- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #10627 üzenetére
Tegnap elfelejtettem rákérdezni GoodLock ügyben arra , hogy the_stig kollégának miért nem megy a rég verzióval ? Nekem a 1.0.00.48 -al tökéletesen ketyeg a LockStar ( [2.1.00.11] )
-
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #10568 üzenetére
[Köszönöm] szépen !
Jobb alsó sarok nyert.Ott figyelt nyitva a Dex.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Probert75 #10523 üzenetére
Most így állítottam....eddig jó...(mintha, ezzel a beállítással is letth volna, hogy reggel nem ébresztett).
Most csak 15-30 perccel későbbre állítgattam ébresztést és ügy ment, jól. Kíváncsi leszek, egy egész éjszakai tétlenség után, képes lesz-e felébresztrni.
Meglátjuk -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Probert75 #10520 üzenetére
Én már mindenhol tiltottam az altatást és engedélyeztem a háttérbel futást. Védettség beállítást még láttam sehol sem.
Ez az app mindig is fent volt ezen a telefonon és működött, ahogy kell neki. A frissítés utáni reggelen meg hagyta, hogy tovább aludjak. Elfelejtett ébreszteni Azóta próbálkozom, de nem sok sikerrel.
-
iceQ!
addikt
válasz
Probert75 #10445 üzenetére
Nem. Knox ha ugrott 0x0-ról 0x1 akkor ott már pl.: a banki appok nem működnek, mert érzékeli, hogy a telefon rootolva volt (knoxon keresztül ami gyárilag telepítve van). Ez elég neki, hogy ne induljon el. Tök mindegy, hogy újrahúzod 20x ODIN-al, nem fog segíteni. Ezért van a knox számláló.
-
válasz
Probert75 #10445 üzenetére
Semmiféle illegális dolgot nem néz, a rootolás eleve nem jelenti azt, hogy bármi illegális lenne (nem is az). A rootoláshoz viszont fel kell nyitni a bootloadert, ami sebezhetővé teszi a telefont (a rootolás még jobban, gyakorlatilag bármi adatot el lehet lopni), ezért van a knox számláló, ami tárolja, hogy a telefon bootloadere volt e már nyitva, vagyis onnantól kezdve biztonsági problémák lehetnek. Ezért minden banki szoftver figyeli ezt, és nem hajlandó elindulni ilyenkor.
-
válasz
Probert75 #10422 üzenetére
Én nem tapasztalok olyat amit írtál, meg nem is lehet igazán megmagyarázni amit mondtál. Előfordulhat, hogy reggelre mondjuk csak 95%-on van a töltöttség úgy, hogy 100%-ot mutat, mert mint írtam, nem tölti a telefont egyfolytában a töltő, hanem lekapcsol 100%-nál, aztán egy ideig hagyja merülni. A kijelzés marad 100%-on, mert valószínűleg csak megzavarná az embereket, így kvázi úgy tűnhet, hogy rosszabbul bírja az akku, de valójában legfeljebb nincs teljesen 100%-ra töltve. De itt csak pár százalékokról beszélünk. Ez semmiben sem árt az akkunak.
-
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #10279 üzenetére
Ebben teljes mártékben igazat adok. Viszont Én mióta ilyen tepsi telefonjaim vannak kétkezesen használom.Szerencsére a melóm miatt nincs problémám ezzel. Az Edge paneleket is használom.Egyik kezemmel tartom a másikkal nyúlkálok. Már V10 óta így megszoktam a használatát. Nejemnek,csak 5,8" -as telcsije van és ha esetleg mókolnom kell Neki,azt sem érem el egy kézzel.
-
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #10236 üzenetére
Majdcsak lesz frissítés. Kibírom.Csak imádtam,hogy zárolt képernyőről tudtam indítan az oda behelyezett App-eket.
Viszont ami tetszik,hogy AoD nál látom az akku állapotát. Vagy ez eddig is így volt ? Mert a GoodLocknál nem mutatta.
Ja,és teszteltem a Cube ACR-t. Működik rendesen azzal a különbséggel,hogy közvetlenül nem játsza le a felvételt fájlkezelőből. Meg kell nyitni az alkalmazást és ott lejátszható simán. Eddig ment fájlkezelőből is a lejátszás,de ezt simán meg lehet szokni.
-
-
dkovizoli
addikt
válasz
Probert75 #10019 üzenetére
Telekomos S10 CSC átállítása:
0. Frijaban letölteni a legfrissebb az adott régióban elérhető OXM ROM-ot.
(XEH kóddal érdemes lekérni mivel később erre szeretnénk átállni)
1. Odinnal fel kell tenni a ROM-ot, normál CSC-vel.
(Most a megszokottak szerint BTU/BTU/BTU/TMH lett a készlék.)
2. Google Playből leszedni a Google Tárcsázót.
(gyári tárcsázót nem próbáltam mivel XDA-n kimondottan a Google Dialer lett említve de lehet azzal is menne... de a Google a biztos.)
3. A *#*#27262826#*#* kód segítségével XEH régióra állítani a készüléket.
(Legördülő lista kiválaszt, ez a művelet ismét egy wipe-al fog járni!)
4. 5-15 perc reinstall után a beüzemelés során:
"APN kiválasztása 1"
- Telekom HU
- blue mobile
- MOL mobile
(Ezek a felsoroltak Telekomos SIM-el, fontos a megfelelő APN kiválasztása!)
5. Örülés az eredménynek mivel a telefon be kellett, hogy álljon XEH/XEH/XEH/TMH-ra.
Tudom, hogy itt TMH-XEH állításról van szó, de elvileg ez a 2. pontól lényeges itt. Mivel s10 -en működött többeknek is a leírások alapján, talán itt is működik. Nyilván ha jelenleg is XEH vagy más egyéb OXM csoportbeli romon van valaki, akkor az eleje tárgytalan. Lényeg, hogy csak google tárcsázóval megy, a gyárival nem és csak saját felelősségre! Elvileg amig nem hagyod jóvá, addig nem történik semmi. Ha már feldobja a listát a választható régiókról, akkor valószínűleg működik.
Én nem próbáltam, mint előző hsz-ban leírtak miatt. -
dkovizoli
addikt
-
Schuler888
senior tag
-
-
-
Schuler888
senior tag
válasz
Probert75 #9765 üzenetére
Nem vagyok lekezelo, csak enyhen felbax, hogy en vagyok az egyetlen aki segitett, erre en kapom a savat, pedig aki ilyen telefont hasznal talan ert annyira hozza, hogy a mellekelt kepembol es hozza adott instrukciokbol egybol rajon hol keresse. De nem le kell fikazni, persze segiteni senki nem segitett, tipikus.
Nah ilyenkor fogadom meg, hogy soha tobbet.. -
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #9731 üzenetére
Teljes mértékben megértem és osztom is a véleményed,de azért valljuk be férfiasan,hogy többünkben motoszkál a kisördög,hogy próbáljuk egy kicsinkét meghosszabítani az akkunk élet tartamát.Másrészt viszont valóban igaz,minek kattogni rajta,hiszen tart ameddig tart.
Csak ne kellene szétflexlelni egy akkucsere miatt a telefont.Cserélhető akkus telefonunk idejében szerintem nem agyaltunk rajta ennyit.Bár akkor is sokszor ismétlődő téma volt.
Belegondolva már több alkalommal megígértem Maganak,hogy nem használok ilyen csekkolót,de mindíg beleszaladok..... Lehet, tényleg le is dúrom a .....ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest