- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Ha a CyanogenModot felteszed, galibád nem lesz vele, Odinnal újrateheted az eredeti ROM-ot ha szükség lenne rá.
CM hibái:
Telefont kikapcsolt állapotba nem tudod tölteni. (ez majdnem az összes CM-nél így van)
A a kamera nem működik (a fényképező igen).
A kamerát működésre lehet bírni másik kamera alkalmazással, de az csak fekvő módban működik, álló módban nem (de ki lehet próbálni, nekem még nem a legfrissebb rom van fent, ajnálott mindig a legújabbat telepíteni).A sebességgel nincs gond. Nincs tele samsung app-pal, meg felesleges widgetekkel.
Megjelenése szép.. és futnak a 4.0-ás droidra írt appok is.Egyébként ha nektek megfelel a 2.3, és jól működik a teló, akkor hagyd a CyanogenModot.
-
Victoryus94
őstag
Nekem kicsit zavaros, hogy pontosan mit+miért csináltál.
Most végül is működik a teló, és rootolva lett?Itt megtalálsz mindent: http://mini2.tk/ (root+custom rom infók, programok, leírás képekkel stb.)
Egyébként én úgy rootoltam 1 éve, ahogy az oldalon van, és ezt is ajánlom (ehhez írtam többször magyar útmutatót is):
Felteszed a CWM-et Odinnal. Ezután belépsz a CWM menüjébe (hang fel+le+home+bekapcs 3-5mp-ig nyomva tartva), majd install zip from SD card. Telepíti, és kész is vagy.SEMMILYEN PROGRAMMAL NE INDÍTSÁTOK ÚJRA A GÉPET RECOVERYBE, mert utána automatikusan azt tölti be a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest