért vettem ilyen drága, szép telefont, hogy karcos fólián át nézzem. Azóta sincs semmi hiba a kijelzőn - de ez felhasználás kérdése, én nem zsebben hordom és nem poros környezetben dolgozom, így egyáltalán nem karcolódik tok és fólia nélkül se.
-
bounty123
őstag
válasz
tibbike01 #21211 üzenetére
Én sokkal jobban szeretem a sötét témákat, régóta minden asztali programot is átállítok sötétre, hacsak tehetem. Egyszerűen zavarja a szemem a túl vakító világos háttér.
Most legalább van/lesz opció, senki nincs rákényszerítve se a sötétre, se a világosra, lehet választani közülük. -
bounty123
őstag
De be van állítva a zárolás? Mert akkor márpedig kéri mindenkinek, azonos időközönként. Attól tűnhet randomnak, hogy pl. nem ugyanakkor nézel rá, vagy épp átalszod azt az időszakot, amikor kérné a kódot, így reggelre tolódik a 24 órás limit stb. De ez megkerülhetetlen Android biztonsági előírás. Nincs olyan, hogy nem kéri vagy random kéri.
-
bounty123
őstag
válasz
guriga1234 #10702 üzenetére
Azt tudod, hogy a telefonod is a neten van? Ennyi erővel azt is bármikor feltörhetik és bárki lenyúlhatja a rajta lévő képeid, adataid. Szerintem ennek a paranoiának érdemes ésszerű kereteken belül határt szabni, amibe a felhős fotótárolás bőven belefér. Mégis, kit érdekelnének az én balatoni, túrázós stb. képeim? A Google pedig felőlem használja csak a reklámok jobb becélzására, reklám mindenképp jön, akkor már legalább legyen olyan, ami tényleg érdekel.
-
bounty123
őstag
válasz
guriga1234 #10607 üzenetére
Hú, ebbe ne menjünk bele. Pl. egy Google felhőben kontinenseken átívelő redundancia van. Annak az esélye, hogy náluk semmisül meg az összes adatod össze sem vethető azzal, hogy az otthoni hdd-den. Nyilván egyiknek sem 0, hisz pl. egy atom-világháborúban jó eséllyel a google felhős adataid is sérülnek. Viszont az otthoni hdd-dnek ennél sokkal-sokkal kevesebb is elég, konkrétan csak úgy megnyekkenhet bármikor a semmitől is. Folyton fontos emberekről beszélsz, pedig inkább az adatok, emlékek fontosságáról van szó a legtöbbünknél szerintem.
-
bounty123
őstag
válasz
mSchumi87 #10605 üzenetére
A kényelmetlenség mellett, ha 1 külső hdd-n vannak lementve, akkor nyugodtan veheted úgy, hogy nincsenek meg - bármikor tönkremehet, elveszhet stb. Még ha egy másikra is mentegeted, akkor is csak kevéssel javul a biztonság és még jóval kényelmetlenebb lesz az egész. De persze mindenkinek a kedve és belátása szerint.
-
bounty123
őstag
válasz
MikeWazowski #8257 üzenetére
A kérdésedben ott a válasz. Fölösleges a galéria, használd a fotókat. Igazából a Samsung appok nagy része fölösleges duplikáció, elég gáz, hogy beleégetik a fw-be mindet.
-
bounty123
őstag
válasz
Peterzon94 #8183 üzenetére
Van, a Snapdragon gyorsabb és kevesebbet is fogyaszt.
-
bounty123
őstag
válasz
bulikavagyok #7955 üzenetére
Huh, ez alapján nem szabad feltenni a frissítést, elég durva hibák.
-
bounty123
őstag
válasz
guriga1234 #7543 üzenetére
Pl. mert biztonságban vannak és marha kényelmesen kezelhető böngészőből is az összes kontakt, automatikusan szinkronizálódik az összes androidos eszközön, magától átmegy új eszközre? A telefonon meg tudom nyitni a pc-s böngészési előzményeket, bezárt tabokat. Többek között, rengeteg előnye van. Inkább azt kérdezném, miért ne tenném, milyen bajom lenne belőle? Teljes nyugalommal megosztom velük az adataimat, remélem alaposan fel is használják a reklámok kiválogatásához és ha már jön reklám, az legalább jobb eséllyel tényleg engem érdeklő témájú legyen. Sok-sok évnyi android használat alatt csak az előnyét láttam.
Mióta a levelezőjük bazi hatékonyan szűri a spameket, az e-mailemet is sokkal nyugodtabban adom meg bárhol.
-
bounty123
őstag
válasz
N.YCityBoy #7512 üzenetére
A kisebb kijelző egyben élsesebb képet is jelent. A méretről meg, hogy a fogása jobb vagy sem, ez enyhén szólva véleményes. Számomra konkrétan borzalmas az S10+ fogása, túl nagy a cucc. Szóval ez teljesen szubjektív dolog. Pedig nincs kis kezem, de szeretem 1 kézzel is kezelni néha a mobilt.
-
bounty123
őstag
válasz
adrian94 #7508 üzenetére
Nem jobb az előlapi kamerája, hanem van egy külön mélységérzékelős kamera a pont ugyanolyan főkamera mellett. Ez portréfotózásnál jól jöhet a háttér szebb elhomályosításánál, de amúgy nem egy nagy előny.
Az üzemideje határozottan jobb a nagynak, ha az fontos szempont és nem zavar a nagy méret, akkor érdemes megfontolni a +-t.
https://www.tomsguide.com/us/galaxy-s10-vs-galaxy-s10-plus-vs-galaxy-s10e,review-6189.html
-
bounty123
őstag
Pedig ahogy nézem, a 4 hónap akciónak nincs is köze az S10 szériához, alapból jár. Épp most néztem meg sima asztali böngészőben és reklámozza a kedvezményt. "4-month free trial • HUF 1,790.00/month after"
-
bounty123
őstag
válasz
JockeyEwing #6893 üzenetére
Nem
-
bounty123
őstag
válasz
TheBikerider #6017 üzenetére
Hát az biztosan javít rajta. De a legújabb frissítések után azzal is jól kéne mennie. Jött külön egy 6 megás frissítés magához az ujjlenyomat olvasóhoz, az fennvan már?
Próbáld meg újraregisztrálni az ujjaidat, úgy téve a kijelzőre, ahogy legtöbbször használod, és elforgatva kis lépésekben.
-
bounty123
őstag
válasz
TheBikerider #6015 üzenetére
Szedd le a fóliát róla. Amúgy nincs olyan, hogy 3 napon belül visszaviheted. Online vásárlás esetén 14 napos elállási jog van, 3 napos nincs, az csak arra vonatkozik, hogy ha hibás, akkor 3 napon belül cserélni kötelesek, nem pedig javítani.
-
bounty123
őstag
válasz
szab120 #5982 üzenetére
Biztosan, az S10+ nyilván többet bírna. A Sima 10-es kb. az S9+ szintjén van, ha azzal elégedett voltál, ezzel is az leszel. Azt neked kell eldönteni, mi a fontosabb - a kezelhető, kényelmes méret és súly, vagy a nagyobb akksi. Nekem utóbbi egyáltalán nem gond, tökéletesen elvagyok a sima S10-el, inkább legyen kisebb (khm, 6.1-es screen) és könnyű.
-
bounty123
őstag
-
bounty123
őstag
A telefon lemegy rendesen deep sleep-be? Volt ugye ez a bug, amit elvileg javítottak. 1x viszont én már azóta is tapasztaltam, és újra kellett indítani, mert nem volt deep sleep. Nekem sima s10 van és semmi bajom az akkuval, készenlétben 0.7-1% között fogyaszt. Az Accubattery-t használom monitorozásra.
-
bounty123
őstag
válasz
eladogeppc #5691 üzenetére
Dehogy is, ott valami mem stimmel. Nézz meg pár yt videót, hogy hogyan kell működnie.
-
bounty123
őstag
válasz
boogie84 #5557 üzenetére
Nem a vezeték nélkülön van a hangsúly, hanem a folyamatos 100-on töltőn lógásról. Végtelen szakmai cikket vagy videót találsz erről a neten, számtalanszor szerepelt már itt is utalás ilyenekre. De akkor belinkelek pl. egyet hamar: link
Idézem:
"Once your smartphone has reached 100 percent charge, it gets 'trickle charges' to keep it at 100 percent while plugged in. It keeps the battery in a high-stress, high-tension state, which wears down the chemistry within."Ezek tények, az akkunak ez nem ideális, de ettől még nem fog 1 év alatt tönkremenni. De ha kényelmesen meg tudod oldani máshogy is, akkor csak jót teszel vele neki. Alapvetően az a cél, hogy használd az akkut, nem az, hogy védd, hisz ha pl. mindig 30 és 80% között tölti az ember, akkor eleve olyan, mintha fele akkora akku lenne. Ennyire meg 2 éves folyamatos 0-100%-os használattal se romlik le.
-
bounty123
őstag
válasz
manokaki #5212 üzenetére
Igen, tudtommal AOD-val megy csak egyelőre. Konkrét tapasztalatom nincs, én (még) nem használom, csak nagyjából követem a fórumát. Igazából kicsit nyugodtabb lett az életem így, hogy ritkábban nézem meg a messenger üzeneteket a telón, nem is biztos, hogy kell nekem értesítő led
Ha valami fontos, felhívnak. Azért valószínű fel kell majd tennem, vagy megvárom, mivel jön elő a Samsung.
-
bounty123
őstag
válasz
csupa csaki #5201 üzenetére
Igazából az nem hiba volt, hogy csak töltőn meg csak bekapcsolva volt értesítés, hanem az app béta státuszú és a fejlesztésnek a korai stádiumában volt még. A kikapcsolt fogyasztás olyan nagy volt még, hogy nem akarta aktiválni, hanem tesztelte és fejlesztette, amíg használható állapotba kerül, ez most már megvan. Az xda fórumon tök jól nyomon követhetők a fejlesztés állomásai és nehézségei
-
bounty123
őstag
-
bounty123
őstag
válasz
Paszkal3 #4772 üzenetére
Nekem nagyon bejött a sima S10, az ég világon semmi bajom az akkuidővel, közel tökéletes számomra a telefon. Az én használatommal 1 napot bőven kibír, de amúgy is gyakran dobálom csak úgy rá Qi töltőpadokra. Nekem sokkal fontosabb a kis méret és súly, mint egy böszme akku.
-
bounty123
őstag
Igen ez így volt, de mégse azt csinálja, hanem felvillan a kijelző lezárás után és beröffen az arcfelismerés. Viszont most találtam egy appot, ami tökéletesnek tűnik.
Amúgy az a fura, hogy a márciusi frissítés előtt nem volt ez az arcfelismerés anomália, igaz felvillant a kijelző, de nem indult el a felismerés, hamarosan kikapcsolt. Szóval valaminek változnia kellett.
-
bounty123
őstag
Tud valaki megoldást arra, hogy ha nem bekapcs gombbal kapcsolom ki a kijelzőt, hanem pl. a Nova lock funkciójával, vagy bármilyen screen off appal, akkor rögtön felvillan a kijelző és aktiválódik a biometrikus azonosítás, így lezárás után pl. aktív arcfelismerésnél fel is old azonnal. Így kb. használhatatlan a szoftveres képernyő kikapcsolás aktív arcfelismeréssel.
-
bounty123
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #4656 üzenetére
S10: Rendszer 27 GB, szabad 101 GB.
-
bounty123
őstag
válasz
csupa csaki #4051 üzenetére
Sokat nem kell vele foglalkozni, töltsd, ahogy kényelmes. De ha kímélni akarod az akkut és megteheted, mert pl. van egy Qi töltő az asztalodon, ne várd meg direkt, hogy 10%-ra essen, hanem minél gyakrabban tedd fel töltőre pl. már 40%-nál és ne töltsd fel csutkára, csak ha tudod, hogy nem jutsz töltő közelébe és szükség van a teljes kapacitásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trónok harca - Game of Thrones (sorozat)
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest