- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Itt sincs gond vele. DE jelenleg több féle mód van rá.. több CWM, és odin..
A biztosan működők nagy részét lehetetlen letölteni.. és ha nem működik, órákba tellik a helyreállítás. :SCWM-ből nekem jelenleg ez működik:
https://www.dropbox.com/s/kfxgpg1liqh14dh/cwm-6.0.3.3-b2-jena.tar.md5A fájlrendszerhez (meg úgy magához a rendszerhez) nem értek. Csupán rendszergazda szinten szeretem használni az eszközeim (amire épp szükségem van, addig keresgélek, míg meg nem oldom).
-
Oldman2
nagyúr
Én is most szenvedtem ezzel, én ezeket használtam végül:
Odinból: clockworkmod-5.0.2.8.tar.md5
CWM alól: root-g2x-su-2.3.6.3.zipViszont azzal megszenvedtem, hogy az Odin alól csak és kizárólag ezt a ROM-ot tudtam feltenni, minden más a fat.big fájl kiírásakor "elszállt": S6500XXLK2_S6500XXLK2_S6500TMHLL1_HOME.tar.md5
???
Egy S6500D készülék van a családban.
:-) -
Victoryus94
őstag
"The file you requested was not found"
Ezt írja a link, amit (először) küldtél. INNEN NE TÖLTS LE SEMMIT!
Nem ez kell neked.A második linknél pedig a legalsó fájl csak frissíti a CWM-et.
Én a felette lévőt használtam utoljára (hétfőn akartam frissíteni a telefonom 4.2-ről 4.3-ra), viszont nekem teljesen behalt tőle a teló. Nem tudom, ez okozta-e, esetleg más, vagy egy fájl volt sérült. (3.07, és 3.09-es odinnal próbáltam, mást nem)
Órákba tellt, mire fel tudtam tenni a 2.3-at. (és egy 32 bites win7 nélkül nem is sikerült volna).CWM kell (azt hiszem, ahhoz pedig kell pc). Magához a roothoz már nem feltétlenül kell gép.
Playen találtam olyan alkalmazást, ami feltette a busyboxot, és rootolt. De nem emlékszem, melyik vált be.Őszintén szólva nem ajánlom a rootolást. Miért van rá szükséged?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Innen töltsd le a dolgokat: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2030758Odinból szerintem használhatod a 3.04-est (de a régebbit is).
CWM-ből ezt ajánlom: CWM6 RECOVERY by TheWhisp:
Roothoz a "root.zip"-et töltsd le.A leírást alatta megtalálod képekkel. (előfordulhat, hogy valamely fájl letöltésénél többször linkeli az adfly-t egymás után.. ez esetben a 2. vagy 3. "SKIP AD" után már beadja majd a letöltést.)
A hétvégén, vagy legkésőbb kedden updatelem majd a telóm ezen leírás alapján (ezzel az odinnal, és CWM-mel, szóval ha nem sürgős, várd meg, amíg letesztelem).
UPDATE
A 3.04-essel már próbáltam, azt ajánlottam is másoknak, működik!
cwm-ből én is azt ajánlottam, ami sajnos eltűnt. Amiket most linkeltem biztosan működnek!
Én sajnos ott hibáztam el, hogy nem néztem utána, mielőtt nekiestem a sajátomnak, hisz már 100-szor csináltam.. de látom, nagyon nem mindegy, melyik odint, és cwm-et használjuk :/ -
Victoryus94
őstag
Elég sok módja van a rootolásnak..
Ami biztosan beválik: EZNo.. ha a linkek nem élnének már, CWM: ITT
Egyéb hasznos dolgok (leírás, root angolul): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2030758
Egyébként tessék használni a keresőt, kb minden héten megkérdezi valaki a rootolást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest