Új hozzászólás Aktív témák
-
Bli92
tag
Üdv mindenkinek
Azt szeretném kérdezi, hogy szerintetek melyik a legstabilabb rom erre a telóra? Barátnőmnek ilyenje van, és szeretné, hogy ne fagyjon folyamatosan. Nem olvastam el a korábbi hozzászólásokat, bár biztos pedzegettétek már ezt párszor, de nagyon sok idő lenne. Gyárit érdemes rootolni és utána alakítgatni, vagy inkább egy főzött romot rakjak fel? -
Bli92
tag
válasz
Victoryus94 #2171 üzenetére
Értem, köszönöm
-
Bli92
tag
válasz
Victoryus94 #2169 üzenetére
Köszönöm, a PC-s hasonlat segített
ez viszont egy nagyon jó dolog akkor
De mi a hátránya? (Ha nem lenne akkor gondolom nem lenne minden törölve a hivatalos program segítségével történő frissítéskor)Apropó, mi okozhatta a hibát? Már napok óta erősen laggolt a készülék és aztán barátnőm kivette a táskából és ki volt kapcsolva, bekapcsolta és kezdődött a játék, hogy "samsung stb..." felírat aztán újraindulás és előröl.
-
Bli92
tag
Sziasztok!
Barátnőm galaxy mini 2-je nemrég felmondta a szolgálatot. Nem lehetett bekapcsolni, folyton újraindult. A kies-el akartam ezután frissíteni, de az hozzá se szagolt. Reggel az odinnal újra húztam és az érdekelne, hogy hogy lehet, hogy minden adat és beállítás a régi maradt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest