- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
MrCsiT #18000 üzenetére
Nekem Raifaisen van, ami szinten háklis a rootra. Ket lehetőség van, melyeket telepítéskor választhatunk ki:
- Rootolva kérjük a telepítést- ekkor Magisk modul alatt kell kiválasztani az appokat, miket rejtsen el a root elől. A fórumban sokan hasznaljak, minden rootra problémás app működik, a banki appokkal együtt.
- Nem kérünk rootot - ekkor nincs root és nem kell semmit sem állítgatni. Olyan érzése lesz az emberek, mintha egy tiszta, sallangmentes, de sokkal több funkcióval bíró gyári rendszert használna. Én így használom, mert régebben a magisk modul fejlesztés alatt volt és nem volt időm azzal szórakozni. -
MrCsiT
addikt
válasz
MrCsiT #16970 üzenetére
Lett is válasz, a Digi Mobil topicban
-
S e t h
nagyúr
válasz
MrCsiT #15282 üzenetére
Én ott szoptam be hogy a legfrisebbet raktam fel, ami csupán pár napos volt.
Miután kiderült hogy problémás, akkor vissza akartam rakni ami a playen is fent van és akkor döbbentem meg, hogy ugyan az csak augusztusi kiadás, de azóta számtalan ilyen "tákolmány" kijött.Egyébként annyira nem bánom, hogy problémás lett, mert amúgy is kompromisszumosnak éreztem a használatát a korábbihoz képest.
Az most jobban zavar, hogy nem tudom mi ürítgeti a download mappát, nálam még sosem volt telefonon, hogy az én aktív ráhatásom nélkül törölje a régebbi fileokat.
Két új alkalmazás van csak fent, de velük kapcsolatban sem olvastam ilyen jellegű panaszról, igaz csak a magyar reakciókat olvastam eddig a playen. -
S e t h
nagyúr
válasz
MrCsiT #15279 üzenetére
Igen, próbáltam, nem megy fel.
Alapvető hogy linkekre kattintva, ha másik oldalra visz, onnan nem tudsz visszatérni, megfagy az alkalmazás, youtube esetében ez 100%-ban fordul elő, újra kell utána indítani az alkalmazást.
Másrészt logikátlanabb lett az egész.
Jobban néz ki? Fogjuk rá, bár én a funkcionalitást fontosabbak tartom a külcsínnél.
Amit korábban egyszerűbben, pár érintéssel megoldottál, most tovább tart. -
akooos
veterán
válasz
MrCsiT #13100 üzenetére
Ja de itt nem csak az újraindulásról van szó, hanem arról, hogy random kéri "biztonsági okokból" a telefon feloldó PIN-jét. Tehát nem tudod feloldani írisszel, arccal vagy ujjlenyomattal. Ilyen nekem is van heti 2-3 alkalommal, amikor kva sokáig nem nyúlok a telefonhoz egy nap alatt pl. De ilyenkor nem indul újra. Ha újraindulna, akkor azt látnám a telefon állapotánál vagy az akkutüskénél (szerintem).
-
DarkKarol
tag
válasz
MrCsiT #13100 üzenetére
Nekem is csomót újraindult a Note 4em (amíg be nem szart)
Aztán most amíg nincs nálam a 8, S4 minit használok amin még azt hiszem a 4es android van, és mostanában az is random újra indul....
Szóval ez lehet nem note 8 hiba.
De az is lehet, hogy én csinálok valamit rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest