- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfeZs
csendes tag
válasz
Kristof14 #2753 üzenetére
Hogy őszinte legyek először csináltam ilyet így még nem igazán vagyok tisztában mit miért kell. Kicsit dúrtam a külföldi fórumokat (tudom gugli hamarabb is lehetett volna a barátom) és sikerült. A téglából telefon lett és még az adatok is megmaradtak amin nagyot csodálkoztam.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Kristof14 #2405 üzenetére
Nem, elég hozzá egy LGcam nevű program.
Az ingyenes verzióval is lehet kamerázni, de sajnos nem a kamera hardveres képességeihez van beállítva.. a fizetős verziónál beállítható a felbontás, képkockaszám, stb. azzal jobb a minőség.A CM-eket ugyanaz a személy írja, mind elég hasonló tudásban.
A 4.1 4.2 és 4.3-as custom romokat pedig többnyire abból készítik.. csak azokban több hiba van.
A régebbieket amikor próbáltam (2.3) nem voltak jobbak a gyárinál.
Játszani nem szoktam rajta. Nekem anno az angry birds nem akadt.Procit szerintem 850-950MHz között érdemes beállítani. 900 felett érezhetően jobban eszi az akksit, bár nekem melegedni nem szokott. Ha jól tudom, a CM-ekben alapból fel van emelve az órajel (de ez nem 100%)
-
oz82
senior tag
válasz
Kristof14 #2400 üzenetére
Szia!
Az a baj hogy a közösségi aktivitása nem annyira jó ennek telefonnak, mint mondjuk az ACE nek (aminek még most is nagyon aktív.). Vannak rá rom ok, de mindegyikkel van kisebb nagyobb gond (Kamera nem megy stb.)
B-ném nek van egy ilyen telefonja (Vodás), folyamatosan panaszkodott, hogy csináljam meg neki úgy mint a S5570 -jét. Mondtam neki nem tudom. Annyit tettem vele, hogy root, és ledaráltam az összes Vodás xart, gyári FB-t, hangouts, meg egy két számára haszontalan progit. Úgy megtáltosodott hogy csak na. Már 4 hónapja volt és még mindig pörgős.
Milyen játékokat tol? Csodát nem kell várni ettől a telótól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest