-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
metrion
aktív tag
válasz JockeyEwing #8930 üzenetére
Nyomtam én is egy duplát a leírásod szerint. Nekem is gondok vannak a májusi frissítések óta, habár én S10e-t használok.
-
metrion
aktív tag
Nekem S10e-re nem akar megjönni az ASE6.
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Az ajándékba kapott Galaxy Buds milyen hangzásilag, kényelmileg? Jobb mint egy AirPods vagy egy Honor Flypods Lite?
-
metrion
aktív tag
válasz guriga1234 #7279 üzenetére
Párom iPhone 7-esen 1 hónap van ingyen, nekem 4 hónap. Akkor miért is beetetés?
Nézz utána. -
metrion
aktív tag
válasz thedarkfox #6729 üzenetére
Biometrikus azon. és biztonság->Egyéb biztonsági beállítások->Erős védelem
Itt lehet bekapcsolni illetve kikapcsolni.
-
metrion
aktív tag
válasz promagus00 #6675 üzenetére
Én ezt használom:[link]
-
metrion
aktív tag
válasz TheBikerider #6313 üzenetére
Vezetéknélküli powerbankkel mennyi idő alatt tölti fel? Kb 2 óra?
Gondolkoztam, hogy veszek egyet.[ Szerkesztve ]
-
metrion
aktív tag
válasz TheBikerider #6282 üzenetére
Nekem nem merül repülőbe max 1%.
-
metrion
aktív tag
válasz metrion #6198 üzenetére
Kikapcsoltam az Adaptív energiagazdálkodást de így a 15%-nál nem kapcsolja be a Közepes energiasémát csak a kritikus 5%-nál vette le a fényerőt, de a sémát még ekkor sem állította át. Amit még megfigyeltem, hogy a Közepes és a Max energiaséma között nincs különbség (S10e).
-
metrion
aktív tag
Egyébként csodálkozok , hogy a közelségérzékelő szenzor hibájára senki nem panaszkodik az AOD-al kapcsolatban. Pedig az akkuidő úgy látom mindenkinél számít.
A hiba az, hogy sötét helyen csak elhalványul, de nem kapcsol ki így a fogyasztása nem csökken. -
metrion
aktív tag
válasz marquuard #6155 üzenetére
Igen, mert nálad jól működik. Írtam, hogy nekem kezdettől (múlt hét csütörtök) be volt kapcsolva és tegnapig jó volt. Ma reggel frissítettem és szerintem az rontotta el. Kár, hogy az AI adatokat nem lehet törölni és arra a pár napos tanulásra alapoz, ez az otthoni mód volt, keddtől dolgozom és ami plusz az a hálózati változás és Spotify használata. Itt a nagyobb baj akkor van, ha valakinek egy rossz szokást vesz fel akkor ott is csak az FR segít. Ez egy elég rossz megoldás, ugyanúgy kellene megoldani, mint az Adaptív fényerőnél.
[ Szerkesztve ]
-
metrion
aktív tag
válasz thedarkfox #6146 üzenetére
Nincsen, nem használom. Megbízható ügynököknél ma kapcsoltam ki a Smart Lockal együtt. Eszközasszisztensnél is nincsre van állítva.
-
metrion
aktív tag
Küzdök ezzel a random energiaséma változással, de semmi. Clear cache megvolt, gondoltam, hogy a Spotify okozza ezért letöröltem majd újra beállítottam. Akkor találtam ilyet, hogy Device Health Services alkalmazásba kell az adatokat törölni, de nem törölte ki az akksi statisztikát.
Most azon agyalok, hogy nem-e az áprilisi frissítés, mivel eddig nem volt ilyen problémám. -
metrion
aktív tag
Az akkumulátor kezelésének újra tanulására van valami reset?
Clear cache mennyire drasztikus? Adatok, beállítások megmaradnak?
Ez a random berakja magát közepes energiasémára kiakaszt.[ Szerkesztve ]
-
metrion
aktív tag
Megint én. Most olyat csinál a telóm amit eddig soha, hogy átrakja közepes energiatakarékosra magától, beállítás nem változott. Most ez mi? Nagyon zavar.
-
metrion
aktív tag
válasz ForRedGlory #6083 üzenetére
Teszteltem az áprilisi frissítéssel, de semmi, csak elsötétül az AOD mint eddig. Kiváncsi leszek a májusi frissítésre, de ahogy látom régiónként eltérnek a Changelogok...
-
metrion
aktív tag
Szerintetek ez mennyire normális, lehet tenni valamit?
Reggel töltőről húztam le 6:30-kor majd lefrissítettem az áprilisi csomagra (maradt 100%-on). Közel 20%-ot merült úgy, hogy a mobilnet be volt kapcsolva, de a zenék le vannak töltve, az utolsó kb. 20 percre már kilőttem a mobilnetet, de kb alig számított. Frissítés előtt is ilyen volt.
-
metrion
aktív tag
S10-eknél van ötlet arra, hogy zsebben, táskában (sötét helyeken) kapcsoljon ki az AOD?
Be van kapcsolva a Védelem a véletlen érintések ellen, de nem ér semmit. -
metrion
aktív tag
válasz TheBikerider #6030 üzenetére
Szerintetek működik az S10-eknél, hogy mikor zsebbe van az AOD kikapcsol? Valamint nem fog a kijelzőbe égni? Még az S7-nél időnként mozgott, itt csak feloldáskor-zároláskor változik a helye.
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
S10e,S10,S10+ telefont lehet tölteni Quick Charge 3.0-al vagy afeletti vésztöltőkkel?
Nem teszi tönkre?
Egy ilyenen gondolkozok [link] mivel a jelenlegi (Xiaomi NDY-02-AM) nem támogatja a gyorstöltést, habár úgy emlékszem az S7-et tudta gyorstölteni...[ Szerkesztve ]
-
metrion
aktív tag
S10e átlag üzemidő, otthoni környezetben
Adaptív energiagazdálkodás, akkumulátorkezelés, fényerő: be
Always On Display: be 6:30-20:00
Éjszakai mód: be 20:00-6:30
Repülő üzemmód: be elalváskor, ki ébredéskor
Wi-Fi: mikor használom be, egyébként kikapcsolom
Térerő: gyenge, ezért feltételezem, hogy váltakozik a cellák között napközbenÉjszaka repülőbe üzemmódba nekem 2%-ot csökken kb. 8 óra alatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- BestBuy ruhás topik
- Gmail
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest