- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
Victoryus94 #2209 üzenetére
Gondoltam, hogy nem nekem szántad, azért jeleztem, hogy a srác ne keresgéljen, mert ott van. Még akkor is le tudja szedni, ha nem regisztrált felhasználó a sammobile-on, mivel a direkt letöltési oldalt linkeltem.
Milyen CM-et használsz?
Elméleti a kérdés. A telefonjaink csak annyira különbözőek, amennyire csak lehet... -
vadkörte
addikt
válasz
Victoryus94 #2207 üzenetére
Amit linkeltem az magyar és nem KIES-es.
-
vadkörte
addikt
válasz
Victoryus94 #2203 üzenetére
Egy youtube-os video alapján telepítettem - Ace-nél kicsit más az Odin is és a metódus is - ott írta a csóka, hogy törölni kell a végét.
(#2202) Watson25:
A Recovery kicsit trükkös. A Power-t csak addig nyomd, amíg a Samsung logo meg nem jeleneik, akkor engedd el, de a vol +- és a Home gombot nyomd egész addig, míg be nem jön a Recovery.
Nekem ráment a fél estém mire sikerült, de utána már ment akármikor. (a telefon azóta már a gazdájánál van, aki örömmel használja) -
vadkörte
addikt
válasz
Watson25 #2197 üzenetére
Előre közlöm, hogy nem Mini 2-m van, hanem SGA-em! A topikba is csak azért írtam, mert egyik kolléga fiókájának Mini2-jének javításához kellett volna infó.
Ez mégsem bootloop. Annál csak a logo-ig jut el és újraindul.
Szerintem töltsd le a legutolsó elérhető ROM-ot sammobile-ról, (én a 2013. májusi független magyar (XEH) 2.3.6-ot szedtem le) wipe-olj Recovery-ben MINDENT, majd Odin-nal tedd fel a letöltött ROM-ot, majd ismét wipe-olj mindent.
Odinban elég a PDA-hoz betallózni a letöltött és kicsomagolt ROM-ból a tar file-t. (Még azt írta egy spanyol oldal, hogy a letöltött ROM-ban lévő dll-t másoljam be az Odin mappájába. Hogy erre mi szükség, passz...) -
vadkörte
addikt
Helló topiklakók!
Előszöris elnézést kérek, amiért olyan kérdést fogok feltenni, ami már volt (tuti).
Egyik kollégám fiókájának van egy Mini 2-es telefonja.
A kissrác, elfelejtette a megadott e-mail cím adatait és lezárta a telefonját.
Ne kérdezzétek hogyan, nem tudom.Kérdés1:
Elég lehet a full wipe?Kérdés 2:
Ha nem, melyik ROM-ot ajánljátok? Melyik Odin verzió a jó/kell ops file? Ezeket hol tudom beszerezni?Kérdés3:
Hogy tudok belépni a Recovery-be, mert a vol fel + vol le + home + pwr-rel a Samsung logóig és a gíp típusáig jut csak el?A telefon tuti legális, nem csórelt!
Bocs, SG Ace-em van, azt ismerem, ilyetmost látok először.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest