- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimla65
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2708 üzenetére
Szia!
Sim nincs benne mert nekem nincs t-mobil-os.
Én nem ejtettem le úgy,hogy ezt nem tudom, lehet előtte már leejtették.
Először gyári romot tettem nem egyszer talán összesen egy hét alatt 10-12 szer,aztán tettem a CM10.1-t.
Már vissza adtam a gazdájának, a rom most jó,nem kapcsolgat ki,nem indulgat újra,neki van bele való sim-je. -
szimla65
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2706 üzenetére
Szia!
Nem kapcsol be ,nem jelzi a talált hálozatokat ,stb -
szimla65
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2698 üzenetére
Megnéztem az akku alatt GT-S6500D van ,és indításkor mikor folyamatosan újra indul ott is S6500D-t ír.
Annyit tudok,hogy t mobilnál vették kártyásan még abban az időben.
Az Odin-nál melyik helyen kell a pipát bent hagyni?
Sikerült nagy nehezen letölteni egy román romot.De nem tudom milyen és,hogy jó-e?,prerooted_S6500DXXMD1_S6500DCNXLL1_CNX.tar.md5
De holnap még egyszer megkérdezem.
-
jocek13
tag
válasz
Victoryus94 #2681 üzenetére
természetesen minden hardveres full hangerón van
-
Kristof14
senior tag
válasz
Victoryus94 #2688 üzenetére
köszi a választ, a telót 32-es win-ről flasheltem ah 1. hsz alapján, azért nem tudtam mit csinálni vele, lehet, hogy tényleg a D -s vagy nem d-s rom a baja.
azóta találkozott mégegyszer a földdel és teljesen feladta a gép az elemekkel való kűzdelmet. -
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2675 üzenetére
Szia!
Még annyit kérdeznék, hogy unlockolni kell előtte? (Nem tom ez mit jelent, azt hittem a nem T-s ROM telepítése unlock is). Láttam valahol leírásban, hogy odinos telepítés előtt kell unlock.
-
bozsozso
őstag
válasz
Victoryus94 #2678 üzenetére
Köszi, de jó én meg téma összefoglalót kerestem az elsőt hsz-t nem olvastam.
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2675 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Janou
őstag
válasz
Victoryus94 #2660 üzenetére
Update-eltem is a CWM-et frissebbre. Ugyanez a helyzet. Na mind1. Ha nem megy, nem megy.
-
drmotto
őstag
válasz
Victoryus94 #2615 üzenetére
A Telekom "D" végződésű, NFC nélkülit forgalmazott. A Voda adta az NFC modulost.
-
kóóó
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2611 üzenetére
Megvolt gépre dugás minden.
Csak annyira halott a teló, hogy a gép nem ismeri fel, hiába van telepítve a driver.
Viszont recoverybe már megvolt a wipeolás, utána odinba benyitom és ott bukik el, hogy Startot nyomok, ott ezt a hibát dobja: -
Tamy
őstag
válasz
Victoryus94 #2606 üzenetére
Persze nyilván a megfelelő kártya kéne bele, de én azt csak sejtem (azt mondták, hogy valószínűleg Telenoros)
Viszont a tulaj azért adta nekem, mert miután beletette az idegen kártyát, utána már a sajátját se látta (az nyilván megfelelő volt, hisz egész addig azzal használta). Másrészt idegen szolgáltató kártyájánál meg gondolom be kéne kérje a hálózati feloldó kódot, vagy legalább valami olyasmit kiírni, hogy nem megfelelő kártya. Egyébként Telenoros és Yess sim kártyával próbáltam.
Érintkezési hibára én is gondoltam, de érzetre rendben van, nem lötyög, érintkezők tiszták... Ha tényleg az történt, amit nekem elmondtak, akkor max. valami hardveres hibára tudok gondolni, elszállt a kártyaolvasó része, vagy valami hasonló.
-
Tamy
őstag
válasz
Victoryus94 #2604 üzenetére
Tegnap újratelepítettem (a szolgáltató nélküli verziót), de továbbra is azt hazudja, hogy nincs sim kártya. Nem tudom biztosan, de valószínűleg Telenoros a készülék (Ismerős ismerősének az ismerőséé). Mindegy, holnap visszaadom neki.
-
morbi04
csendes tag
válasz
Victoryus94 #2590 üzenetére
Sajnos ez a pit fájl nem működik a sima 6500-as teloval: [link]
XEH-s romot meg csak 6500D-re találtam, sima 6500-ra nem leltem :/
-
HawerKing
őstag
válasz
Victoryus94 #2561 üzenetére
Ezert is elonyos a root jog , majd egy program amivel (pl NoBloat) minden gyari vackot torolni lehet. Kar , hogy meg a 2.3.6 ban nincs benne gyarilag az alkalmazasok tiltasa lehetoseg. Na de ezt felreteve igy is nagyon okes a kis mini 2
-
HawerKing
őstag
válasz
Victoryus94 #2559 üzenetére
Ja azok engem is idegelnek.... fogalmam sincs , hogy mi inditgatja el oket... gondolom root nelkul nemlehet eltavolitani oket....
-
martin1369
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2548 üzenetére
köszi a segítséget
-
martin1369
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2545 üzenetére
és az miért van hogy nem enged regisztrálni a sammobilera?
-
martin1369
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2543 üzenetére
telenoros de nincs benne valamiért amúgy nfc-s
-
martin1369
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2540 üzenetére
gyári 2.3.6 van rajta
-
törölt tag
válasz
Victoryus94 #2536 üzenetére
Nos: garancia oda. Sok hónapja pár naposan össze törtem a kijelzőt, rommá van törve, de működik, érzékel.
A jelenség pedig az, hogy vagy cella zárlatos az akkuja (mert nagyon gyorsan merül, egy éjszaka alatt 50 °-ot), vagy egy zárlatos alkatrész (pl a wifi antenna, ami eddig egyébként jó volt) csinálja ezt. Az érintkezés hibát pedig megtudni...hát a fene tudja. Nem egyszerű. Próbáltam már sokszor, eddig eredménytelenül.
Azt hiszem lemondok róla. Most pl be fog kapcsolni, feltöltött 100%-ra ismét, de tegnap este bekapcsoláskor a rezgő ment, tehát bekapcsolt, de kép semmi...akár a kijelző is tönkre mehetett a törés miatt annyira, hogy vége van.
Szóval szervíz nem éri meg, túl sok mindene rossz.
Köszönöm a türelmet! -
törölt tag
válasz
Victoryus94 #2530 üzenetére
Kösz a segítséget. Majd még próbálkozok. De valószínűleg agonizál már.
Üdv! -
BenHans
addikt
válasz
Victoryus94 #2521 üzenetére
Köszi, de már közbe megoldódni látszik a story. Leválasztottam az SD-t aztán telefon újraindít, és úgy be az SD és felismerte aztán áthelyezgettem SD-re amit lehetett. Azért köszi, segítőkész kis topik ez is
-
dokee78
félisten
válasz
Victoryus94 #2516 üzenetére
-
Pityka_
tag
válasz
Victoryus94 #2513 üzenetére
Oké, értem. Köszi szépen a segítséget. Próbálkozom tovább.
-
Pityka_
tag
válasz
Victoryus94 #2511 üzenetére
Akkor még próbálkozok. Bár nem vagyok türelmes típus
Csak azt nem értem, hogy ha visszarakom alap rom-ot, akkor miért nem indul el a teló. A Samsung feliratnál nem megy tovább. -
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94 #2510 üzenetére
Ui.: Én próbáltam úgy is, hogy download modból kilépek, és utána recoverybe.
Már nem emlékszem, hogy sikerült. -
Pityka_
tag
válasz
Victoryus94 #2508 üzenetére
Nem tudok belépni a CWM-be a download modból. Csatoltam a képet ami megjelenik. http://kepfeltoltes.hu/view/140521/mini_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A telenoros gyári romot választottam. Fel is raktam, utána a CWM-et is újra, de nem akarja az igazságot. -
Pityka_
tag
válasz
Victoryus94 #2505 üzenetére
Az a bajom, hogy nem tudok belépni a Recoverybe és így nem tudtam wipe-olni. Download modba beléptem feltettem, ahogy az első hozászolásban leírták, de a Samsung logonál nem lép tovább. Csak folyton a Samsung animációt ismétli. Mit tudok ilyenkor csinálni ?
-
Pityka_
tag
válasz
Victoryus94 #2502 üzenetére
Hát nem figyeltem a CWM-re, úgyhogy most lesem a boot menüt
A problémám viszont az, hogy most be sem tudok lépni a CWM-be. Download módba belép. Gondolom odinnal újra kell tennem a gyári rom-ot és utána próbálkozhatok újra. -
Pityka_
tag
válasz
Victoryus94 #2500 üzenetére
Köszi a segítséget. Megpróbálom a 10.2-öt vagy a 11-et.
-
balaaa88
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2478 üzenetére
Nekem is volt ilyen. Ekkor CM ROM-ot raktam rá, majd (ha nem is elsőre) de vissza engedte telepíteni a gyári ROM-ot és megszűnt a bootloop.
-
swordoc
tag
válasz
Victoryus94 #2476 üzenetére
jaja, én is gondolkozom egy "noname" kínai telóban, ár/teljesítményben nem nehéz kifogni jó cuccot.
-
törölt tag
válasz
Victoryus94 #2464 üzenetére
Holnap megpróbálkozok majd a többi földi jóval, amit írogattatok az első hsz-ben
Jó éjt, s még egyszer kössz -
törölt tag
válasz
Victoryus94 #2462 üzenetére
Jelentem, bele vágtam. S működik! A downloaddal indítottam.
Elvett a mai nap egy évet az életemből, de majd begyógyulnak a csuklómon a hasgatások nyomai...
Köszönöm a segítséget! -
törölt tag
válasz
Victoryus94 #2460 üzenetére
Köszönöm, rajta vagyok az ügyön, bár eddig csak download módban tudtam elindítani a telefont, a recovery módban nem megy, nem indul, nem csinál semmit, de hátha sikerül.
Ha nem, jelzek!
Üdv! -
kartalhu
tag
válasz
Victoryus94 #2436 üzenetére
Victoryus94!
Bedöglött a gépem így csak most tudom megköszönni a válaszod.
Kár, hogy nem tudod már. Képileg ez az egy tetszett azok közül amiket láttam. -
C$abi
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2452 üzenetére
MicroSD kártyán van az összes zene, meg az appok többségét is próbálom oda telepíteni/áthelyezni ha lehetséges. és a zenéket is gyári lejátszóval játszom le, max. néha a Google Play Music, de azt ritkán használom, de azon is szakad a zene. Tudnál néhány alternatív zenelejátszót mondani?
Ha szoftveres hiba, akkor vigyem szervizbe? Még annyi, hogy amióta egy Sony MDR-E9-es fülhallgatóm van, azóta szaggat a zene, nem tudom, hogy ez befolyásolja-e a zenék folyamatosságát.
Előre is köszi! -
C$abi
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2450 üzenetére
Project Butter, több app, Holo UI, stb.
Plusz nem tudom hogy szervizbe vigyem a telot mert sokat hallgatok zenét és egy szám alatt (kb. 5 perces szám) 3-4 szer megszakad a zene egy pillanatra. Ez gyakori. -
kartalhu
tag
válasz
Victoryus94 #480 üzenetére
Szia!
Milyen időjárást raktál fel élő háttérnek?Ami a füleseket illeti átalakítóval kellett használnom (Vodafone 858) s így a galaxin rettentő halk volt. Mikor levettem az átalakítót már üvöltött.
-
killer1203
senior tag
válasz
Victoryus94 #2421 üzenetére
Engemse, csak töröltem pár app ot amit felesleges és előtte nem néztem hogy mennyit dobott rá.
-
swordoc
tag
válasz
Victoryus94 #2406 üzenetére
az lgcam-nál nem árt tudni, hogy a videófelvétel (ami egyik újabb CM-mel sem működik - cserébe az újabbak viszont jobban gazdálkodnak a memóriával) beállításainál maximum a hangra vonatkozó dolgokat lehet állítgatni fagyás nélkül, képkockaszám vagy felbontás állításakor simán lefagy a program és csak az app adatainak törlésével lehet újra működésre bírni azt a vackot.
+ adalák, hogy az lgcam alapból rosszul olvassa ki a kamera default képkockaszámát és 31fps-sel veszi fel a videót, ami miatt kicsit szar lesz a felvétel minősége.egy szó mint száz, aki videózni akar a mini 2 profi kamerákat megszégyenítő (irónia volt) fix fókuszos kis vacakjával, az maradjon a stock rom-nál.
-
swordoc
tag
válasz
Victoryus94 #2391 üzenetére
cm11-hez
- a zene nálam csak akkor akadt, mikor sd kártyán volt a muzik - őszintén szólva bőven elég nekem a belső tárhely.
- gyorsabb aksi merülést nem nagyon érzékelem, szerintem ez amúgy is szubjektív. wifi+3g+zene+játék (nem egyszerre persze) mellett is simán elmegy másfél napot, ennél többet a stock-tól sem várok el.
-képernyőképkészítés alatt screenshot-ot értesz? mert az simán megy, be kell rakni a power menübe, oszt jó napot.stock bloatware:
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0AnO2-4y6yE1gdDJRekl4QmkyNmIzUmRvX2h3UDVkQXc&output=html -
Kristof14
senior tag
válasz
Victoryus94 #2402 üzenetére
ilyen kisebb vacak játékok, nem a GTA san andreasra hajt ezzel a vassal...
kamerát hogyan? mint a spicánál(azom volt xD) egy kernel kell hozzá és akkor azzal megy?
jah és még valami a procit mennyire érdemes meghúzni?
-
balaaa88
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2399 üzenetére
Köszi, közben megoldottam a következővel: rajta volt a cm 10 cagy cm 10.1. Hiába próbáltam ezekre visszatenni a gyári romot (persze volt formázás, meg minden recoverybe) de odinnal feltoltam és logó / dallam után mindig újraindult. Ezután feltoltam a cm 10.2-őt majd utánna a gyárit és minden rendben működik.
-
oz82
senior tag
válasz
Victoryus94 #2402 üzenetére
Az lehet, hogy mostanra a CM ek jók már. Rég, kb. fél éve még voltak gondok, azóta nem próbáltam.
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2393 üzenetére
Köszi a gyors választ. Megpróbáltam a cwm-et de valamiért nem akart felmenni. Ja igen, megfagyott az odin. A lényeg, hogy felraktam az official romot és megy minden. Majd az új gazdija azt rak rá, amit akar
Üdv!
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94 #2390 üzenetére
Pl. bug:
zenék akadoznak.
repülő módban jobban merül a teló! (eleve jobban merül, mint gyárin).
képernyő kép készítés nincs (testbirds miatt szükségem lenne rá néha)
+ ugye a kamera.A gyáriba nekem nem tetszik:
"feladatkezelő" - alkalmazások kezelése
gmail app
mindenféle RAM zabálló widget (pl yahoo), gyári appok (háttérben futnak, és törölni is nehéz őket). -
swordoc
tag
válasz
Victoryus94 #2385 üzenetére
szvsz a 11-es (latest nightly-t használom, tegnap frissült asszem) sokkal stabilabb és gyorsabb, mint bármelyik korábbi 10.x-es cm, megkockáztatom, hogy a kamera kivételével jobb (ez ugye gyenge pont a 4.x androidnál, mert zárt a kamera firmware forrása és emiatt nem lehet hozzá új drivert fordítani), mint a gyári GB, legalábbis eddig semmi negatívat nem tapasztaltam.
(ez persze a 6500D-re vonatkozik, a 6500-ön döcögnek ezek a cm-ek, mert a fejlesztőnek ugye D-je van, hála az égnek
)
-
zlatan77
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2385 üzenetére
Köszönöm,de ez esetben azt hiszem hagyom neki a gyári 2.3.6-ot.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94 #2375 üzenetére
Már feltettem. Vannak még hiányosságok (pl. nekem nem működik a fényképező), de nagyon jó!
Főleg a színek tetszenek.Ui.: Most látom, google drive-ra van feltéve a legújabb béta. Abba már jó a fényképező.
-
swordoc
tag
válasz
Victoryus94 #2369 üzenetére
vedd ki az aksit, rakd vissza, elvileg ezután nem lesz gond.
- - -
xda-n pár órája megvan a topik a kitkathoz!!!! (kamera vszínűleg soha nem fog működni, legyen ez a kiindulási alap!!!)
-
mester1242
tag
válasz
Victoryus94 #2369 üzenetére
Igaz, hogy galaxy young de egy próbát megér: http://www.youtube.com/watch?v=GxO353HiimI
-
Bep
őstag
válasz
Victoryus94 #2365 üzenetére
Tudom. Vicces hangvételű akart lenni a hozzászólásom.
Ami szinte ugyan ez, ha jól tudom az a Galaxy Young, csak az 1Ghz procival, ennyi a különbség.
Egyet nem értek. Miért hitegettek minket felhasználókat, több hónap át, hogy lesz, aztán, hosszú-hosszú idő után kijelentik, hogy gyenge hozzá a telefon (haverom Blade-n használta a Jellyt). Majd kiadnak egy hozzá hasonló telefont az új Androiddal. Ez lefordítva nem más volt, mint arcon köpése az embereknek. Mondták volna meg egyenesen, hogy nem lesz és kész. Nekem ez a véleményem róluk. -
Beren
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2365 üzenetére
Kösz, asszony nem kamerázik, csak fotóz, úgyhogy már készülök a műtétre...
A sztorimban meg nem az a finom, amit a Samu előadott, hanem a fantasztikus időzítésem...
-
Beren
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2361 üzenetére
Kösz az infót, ez így kiváló lesz. Asszony örülni fog, tele van a puttonya a 2.3.6-os Androiddal...
-
kraftwerkfan
tag
válasz
Victoryus94 #2355 üzenetére
Mert működőképességét a HOME gomb hiánya ugyebár nem determinálja, ellenben, ha okosítanám a készüléket... :-( akkor okoz kis fennforgást, hogy nem múkod...
-
mex28
csendes tag
válasz
Victoryus94 #2351 üzenetére
Köszi a segítséget. A root-oláson még elgondolkodom, még nem akartam garancia miatt. Megnéztem most melyik app mennyit eszik és Viber 35MB, Line 20MB, Messenger 20MB, Tárcsázó 18MB, Biztonságos tár 28MB, Go keyboard 9MB, hálózati hely 10MB, Térkép 9MB, állapotsor 7MB. A többi már csak 1-3 között, szóval azok kevésbé esznek. Más futó alkalmazás meg nem látszik a smart memory booster-ben.
Lehetne ezzel a felesleges alkalmazások eltávolításával jelentős mennyiségű memóriát nyerni? Most tisztítás után van a fenti állapot és így marad 150 körül. -
Oldman2
nagyúr
válasz
Victoryus94 #2343 üzenetére
Mindháromban van magyar nyelv, melyiket kéred?
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94 #2340 üzenetére
Egyébként KIES-sel nem lehet a gyárit feltenni/újratenni?
-
kraftwerkfan
tag
válasz
Victoryus94 #2337 üzenetére
-
kraftwerkfan
tag
válasz
Victoryus94 #2335 üzenetére
Jah kérem, a cm-10.2-20131116-UNOFFICIAL-jenad nem akart felmenni, a cm-10.1-20130929-UNOFFICIAL-jenad az már igen... :-) Örömbódottág van, és megaköszi a segítséget!
cwm-6.0.3.2-jena-build-2.tar.md5
-
kraftwerkfan
tag
válasz
Victoryus94 #2331 üzenetére
A Cyanogenmodot (CM) ajánlott friss rendszerre telepíteni. (de ha van egy jól bevált ROM, elég wipe-olni az adatokat, és/vagy a "gyári visszaállítás"ra menni.
1. Odin letöltés
2. Kell a CWM (Clockworkmod). Ebből ajánlott a legújabbat beszerezni /.MD5/ (régebbiekkel nem bootol be utána a rendszer). Célszerű a legutolsó frissítést is feltenni (.zip fájl)
3. Letöltöd a CyanogenMod-ot, és a Google apps-ot innen: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2169122
- ajánlott a legújabb ROMot leszedni.
4. NE CSOMAGOLD KI A FÁJLOKAT! Tedd rá az SD kártyára, vagy a telefon belső memóriájára.
5. a.) belépsz a Recoverybe (Hangerő fel+Hangerő le+home gomb+Bekapcsolás), és wipe-olsz mindent.Az 5.a. már nem indul. Samsung felirat alatt háromszög...és újraindul a telefon...
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94 #2330 üzenetére
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94 #2328 üzenetére
A sammobile-ról jelenleg nem lehet (gyári romot) letölteni, mert a hotfile-t lefoglalta a rendőrség. A fájlokat jelenleg a Terafile.co -ra költöztetik.
Ha valakinek sürgős, töltsön le egy német, vagy egyéb eu-s romot (googleba talál). Illetve 6500D-s ROM-ot tudok én is küldeni.
.pit fájlom is van, akinek szüksége lenne rá (rendszer formázáshoz).
Illetve root fájlom is van (ha a mediafire is eltűnne)
-
kraftwerkfan
tag
válasz
Victoryus94 #2325 üzenetére
Oké, eddig jutottam: Odinnal: (Ahol megjelenik a pass) :-)
CWM-dal addig jutottam, hogy a vol+,-, home, power után samsung felirat, alatta felkiáltójel... és megállt tudomány... -
kispe82
tag
válasz
Victoryus94 #2317 üzenetére
Köszi,megróbálom.
-
kispe82
tag
válasz
Victoryus94 #2315 üzenetére
Akkor mit használjak,van ötleted?
-
rep3at
őstag
válasz
Victoryus94 #2310 üzenetére
Az a neve. Hát meg lehetett volna oldani szerintem ha nagyon akarják.
-
rep3at
őstag
válasz
Victoryus94 #2307 üzenetére
Gondolom már sokan elmondták előttem de azért elég nagy szemétség hogy erre nem jött ki az újabb ROM, simán elmenne rajta..
-
atosan
veterán
válasz
Victoryus94 #2307 üzenetére
Köszönöm
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94 #2293 üzenetére
A 10.2-es ROMBAN NEM MŰKÖDIK A KAMREA/FÉNYKÉPEZŐ!
Egyáltalán nem működik! Sem fényképezni, sem kamerázni nem lehet. (más programok sem látják a kamerát).
Ezen kívül eddig minden működött:
mobilnet, wi-fi, zene, térkép, alkalmazások.. stb.
Viszont egy picit jobban akad, mint a 10.1 legfrisebb ROM-ja. (főleg az első indításnál.. a legelején).Úgy tudom, egy hónapon belül jön új verzió, és lesznek javítva ezek a hibák, illetve a régebbi CM-ekkel már nem foglalkozik a fejlesztő.
-
Tonyk
veterán
válasz
Victoryus94 #2279 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztési időből...
"CWM-ből ezt ajánlom: CWM6 RECOVERY by TheWhisp:"
Épp ez az a file amire te is írod, hogy "The file you requested was not found".
Érdekes, hogy ezen a telón ennyire veszélyes a root. Azért S-en szinte mindent meg lehet csinálni bármiféle félelem nélkül. Pedig azért nem egy kategórai (még mindig) a két készülék.
A fájlrendszer itt is RFS egyébként? Annó az S-hez írtam egy kis logout cikket RFS->EXT4 konverzióra, ami jó kis lökést adott a rendszer teljesítményének.Kíváncsi vagyok itt megoldható-e?!
-
Tonyk
veterán
válasz
Köszi!
"Őszintén szólva nem ajánlom a rootolást. Miért van rá szükséged?"
A lányom elég sokat játszik a telefonján és a rengeteg idegesítő reklámtól szeretnék megszabadulni. Illetve van egy rakás előtelepített program, amit el szeretnék tüntetni.
Köszi mégegyszer. Kivárom akkor mire jutsz.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Ez alapján lehet feltenni a 10.2-t:
1. Letöltöttem az alul írt programokat, fájlokat.
2.a.: Betallóztam a gyári ROM-ot Odinnal. (s6500d-s a telóm)
2.b.: Betallóztam a PIT fájlt is!
2.c.: Telepítettem a gyári ROM-ot, majd a PIT fájllal elvégezte az odin a formázást.
3. Gyári ROM indítása.
4. Belépés recoverybe. Mindent wipe-oltam
5. Odinnal telepítettem: CWM 6.0.3.3-b2
6. Itt is wipe-oltam mindent cwm-ben.
7. Telepítettem: cm10.2-t CWM-ben, majd a google app-pot. Újraindítottam
8. 5-6 perc alatt bebootolt, feltette a google appokat, majd beadta a szokásos menüt.Ezeket használtam:
1. Odin 3.04
2. Stock ROM: S6500DXXMD1_S6500DXXMD1_S6500DPANMD1_HOME.tar.md5 (telenoros rom, sammobile-ról letötve)
3. JENA_Secure_NonNFC_1109.pit - Ezt feltettem megára, itt le lehet tölteni: https://mega.co.nz/#!PEFCBLIB!eDdNdCeo9SriEa2JS-Ct_RAsyUZXBoKSnpeYfQMJ_N4
4. CWM: https://www.dropbox.com/s/kfxgpg1liqh14dh/cwm-6.0.3.3-b2-jena.tar.md5
5. CyanogenMod 10.2: cm-10.2-20131116-UNOFFICIAL-jenad.zip innen: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2420712
6. Google apps az előbb linkelt oldalról.Ui.: Hamarosan írok a működéséről, miben változott, és mennyire használható!
-
Mr_Rob
tag
válasz
Victoryus94 #2285 üzenetére
A cm10 jól működik? Azt meg tudnád osztani?
MIUI nagy ram zabáló, nem hiszem, hogy jól menne ezemn a telón :-(
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Victoryus94 #2283 üzenetére
Nálam ez a kettő megvan:
cm-10.1-20130604-UNOFFICIAL-jena.zip
cm-10.1-20130718-UNOFFICIAL-jena.zip -
Mr_Rob
tag
válasz
Victoryus94 #2283 üzenetére
A netet már sajnos én is felkutattam, reménytelen. Felraktam valami 4.2.2 AOKP alapú Crystal romot, ami egész jól működik, csak el van csúnyítva és tele van olyan dologgal, amire nincs szükségem.
-
Mr_Rob
tag
válasz
Victoryus94 #2277 üzenetére
Nem tudnás felrakni valahová a legfrisebb 10.1-es romot? Sajnos csak most van időm foglalkozni a romolással és a goo.im ki tudja mikor szedi össze magát :-(
Előre is köszi!
-
Mr_Rob
tag
válasz
Victoryus94 #2275 üzenetére
Azt írja, hogy a kamera nem működik, az asszony szeret fotózni a telefonnal. Vagy 3rd party progival megoldható?
-
balaaa88
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2271 üzenetére
Próbáltam már az CM-es Apollo-val, PowerAmp-al (bufferméret, prioritás maxon; ezen volt a legjobb), néztem cpu-t, de alig volt használatban, háttérben nincs semmi. Néhány helyen a PlayerPro-t írták DSP-vel, hogy azzal nem volt lag.
-
Márton
nagyúr
válasz
Victoryus94 #2268 üzenetére
Köszi.
Sosem telepítettem romot, nem értek hozzá, nem akarok sokat bajlódni,
holnap viszi ismerős. -
rep3at
őstag
válasz
Victoryus94 #2251 üzenetére
Végül sikerült feltenni de fél nap után ment vissza a legfrissebb gyári ROM, valahogy idegennek éreztem az egészet. Jó ez nekem így..
-
agyhalottak
tag
válasz
Victoryus94 #2246 üzenetére
Modell: GT-S6500D
Android: 2.3.6.Gyári visszaállítást megpróbálom, de amúgy semmi sem lett felrakva rá plusszba!
-
rex1872
csendes tag
válasz
Victoryus94 #2240 üzenetére
Ha az a cél, hogy megutálja az androidot, bármely teló megteszi
Először még meg is kéne ismernie.
-
sepyi
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2225 üzenetére
Akkor nem olvastam elég figyelmesen, bár ebben a topikban volt. A kérdés most az, ha ráengedem a te általad linkelt dolgokat nem okoz-e galibát. Bár a root volt a fontos a páromnak, nem ártana egy rom mentés a jelenlegi jól működő rendszerről.
-
sepyi
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2223 üzenetére
http://logout.hu/cikk/samsung_galaxy_mini_2_how-to/teljes.htm
Ez alapján rootoltam. És úgy jártam, mint te (a CWM felrakása után nem tudtam belépni recoverybe csak egyszer). És akármilyen sorrendben nyomkodtam csak bevillant a GT-7500S, de nem lépett be. Aztán adb-ből beléptem recoba, ahonnan meg nem akart kilépni. Csak akkor mikor odinnal újratelepítettem a CWM-et. Viszont van root, ha körülményesen is. -
swordoc
tag
válasz
Victoryus94 #2177 üzenetére
halihó, bereggeltem, mert csak, pár kiegészítés a CM-hez:
1) lehet offline tölteni, kikapcsolva nem lehet tölteni
fogalmam sincs, miért írnak mindenhol offline-t, mikor az a repülőgépes mód lenne és én mindig úgy töltök
2) lgCamera nevű progival megy a videózás (alapból landscape-es és a többinél a hiba ugye ott van, hogy a mini 2 hardvere nem támogatja portrait-ben a videózást) - nevével ellentétben semmi köze az LG-hez.
(kicsit buggos a progi: a felvételi paraméterek állítása után időnként úgy dönt, hogy onnantól kezdve nem működik, ilyenkor ki kell törölni a progi adatait és újra működni fog a felvétel. ja meg nem kell állítani a felvételi paramétereket, úgysincs értelme - mint tudjuk, a mini 2 kamerája elég gagyi)
Odin-nal csak a Clockwork-ot kell felrakni, a CM és a gapps már recovery-ből telepíthető. nem kell félni egyiktől sem, az xda fórumán ott van minden szükséges infó.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Victoryus94 #2215 üzenetére
Kipróbátam a Kies Air-t Wifin simán lehet oda vissza fájlokat mozgatni böngészőben. (semmit nem kell telepíteni)
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Victoryus94 #2213 üzenetére
Tudok másképpen Wifi-n fájlt mozgatni, ES File Explorer-el, csak kíváncs vagyok a nélkűl menne-e.
-
vadkörte
addikt
válasz
Victoryus94 #2209 üzenetére
Gondoltam, hogy nem nekem szántad, azért jeleztem, hogy a srác ne keresgéljen, mert ott van. Még akkor is le tudja szedni, ha nem regisztrált felhasználó a sammobile-on, mivel a direkt letöltési oldalt linkeltem.
Milyen CM-et használsz?
Elméleti a kérdés. A telefonjaink csak annyira különbözőek, amennyire csak lehet... -
vadkörte
addikt
válasz
Victoryus94 #2207 üzenetére
Amit linkeltem az magyar és nem KIES-es.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94 #2206 üzenetére
Úgy értem.. ha a kijelző hibás, nem látnál semmit, ha cpu, akkor nem kapcsolna be.. stb.
Hány ROM-mal próbáltad telepíteni?Próbáld meg a magyarral. Egy olyannal, ami nem KIES-es. (a narancs "K" nem sötét).
-
vadkörte
addikt
válasz
Victoryus94 #2203 üzenetére
Egy youtube-os video alapján telepítettem - Ace-nél kicsit más az Odin is és a metódus is - ott írta a csóka, hogy törölni kell a végét.
(#2202) Watson25:
A Recovery kicsit trükkös. A Power-t csak addig nyomd, amíg a Samsung logo meg nem jeleneik, akkor engedd el, de a vol +- és a Home gombot nyomd egész addig, míg be nem jön a Recovery.
Nekem ráment a fél estém mire sikerült, de utána már ment akármikor. (a telefon azóta már a gazdájánál van, aki örömmel használja) -
Watson25
tag
válasz
Victoryus94 #2198 üzenetére
GT-S6500D_XEH_S6500DXXLK2_S6500DXXLK2_S6500DOXXLK2
De ha kicsomagolom akkor csak ez a fájl van benne S6500DXXLK2_S6500DXXLK2_S6500DOXXLK2_HOME.tar.md5
Odinba betallóztam a pda részhez és start.
-
Watson25
tag
válasz
Victoryus94 #2193 üzenetére
Az a gond a telóval,hogy folyton újraindul.Amit letöltöttem a Sammobile-ról az csak egy fájlos.Nekem olyan kellene amiben van "Phone,meg Cs",de olyat nem találok.
-
Bélaaaa
őstag
válasz
Victoryus94 #2177 üzenetére
Már 1000 helyen kibeszéltük, hogy v2.3 felett nem kell TASK KILLER. Hiába záratod be vele, ha kell, a rendszer újra betölti. Ergó még lassabb lesz a készülék.
-
drmotto
őstag
válasz
Victoryus94 #2179 üzenetére
A task killerek a legjobb eszközök a minél gyorsabb merítésre, és a proci felesleges pörgetésére...
-
Bli92
tag
válasz
Victoryus94 #2171 üzenetére
Értem, köszönöm
-
Bli92
tag
válasz
Victoryus94 #2169 üzenetére
Köszönöm, a PC-s hasonlat segített
ez viszont egy nagyon jó dolog akkor
De mi a hátránya? (Ha nem lenne akkor gondolom nem lenne minden törölve a hivatalos program segítségével történő frissítéskor)Apropó, mi okozhatta a hibát? Már napok óta erősen laggolt a készülék és aztán barátnőm kivette a táskából és ki volt kapcsolva, bekapcsolta és kezdődött a játék, hogy "samsung stb..." felírat aztán újraindulás és előröl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- Apple MacBook
- Nagyrobogósok baráti topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest