- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
válasz
balaaa88 #2445 üzenetére
Köszi szépen az eddigi segítséget. Sajna nem vált be. Az általad linkelt cwm-re azt írja az Odin, hogy:
<OSM> MD5 hash value is invalid
<OSM> cwm-6.0.3.3-b2-jena.tar.md5 is invalid.A másik az felmegy, de akkor sem jön be a CWM a billentyűkombóra. Valami a CWM-ben sérülhetett meg, mert ha beadom a bill.kombót, utána már a Download mod sem jön be, csak ha kiveszem az aksit, visszateszem és azzal próbálkozok elsőként.
Visszaadom a gazdájának és szólok hogy küldje szervízbe. Gondolom ez nem garanciális javítás lenne, így lehet levélnehezék lesz a készülékből.
-
godzsy2
senior tag
válasz
balaaa88 #2442 üzenetére
Hát ez nem akar összejönni. A bootanimáció végtelen ciklusban köt ki, állandóan bejön az animáció és a Samsung feliratnál újrakezdi, közben rezeg a telefon, minden újrainduláskor.
Ha belépek a Download menübe, akkor ez fogad:
Warning! A custom OS can cause critical problems in phone and installed applications. stb... stb.A cyanogen mod is ezt játszotta el.
Feltettem az első hozzászólásban megadott CWM-et (cwm-6.0.3.2-jena-build-2.tar), de ezzel is így jártam. Körkörös ciklus. Valamit nagyon elrontott a srác ezzel a telcsivel.
-
godzsy2
senior tag
válasz
balaaa88 #2439 üzenetére
Köszi a választ. Az első hozzászólás alapján be kéne lépnem a Recovery mod-ba, de nem jön be a billentyűkombóra, így nehéz lenne visszarakni a gyárit, mert nem jön be a Recovery. Ha a 3. lépésnél elakadok így problémás lesz összehozni. Viszont a Download menu még bejön.
-
swordoc
tag
válasz
balaaa88 #2398 üzenetére
csinált nekem is ilyet pár hete, vedd ki az aksit legalább fél percre, utána biztos ami biztos alapon én újrahúznám odin-nal a stock rom-ot és utána újra cwm, cm.
tapasztalatom szerint akkor csinál ilyen fura bootolási gebaszokat időnként a teló, ha előtte recovery-be vagy download-ba sima újraindítással lépek be egymás után többször is.
-
HawerKing
őstag
válasz
balaaa88 #2408 üzenetére
Koszonom, megis vettem a telot alig 14ezer ft ert. Nekem megert ennyit.
Ma delutan nekiallok s feltolom ra a 10.1 es CM et mert en is ezzel szemeztemHoppa akkor ezekkel jo tisztaban lenni: tehat a CM 10.1 az ugymond stabilabb CM , de eleg gyakoriak benne az altalad emlitett hibak? Akkor nalam is inkabb marad a gyari, mert a zene az a legfontosabb
-
Cobretti13
tag
válasz
balaaa88 #2376 üzenetére
Sziasztok
Történt egy kis gixer.
Berootoltam asszony mini2-esét, feltoltam rá cm10es romot az xda-ról 2013.12.26.án kijött frisset recoveryből (wipeoltam mindent amit ilyenkor kell).Teljesen faszántosan ment mindaddig amíg a kikapcsolás módnál reboot/recoveryt kiválasztottam.Azóta csak a recoverybe lép be hiába rebootolok recoveryből.Akku ki be akkor is csak recoverybe lép be.Csináltam backupot a gyári de már rootolt rendszerről,de hiába backupolok csak a recoverybe lép és kész.Ha újrarakom a rendszert akkor is ícsak recovery.....
Légyszi ha tudtok segítsetek.Köszönöm
-
Victoryus94
őstag
válasz
balaaa88 #2270 üzenetére
Nekem nem akadt meg cyanogenmod alatt, viszont a gyári rommal sokkal szebbek voltak a hangok.
(4.3-ra akartam frissíteni 4.2-ről, de sikertelenül sült el, így a gyári került rá.. elég feltűnően javult a hang bár amikor a 4.2-t feltettem, már úgy éreztem, rosszabb a hang )Egyébként előző wayteq tabletemnél fordult elő, hogy akadozott a lejátszás (ha a kijelző ki volt kapcsolva).
Ennek okai:
1. háttérben futó alkalmazás, valamelyik alkalmazás bezavar
2. rossz CPU kezelésUi.: Próbáld meg másik zenelejátszóval is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest