- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
havast #15112 üzenetére
Akkor az szerintem is XEH volt eredetileg (is).
Ahogy írtam, a VoLTE megy a XEH firmware verzión is, de ahhoz megfelelő Telekomos SIM kártyát kell betenned a készülékbe, mert csak náluk van jelenleg 4G Hanghívás.
A mobilinternetes sebességet leírták előttem, sok helyen nem bírja a Telenor hálózata, meg is szüntették abban a formájában a korlátlan Hello Data csomagot, illetve a korlátlan flottákban is folyamatosan vezetik be az ilyen irányú megszorításokat. -
Somatom
veterán
válasz
havast #15117 üzenetére
A Telenornál nincs sávszélesség korlátozás, mindenki az elérhető maxot kapja, A Hello Datások teljesen megették a hálózat erőforrásait. A Telenor már meg is szűntette ennek a csomagnak az árusítását. Szóval, az adott helyen (tornyon) símán lehet akkora terhelés, amennyitől így megzuhan a sávszélesség. Tapasztalatok alapján ez teljesen normálisnak mondható érték. Vannak ettől sokkal gázosabb helyek is.
-
zzola
titán
válasz
havast #15117 üzenetére
Nekem XEh kódos a N8-am. Hiába tudja a hálózat a VoLTE-t, vállalati SIM-en eddig nem tudtam bekapcsoltatni a szolgáltatás, nincs is ilyen menüpont a készülékben.
A 30/30 az nem jó, nyilván cella függő a dolog, de nekem is van IQ-s adatkártyám, van ahol 150 mbit-tel hasít...
Pécs mellett lakom, itt 15-80 mbit között van a letöltés. -
válasz
havast #15110 üzenetére
Szia,
Attól függ, hogy mikor vetted, mert amikor áttértek kétkártyásra, akkor egy ideig XEH volt, aztán a kétkártyásból is lett később TMH is.
Nem minden külföldi firmware verzióban van benne a VoLTE, így igen, amiatt is hiányozhat, de ilyen tekintetben a TMH és a XEH is megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged