Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szab120
üzenetére
Nálam simán megy, OTP-s kártya van beregelve, szóval töltögetni nem kell. A napokban váltottam S8+-ról, itt újra rá kellett nyomni a regisztrációra, mert felismerte az alkalmazás,hogy már van kártyám régebbről, de ennyi. Elsőre ment. Azóta már vagy 5-6-szor fizettem vele.
-
T0rnad0
addikt
Na végre a Voda is elkezdte már a frissítést: 2018-04-05 Australia (Vodafone)

-
deathsoft
tag
Nekem még nem hajlandó frissülni a note8 valakinek frissült már? Nekem T-mobile van.
-
front3r
őstag
Ez az ajánlat szerintetek megéri?
Disconnect: Lifetime Premium Subscription
Működik Note8-al az app? -
tomson67
tag
FR nélkül van fenn 3 napja T-s ROM, (hamár náluk vagyok
) hibátlan, gyors, tudom, hogy nem mérvadó, de az Antutu is 30 ezerrrel többet dobott elsőre. Szerintem gyorsabb lett, az akkuidő is biztatóan alakul, nem kell du. 4-kor töltőre pakolnom, ha reggel húzom le róla. Szóval eddig frankó. -
szab120
tag
Sziasztok,az mitől lehet, hogy eddig s7 Edge-n gond nélkül fizettem Simple-el, ma akartam a Note 8-al, de sajnos nem sikerült, NFC bekapcsolva, Simple telepítve,kártya regisztrálva, előzményeket mutatja,kártyán lévő összeget is. Valakinek tapasztalat,vélemény ezzel kapcsolatban?
-
-
Ákkk
addikt
válasz
BeastMode
üzenetére
Nekem is, és ennek ellenére én az fr.mellet vagyok verzióváltás esetén az android nem macosx vagy win mert ott elmegy bár hosszútávon ott is érdemes a full reinstall mert akadnak néha gondok kb 500 pc 300notebook sok macbook pár mac pro is van a cégnél ahol melózom és így is ezen a véleményen vagyok.
Meg ez a felhasznállótol függ a leginkább és az általa használt programoktol.
Ez droid esetén is így van..
Majd amikor megjön neked az oreo a note 8 ra kiderül......
De kicsit cinikus voltál ezzel így hogy,mesélj kérlek..... -
-
törölt tag

Dual Sim független oreo update elérhető.

-
válasz
kengyel
üzenetére
Alapvetően nem lustaság, hanem teszt képen nem indítom újra! Év végén/elején használtam pár hónapig a Note 3 után egy S7 edge-t.
1-2 napig stabil volt az akksi ideje, de a 2. nap után úgy merült magától mint a Titanic...és most is azokat az app-okat használom és felhasználó szokásaim is ugyanazok.Nem akarok ódákat zengeni a Note 8-ról, de szerintem baromi jól sikerült telefon...kopp-kopp
-
Madwe
nagyúr
Na akkor elmondom, én hogy látom:
FR nem szükséges alapesetben. Lehet, hogy valami megzakkantja, ez ritka, de ilyenkor nem árt az fr. Aki elébe akar menni, az kezdje fr-el.Azt szerintem kár idekeverni, hogy van aki tech analfabéta, nagy verzióváltás után vacakol, s meg se próbálja az fr-t hanem szarozza a samsungot/googlet akárkit. Van ilyen persze, de az legyen az ő baja

Egyébként ITban dolgozom devops mérnökként, bár nem tudom az mit számít

-
-
-
Ákkk
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Csak itt nagyon sok minden változik nem a kinézet mindegy nálam ha frissül a főverzió fr így eltávolítja az appok szemetét is amit utána egyesével kéne és nem akkor jövöķ rá hogy valami nem megy amikor éppen kellene.
Egyébbként engem nem izgat valaki utána a samsungot szidja de a frissitésben is ott van álltalában leírva ajánlott a gyári visszaállítás...
Kérdezném kinek van fenn az oreo aki itt az ellenkezőét állítja?
A másik ki az aki informatikus végzettségű és nem az otthoni eszközein gyakorolja csak?
S8 esetén is sok probléma volt előtte is a fórumok mindig ezzel vannak tele tehát a legtöbb esetben ez van.
A másik utána jönnek,hogy lassítják a telot meg hasonlók az emberek fejében. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BeastMode
üzenetére
Annó már átléptem ezen, még akkor, amikor jöttek azzal, hogy xp alatt futó programok nem mennek win7 alatt, és most ugyan ez lezajlott a win10-zel.. Win10-nél ugye főként a frissítés miatt volt ezt elég nehéz elfogadtatni a felhasználóval, mert "win7 alatt még működött.."
Van aki elfogadja, van aki nem.. Aki nem, az.. na mindegy.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Attól még nem biztos, hogy szívás lesz.. Mint mondtam, korábban az S7E-m 6->7 frissítést túlélt minden gond nélkül, pedig azon volt ~100 app.
Kollégám S8-a is frissült Oreo-ra, pedig be van lakva elég rendesen, és megy neki gond nélkül.
Az, hogy az app rossz egy újabb rendszerrel, az nem a rendszer hibája.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
icecave
üzenetére
Igen. Nekem ilyen van barnában.
Amikor sima microUSB kábellel kötöttem rá TypeC átalakítóval, szép zölden világított töltés közben is.. Elég érdekes volt. Sőt talán másik fejjel is ez volt, de ebben nem vagyok biztos már, az elején azt hittem hirtelen, hogy a töltő a rossz, aztán ment a gyári töltőfej, kábel, azóta minden oké.
-
Sh4rKy
senior tag
Sziasztok!
Telekomos telefont (ami ugye független... és néhány két kártyás is van közte...) csak rádugjátok smart switchre gépen és már mehet is rá oreJóska...
Ami engem érdekelne, mert még nem volt időm rátenni, hogy miért írja mindenki, hogy FR kell hozzá?
Nekem türelmem nem lenne most a napokban újra beállítani az összes app-ot, ugyanis újra engedélyeztetnem kell rendszergazdákkal minden f*szságot, ha nyomok egy resetet...
Valaki aki frissített már és nem nyomott FR-t, legyen kedves leírni tapasztalatokat.
Köszönöm előre is.

-
Melóból hazaérve rátettem saját töltő, saját kábel és már meg is jelent a menüpont. Kapcsolgatni nem szoktam, de egyszer kikapcsolni csak kellett

Más: S8+-on a telefonkönyvben ha egy néven balra húztam az ujjam, akkor az sms-ekre ugrott, ha jobbra, akkor hívta. Ez itt nincs. Be lehet kapcsolni valahol? Mert most egy plusz nyomás,hogy névre rányom, majd lenyíló kis menüben kiválasztani,hogy hívni akarom, vagy akármi.
-
_ak_
addikt
Keresd meg a mágnest játék... szóval jól olvastam, hogy a ceruza és a mágneses tokok nem barátok. Ittleve, nem is érzékeli rendesen, hogy a helyén van-e, mert többször bejelzett, hogy nincs ott és nem is vette észre amikor kiszedtem a helyéről.
Mondjuk vezetés közben ez legyen a legnagyobb problémám.Szerk.:
[kép] -
törölt tag
Na.
Megjött az Odejó. Izé Oreó.

Dualsimes függetlenre. Persze kis varázslattal meg egy szlovák sim kártyával.

Viszont. Most nem tudok telefonálni. Vagy szétkapcsol azonnal, vagy nincs tárcsázó hang, csak a másik löki a rizsát a túlvégen én meg pislogások között makogok, mert nem volt tárcsázó túúúúú hang.

Anyósom is örjöngve hívott a másik telefonomon, hogy tuti már megint kocsmába ülök, hogy elérhetetlen vagyok. ( Utoljára 6 éve voltam ilyen vendéglátói kózértbe, de ez most mellékes.
)
FR megvolt oreo után, es kb 2 napig minden okés. Most meg telefonálni nem tudok, meg elérhetetlen is vagyok.Próbáltam ujraindítani ez se hozott eredményt. Minden más tökéletes.
( Igen a mobilszámlát már le jattoltam szal ez nem lehez hibafaktor )
Ezzel mit lehet kezdeni?

-
Ákkk
addikt
Nem, de mondj egy példát minek kell slow motion funkció(0.2 sec
) egy átlag embernek ekkora méretű érzékelő és optika párosítással minek fizikailag állítható rekesz ráadásul korlátoltan ez csak egy parasztvakítás mert gyakorlatilag is silány minőséget produkál szakmai szemmel nézve és nem annyival jobb fotót és videót készit mint az s8. Inkább a szoftvert kéne előbb megigazítani, nem a pontszámok számitanak mert a benchmark programok ugyanúgy csalnak. Ez egy 200 dolláros telefon 800 dollár haszonnal és az olyan emberek férevezetése akik e miatt adósodnak el itt tart a világ 2 év múlva meg még sokan ki se fizetik már mehet kukába az eszköz mert ott spórolnak ahol tudnak már amikor összerakják.
Sok ember a fotó és videó miatt veszi ezeket és még páran le is írják,hogy az okostelefon elérte ebben a céleszközöket ami nem igaz...
Amúgy már az s8 is jóval többet tud mint amennyit a rá készitett rom és szoftverek.
Akuidőben meg a sima s9 siralmas persze aki s6 után veszi annak ez más.
És pro eszközök esetén a samsung sehol sincs ebben a másik cégeknek meg nem érdeke konkurenciát csinálni magának mert az embereket így is meg lehet vezetni tehát vannak emberek akik 10 év alatt kiadnak 10 000 dollárt mert ezt tudja meg azt fotó és videó terén. -
_ak_
addikt
Megékezett a Nillkin Magic mágneses tok. Azért egy Spiegen Airhez képest is dundinak érződik vele a teló, illetve ahogy szó volt róla, tényleg nem túl feszes az oldalfal, könnyen arrébb lehet nyomni.
A kérdésem viszont, hogy valaki használta az "ehhez tartozó" Nillkin QI töltőt? Konkrétan erre gondolok: NILLKIN Car Magnetic QI Wireless Charger II (model B).
Mire lehet elég az 1A töltés? Félek, hogy navigálva még tartani sem tudná a szintet, nem hogy tölteni...próbálta valaki esetleg?
A Pitaka elvileg tudna gyorstölteni is, csak nem tudom, hogy a tartó menyire lenne barátságban a tokkal.
Mondjuk eleve a ragasztós tappancsosat akartam volna venni, mert a Civicben egy kicsit kényelmetlen a szellőzőrács, de a Pitakanak olyan eleve nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Magyar SIM-el nem ér oreo-zni...!
) hibátlan, gyors, tudom, hogy nem mérvadó, de az Antutu is 30 ezerrrel többet dobott elsőre. Szerintem gyorsabb lett, az akkuidő is biztatóan alakul, nem kell du. 4-kor töltőre pakolnom, ha reggel húzom le róla. Szóval eddig frankó.

Túl jó lett az a buli...