- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof14
senior tag
igen, több embernek volt itt problémája vele, köztük nekem is, a jelenséget bootloop-nak hívják, még nem tudjuk, hogy mi okozza.
az én megoldásomat nem javaslom, ha gondolod elmondom.
másoké az volt, hogy újra tették rajta a rendszert odinnal vagy valamelyik márkaszervizbe is megcsinálják szerintem. -
Kristof14
senior tag
válasz
nelsonmanian #2756 üzenetére
próbáld ki a google play áruház adatait törölni.
meg a google service-t -
Kristof14
senior tag
válasz
WolfeZs #2754 üzenetére
én ezt az egész odinozást meg az androidot egy samsung galaxy spica-n kezdtem, ott vannak jó leírások, de itt sokszor előbb vállnak meg az emberek a telefontól mint, hogy írjanak egy cikket a telefon telepítéséről
és sokszor sajnos itt nem tudok segíteni, mert soha nem volt ilyen telóm -
Kristof14
senior tag
válasz
WolfeZs #2750 üzenetére
ugye tudod, hogy nem az egész szoftvert akarod újrarakni, csak a kernelt.
elvileg ennek is kéne mennie, de ahhoz, hogy az egészet rakd ahhoz mindenhol kéne fájlnak lennie.
csak a DUMP-ba nem kéne lennie, de be kell tallóznod egy (most meg nem mondom milyen kiterjesztésű) fájlt a PIT-hez is.sry but i'm a little részeg
-
Kristof14
senior tag
válasz
Mr Dini #2715 üzenetére
hát a recovery flasheléshez szerintem hozz létre magadnak egy zip-et ami felteszi.
boncolj szét egy másikat és nézt meg hogy működik, aztán csinálj belőle zip-et amit már fel tudsz tenni.
valami ilyesmire gondolok mint pl a gapps. egy zip, ha lefuttatod feltelepít egy halom alkalmazást.
tudsz küldeni privátba egy olyat amelyik olyan amilyet mondtál az a cwm updater vagy mi? -
Kristof14
senior tag
válasz
Victoryus94 #2688 üzenetére
köszi a választ, a telót 32-es win-ről flasheltem ah 1. hsz alapján, azért nem tudtam mit csinálni vele, lehet, hogy tényleg a D -s vagy nem d-s rom a baja.
azóta találkozott mégegyszer a földdel és teljesen feladta a gép az elemekkel való kűzdelmet. -
Kristof14
senior tag
sziasztok
van egy kis problem with the vas.
szal van egy elég leharcolt készülékem, törött kijelző, stb.
ez még nem lenne baj, de van egy olyan gondom, hogy feladta az os.
teljesen kipurcant a teló, már nem emlékszem mitől.
utána visszahoztam valahogy az 1. hsz alapján, de nem bootol a dög.
bejön a bootlogo, lemegy az animáció és mint a feljebb a kollega említette zümm-zümm-zümm újra kezdi az animációt.
bekerül ebbe a bootloopba és utána csak akksi ki akksi vissza hozza ki belőle.
próbáltam újratenni, de ugyan ez a gáz vele, próbáltam recoverybe format system, semmi, factory reset, semmi, és nem tudok vele mit csinálni, de kéne a teló
pls help valaki!Köszi előre is,
Kristof14 -
Kristof14
senior tag
háh a teló közbe feladta meghalt a touch
már csak annyi a kérdés, hogy ha újrateszed a telót akk a belső memóriát ugye nem formázza le...
mert nekem kellenének az adatok amik rajta vannak de így hogyan csatlakoztassam 2.3 al, ha nincsen touch screen...
erre gondoltam megoldásként, hogy ics alatt nem szokott kérdezősködni, csak csatlakoztatja a telót a géphez... -
Kristof14
senior tag
válasz
Victoryus94 #2402 üzenetére
ilyen kisebb vacak játékok, nem a GTA san andreasra hajt ezzel a vassal...
kamerát hogyan? mint a spicánál(azom volt xD) egy kernel kell hozzá és akkor azzal megy?
jah és még valami a procit mennyire érdemes meghúzni?
-
Kristof14
senior tag
Üdv emberek!
az öcsémnek van egy ilyen telefonja, megőrül, hogy nem tudja használni és egy idő után (Factory reset után) nem megy valami fényesen és haldoklik a játékokban...
Tud valaki nekem egy kisebb fajta felvilágosítást adni, hogy hol áll most ennek a telefonnak a fejlesztése?
Rom összehasonlítás kéne, hogy mi hiányzik a cmből meg stb. jah meg, hogy melyiken mennek jobban a játékok (gondolom cm).
Az xda-n nézelődtem de nem nagyon találtam cm10-nél régebbi romot, nincs is?
valamint erre a telefonra van egyáltalán olyan custom főzött rom ami nem cyanogen mod?
kösz előre is a válaszokat! xDui.:értem a szakszavakat, csinálom már ey két éve a dolgokat és samsunggal kezdtem szal csak nyugodtan
Kristof14
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest