- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mester1242
tag
válasz
Victoryus94 #2369 üzenetére
Igaz, hogy galaxy young de egy próbát megér: http://www.youtube.com/watch?v=GxO353HiimI
-
mester1242
tag
válasz
Victoryus94 #2085 üzenetére
Félre ne érts! Nem cseszegetni akartalak! Ezért is írtam le utána a lehetséges megoldásokat is. 2 pin-es füles nem működik, 3 pinessel szépen szól elméletileg.
-
mester1242
tag
válasz
Victoryus94 #2083 üzenetére
Ha elolvasod a changelog-ot figyelmesen, kiderül hogy nem lehet vele mit csinálni. Vagy veszel más pin számú fülest vagy egy régebbi verziót raksz fel. (én még mindig a 2014.7.7-eit ajánlom, az atom stabil és minden megy rajta!)
-
mester1242
tag
Tyűűű!
Meg ne haragudjatok (nem is mondok neveket ne legyen személyeskedés belőle), de az utóbbi pár HSZ-ben vannak ám cifraságok!
A fehér képernyőről annyit, hogy valamelyik telón előjön valamelyiken nem a 10.1től. Próbálj belőle július 7-ei verziót. Az még teljesen stabil! Illetve, OC-nál a swappot hanyagoljátok mert írják, hogy öli a telefont néha 1-1-be -
mester1242
tag
válasz
Victoryus94 #2003 üzenetére
Hali!
Ezt ajánlom: link
Recoveryből telepítsd, Odinnal már csak a gyári rendszert meg recoveryt szokás flashelni -
mester1242
tag
Itt agy petíció, hogy kapjunk hivatalos JB romot. Kérlek írjátok alá!
-
mester1242
tag
válasz
szabeska #1959 üzenetére
Valóban jobban fogy az aksi, de a proci is magasabb órajelen tud pörögni és a 4.2 a 2.3-hoz képest azért kicsit energiaigényesebb, szóval ez várható volt, de amit linkeltem MOD-ot segít rajta valamelyest. Egyfolytában wifin vagy mobilneten van nekem a teló, szinkronizálgat, minden nap telefonálgatok vele, böngészek és 2 napot így is kihúz. Ez nekem elég.
-
mester1242
tag
válasz
kaszas19 #1957 üzenetére
1: a citromail-es gondról nem tudtam mert ha már android akkor legyen gmail, de megértelek.
2: felismeri a gép és még csak nem is kell a telón beállítani, hogy SD kártya csatolása vagy mi. Egyszerűen nyitsz egy sajátgépet, megnyitod a telót (mint meghajtó) és ott lesznek az sd-k amikkel csinálhatsz bármit mint eddig.
3. Nekem gyárihoz képest 20 megával evett többet az első 10 percig amíg a nekem nem kell vackokat lepucoltam utána közel azonos a ram használat. Kérdés kinek milyen progik kellenek a romból. Jahh és zRAM működik csak progit kell szedni hozzá.Sajnálom, hogy nem nyerte el a tetszésed, hátha egy későbbi verzió majd jobban megfelel, de számomra már így is tökéletes és még mindig nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.
-
mester1242
tag
válasz
kaszas19 #1954 üzenetére
kaszas19: a mod olyan apró de nagyon lényeges rendszer változtatásokat takar amit most nem írnék végig. A lényeg, hogy szemmel, "külső változás" nem történik csak gyorsabb, gördülékenyebb lesz a telő. Azért mondok egy példát: pl tartalmaz egy, az eredeti gyáritől különböző randomszám generálási algoritmust ami jóval gyorsabb és kisebb számítási igényű, ez pl sok proginak és a rendszernek is kell ezáltal is gyorsul. Ilyen és ehhez hasonló csak bonyolultabb trükkökre gondolj
Pribi: a szavaidból úgy vélem nem tettél még a telóra magam, új recovery-t. Ha tettél akkor már csak tudod hogy milyet.Ha mégsem akkor elindítod a telót recovery módban és ki lesz írva a recovery főképernyőjén (hangerő le, hangerő fel, home és bekapcs gomb egyszerre) . Ha megy az angol akkor ezt olvasd át egy kicsit szerintem.
-
mester1242
tag
válasz
szabeska #1949 üzenetére
Szabeska: a dalvik cache törlése semmi gonddal nem jár. Egy két júzer infó elveszik (de semmi pótolhatatlanra vagy visszafordíthatatlanra ne gondolj). Én pl minden rom telepítés előtt kézzel szoktam ezeket az aktuális rendszerinfókat törölni. Főleg a különböző progik SD-n tárolt dolgait foglalja magába.
kaszas19: ezt kell recoveryből flashelni
ezt meg akkor kell ugyan úgy flashelni ha az előző elcseszte volna a telefont és nem kapcsol be vagy nem tetszenek a módosítások, miegyéb.
Még mielőtt felteszed a modot rakd rá biztonság kedvéért vagy az sd-re vagy a teló beépített sdjére a törlő fájlt is! (az a biztos) -
mester1242
tag
válasz
szabeska #1947 üzenetére
1: nwm tudom, hogy honnan jött ez a MHz-es dolog
, a Cyano romban is van OC. Sokan mondják, hogy stabil a gépük 1,1 GHz-nél de nekem 1050 fölötti értékeknél fagy és restartol.
2: nem olyan komplikált az csak simán flasheled recoveryből, csak arra kell figyelni, hogy egy törlő csomagot is le kell szedni, hogyha bootloopba kerülnél vagy valami akkor azt ugyan úgy recoveryből flashelve megold. A flashelés után semmi dolgod csak restartolni a gépet még egyszer és megy mint az őrült. Pl.: menüben meg az asztalokon való navigálás valami eszméletlen pörgős és gördülékeny lesz. -
mester1242
tag
válasz
kaszas19 #1943 üzenetére
Hát ez így egy kicsit tág és nem biztos, hogy arra válaszolok amit valóban tudni szeretnél,de szerintem: a különböző sorszámú/verziószámú kiadásokat nevezzük buildeknek.
Neked konkrétan ez kell: http://goo.im/devs/thewhisp/jena-cm10.1/cm-10.1-20130707-UNOFFICIAL-jena.zip
Meg a gapps: http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130301-signed.zipJahh és nagyon ajánlott 6.x feletti recovery segítségével telepíteni!
Más téma:
Ezt a MOD-ot baromira ajánlom minden androidosnak! Nekem szemmel láthatóan még gördülékenyebbé tette a gépet és az aksi is jobban bírja. Egy próbát mindenképp megér, de nagyon figyeljetek oda, hogy mit és hogyan csináltok! -
mester1242
tag
Neten egyre több helyről hallani, hogy a horvátoknál a VIP T-mob-osok megkapták tesztelni a tutit.
-
mester1242
tag
Hát... oks más proci más GPU, DE! a proci csak egy leheletnyivel erősebb, a GPU kb ugyan ott van vagy egy kicsit az adreno alatt. Az hogy SWben nem ugyan az, az ebből a szempontból édesmind1 pont minthogy nem hasonlítanak szerinted.
Én csak annyit írtam az előzőekben, hogy sokak szerint azért nem fogják kiadni a mini 2re a JB-t mert gyenge a hardver de itt a bizonyíték, hogy ez nem igaz... -
mester1242
tag
Halvány reménysugár, hogy a samsung most adta ki az új JB romját a galaxy music-hoz ami tudásban szinte tök ugyan az mint a mini 2 ezzel bizonyítva hogy a samsung szerint sem túl gyenge a JBhez a hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest