- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2225 üzenetére
Akkor nem olvastam elég figyelmesen, bár ebben a topikban volt. A kérdés most az, ha ráengedem a te általad linkelt dolgokat nem okoz-e galibát. Bár a root volt a fontos a páromnak, nem ártana egy rom mentés a jelenlegi jól működő rendszerről.
-
sepyi
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2223 üzenetére
http://logout.hu/cikk/samsung_galaxy_mini_2_how-to/teljes.htm
Ez alapján rootoltam. És úgy jártam, mint te (a CWM felrakása után nem tudtam belépni recoverybe csak egyszer). És akármilyen sorrendben nyomkodtam csak bevillant a GT-7500S, de nem lépett be. Aztán adb-ből beléptem recoba, ahonnan meg nem akart kilépni. Csak akkor mikor odinnal újratelepítettem a CWM-et. Viszont van root, ha körülményesen is. -
sepyi
aktív tag
Nekifogtam a rootolásnak upsyka Logout How-To bejegyzése alapján. Odinnal felraktam a CWM-et. elsőre belépett. Újraindítottam utána akármit csináltam nem lépett be recoba. Nyomkodtam én mindenféle sorrendben a gombokat, de semmi. Gondoltam egy merészet és adb alól (adb reboot recovery) indítottam. És lőn csoda be is lépett. Most jött a root. RootMe.bat indít. Ahogy a leírásban van másodszorra hibaüzenet nélkül végigment. És most jött a gond.Bármit csináltam nem lépett ki recoveryből. Tudtam nem megoldás, de még az akkut is kivettem. Semmi. Már a szervízen gondolkodtam. Végső megoldásként visszatettem az odinra. Lefutot nyomtam egy billentyűt és újraindult immár normál módban. És bár recoból nem volt hajlandó kilépni, de a factory resetet bezzeg megcsinálta ( a fene essen bele). Jah! És végül, de nem utolsó sorban azért rootolva lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest