- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtos
csendes tag
Sziasztok! Van itt még valaki? Segítség kellene,egy gyors megoldás 6500D függetlenítéshez... Az XXLK2-t nem tudom letölteni a sammobilról(prémiumot kér),hogy aztán végigléptessem a talált módszert. Van valakinek feltöltve megosztott romja? Vagy egyéb gyors módszere? Üdv!
-
bokrosolajos
őstag
Nagyon szerettem ezt a kis telefont, csak a GPS-e volt nagyon rossz! Most eltettem akkut kivéve a gyári dobozába! Nem tudom mi lesz vele később.
ui: Átváltottam egy Huawei P8-asra. További kellemes időtöltést kívánok a maradóknak! Köszi mindnekinek a segítséget! Sziasztok!
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Hátha még valaki életben tartja a topicot
Hozzám jutott egy fóliás mini 2, feldobnám rá az utolsó stabil romot.
Kérdés, hogy melyiket válasszam, ha gyors, stabil, alapfunkciókat kielégítő romot keresek (FM rádió nem kell):
- CM 10.1 07/07
- CM 11 stable
- OmniromKöszi,
Mosqu!to -
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Milyen modon tudom menteni az sms-ket a telefonrol?
Kiesben nem talaltam ilyen lehetoseget.Köszi a választ előre is.
-
SeatZola
őstag
Srácok! Most kaptam egy ilyen kis Mini2-t. Már nem garis. Anyukámnak szeretném adni. Jelenleg LK2 ROM van rajta. Érdemes rá feltenni az MK1-et? Mondjuk az spanyol, nem magyar, de gondolom abban is van magyar nyelv.... Ja és valahogy lehet rá varázsolni az állapot sávba %-os akku töltöttség kijelzést?
-
prolad
addikt
Sziasztok
Ha még valaki olvassa a topikot, egy kis segítség kellene. Hozzámkerült egy mini 2, nem ismeri fel a sim kártyát. Térerőt jelez,felső sávban sim ikon mellet egy kis kérdőjel. Beállitásokban hálózati beállitás részt nem engedi megnyitni, mert nincs betéve sim...
Imei rendben, telefon nem tiltott/függő.
Mi lehet a baj? -
golyós
addikt
Sziasztok!
Kollégám lányának van egy ilyen telója, mintával védve.Elfelejtette a mintát és nem tudjuk feloldani.
Recoveryt próbáltam de nem akar elindulni, bekapcsol a telefon.Gondoltam egy gyári beállítás majd megoldja de így reco nélkül nem tudom feloldani.
ötlet? -
Kristof14
senior tag
igen, több embernek volt itt problémája vele, köztük nekem is, a jelenséget bootloop-nak hívják, még nem tudjuk, hogy mi okozza.
az én megoldásomat nem javaslom, ha gondolod elmondom.
másoké az volt, hogy újra tették rajta a rendszert odinnal vagy valamelyik márkaszervizbe is megcsinálják szerintem. -
Zombye
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Unokahugomtól viszaszereztem és keresztanyámnak továbbítanám használatra jól bevállt S2 minimet. csak a torka véres szegénynek.
A probléma a következő:
telefon indít, samsung logó megjelenik, kb 10 mp elteltével egy rövid rezzenés, majd 2 másodpercre rá három rövid rezzenés gyors egymásután. eztán 13 másodperc szünet, újabb 1+3 rövid rezzenés. újabb 13 másodperc szünet és így tovább a végtelenségig. miközben csak a samsung logót bámulhatom a képernyőn.
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? és ha igen talált rá megoldást?
Előre is köszönök minden hozzászólást.
További szép napot.
-
leeroy869
csendes tag
Sziasztok! Anyám örökölt egy Mini 2 telefont(T-s), de a szoftver ami rajta van hihetetlen bugos(samsung rom), gyakran totál belassul, kifagy, stb. Van ehhez gyári rom ami stabilabb, vagy esetleg használható főzött rom? Minimum felhasználásra kéne, így a gyárinak jobban örülnék. Köszönöm!
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A Galaxy mini 2 telefonon is használt gmail fiókomat töröltettem, de a telefonról nem tünt el a gmail fiók. Ezt a már megszüntetett fiókot hogyan tudnám eltüntetni a telefonról, és egy másik gmail fiókot felvenni helyette? Előre is köszönöm a segítséget
-
Kristof14
senior tag
válasz
nelsonmanian #2756 üzenetére
próbáld ki a google play áruház adatait törölni.
meg a google service-t -
Imifej
senior tag
válasz
nelsonmanian #2756 üzenetére
Nekem egy Navon tableten csinálja ugyan ezt. Álltalában az segít, hogy kitörlöm a telefonból a Google fiókot, aztán újra hozzáadom. De nálam nem minden esetben jön be. Ha igen, akkor is max 10 percig. Más készülékeken állítólag megoldja a gondot. A Vibert amúgy nem nagyon szereti, nagyon belassítja a telefont. Én emiatt cseréltem azonnal.
-
Kristof14
senior tag
válasz
WolfeZs #2754 üzenetére
én ezt az egész odinozást meg az androidot egy samsung galaxy spica-n kezdtem, ott vannak jó leírások, de itt sokszor előbb vállnak meg az emberek a telefontól mint, hogy írjanak egy cikket a telefon telepítéséről
és sokszor sajnos itt nem tudok segíteni, mert soha nem volt ilyen telóm -
WolfeZs
csendes tag
válasz
Kristof14 #2753 üzenetére
Hogy őszinte legyek először csináltam ilyet így még nem igazán vagyok tisztában mit miért kell. Kicsit dúrtam a külföldi fórumokat (tudom gugli hamarabb is lehetett volna a barátom) és sikerült. A téglából telefon lett és még az adatok is megmaradtak amin nagyot csodálkoztam.
-
Kristof14
senior tag
válasz
WolfeZs #2750 üzenetére
ugye tudod, hogy nem az egész szoftvert akarod újrarakni, csak a kernelt.
elvileg ennek is kéne mennie, de ahhoz, hogy az egészet rakd ahhoz mindenhol kéne fájlnak lennie.
csak a DUMP-ba nem kéne lennie, de be kell tallóznod egy (most meg nem mondom milyen kiterjesztésű) fájlt a PIT-hez is.sry but i'm a little részeg
-
WolfeZs
csendes tag
Sziasztok!
A szokásos problémám lenne nekem is, (kifagy a bootoláskor a telefon) le is töltöttem a szükséges firmware-t és elkezdtem a telepítést Odin-nal. Probléma nélkül megy egészen kb 80%ig amikor a fat.bin-nél tart, hibát jelezve kidob. A telefon azt írja hogy nem éri el a particiót. Mi lehet a probléma?
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Van az egyik kollégámnak egy Galaxy Mini 2 (GT-S6500D) telefonja (Telenoros) és a tipus jellemző probléma előjött (bekapcsoláskor a logónál lefagy). Új rendszert szeretnék rá tenni. Odin3-at leszedtem de nem találok rá vagyis nem tudom melyik firmware kell rá ami Telenoros.
Kérlek segítsetek!Üdv Laci
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Samsung GT-S 6500d telefonom bekrepált.
Bekapcsoláskor kiírja a telefon típusát, aztán egy hosszú, és három rövid vibrálást követően újraindul.
Gondolom szoftveres gond lehet a készülékkel. Valakinek ötlete? Esetleg ebben az állapotban hogyan tudnám telepíteni az android rendszert a telefonra? -
Léon99
újonc
válasz
debrecenikri #2724 üzenetére
Szia ! Épp a napokban kényszerültem egy gyári visszaállításra és így megvan a samsung account frissített változata , ha még aktuális
Üdv
-
srabi
csendes tag
Sziasztok, sajnos leejtettem a telefont és leszakadt az érintő képernyő szalagkábel csatlakozója a penelről. Használni így már biztosan nem tudom, viszont szeretném letölteni a rajta található képeket, videókat, adatokat. De érintőképenyő nélkül nem tudom bekapcsolni a tárhelyet azaz egyáltalán nem lehet vezérelni és PC-vel nem férek hozzá. Nem is látja csak mint ismeretlen eszközt. Tudtok erre valami programot amivel le lehet szedni? Köszönöm: rt
-
geckowize
őstag
Hello
Most akarom romolni az s6500d-met és tiszta ideg vagyok, mert mire összevadásztam normális letöltési linkeket, már a fél hajállományom bánta, mivel a goo.im-es linkek nem működnek... Mire meglett a rohadt root, cwm és rom.... Örülök, hogy mikor nekem kellenének végre, pont akkor szar az összes link. Semmi nyoma most az utolsó pár hsz-ben, hogy másnál is előfordult ez, pedig nem most állították le a goo.im szervereket, úgyhogy nem tudom ti honnan szereztek fájlokat a romoláshoz..Aztán most rá akartam flashelni a cm-10.1-20131227-UNOFFICIAL-jenad romot és nem bír bebootolni, folyamatosan a recoverybe visz, hiába nyomok onnan reboot systemet, hiába nyomok csak egy power gombot az akksikivétel után...
Mi lehet a baj? Most végre találtam egy OmniRomot, 4.4.2-es, 2014.04.01-es dátumú, megpróbálom azt ráflashelni, de már elegem van komolyan.
-
Bep
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne egy jó ideje, hogy a Play áruházban, ha valami programot nézek és elkezdem lefele húzni, el akarom olvasni a leírást, stb. akkor lefagy a Play, rezeg és visszalép a kezdőlapra.
Gyári 2.3.6, rootolva van, bár előtte is csinált ilyet, de ma már szinte mindig csinálja. Még jó, hogy a frissítés fent van a tetején. Arra rá tudok kattintani.
Erre van valami megoldás, vagy találkozott már valaki ezzel a problémával? -
Xe3
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne... Egyetlen hozzászólásban sem működik a CWM linkje, ezért egy másikat tettem fel, amit sikerült beszereznem (CWM_6.0.4.7_Non-Touch_GT-I9300.tar). Ezzel viszont ha be akarok lépni a hang fel+le+menü+power gombbal, akkor csak SAMSUNG felirat és a sárga felkiáltójel látszik.
Be tudná valaki linkelni a jó CWM-et, vagy valami leírást, hogy hogy tudom visszacsinálni?
-
debrecenikri
tag
Valaki, aki a gyári 2.3.6-ot használja: a Samsung Account app frissítése nálatok hibátlanul lezajlott? Az a problémám, hogy a családban lévô mini 2 , ha be akar lépni az ember az appba, azt írja, hogy frissíteni kell, viszont az appba a júzer nincs bejelentkezve, a folyamat végén az alkalmazás bezár egy "A munkamenet meghiusult" felirattal. Ha valakinek megvan a frissített app, pls küldje el nekem!
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Unoff. cm10.2-t sikerült vkinek működésre bírnia?
Nekem csak pörög a boot logo...
Format data/cache és system megvolt. (Még a dalvik wipe is)
Előre is köszönöm!
-
hpeti2
aktív tag
Édesanyám panaszkodott, hogy az utóbbi időben belassult a telefonja. 252 napja nem indította újra, hiszen az előző nokia-ját sem kellett.
-
Mr Dini
addikt
Üdv megint!
Hogy kell ezen bl-t nyitni?
-
Kristof14
senior tag
válasz
Mr Dini #2715 üzenetére
hát a recovery flasheléshez szerintem hozz létre magadnak egy zip-et ami felteszi.
boncolj szét egy másikat és nézt meg hogy működik, aztán csinálj belőle zip-et amit már fel tudsz tenni.
valami ilyesmire gondolok mint pl a gapps. egy zip, ha lefuttatod feltelepít egy halom alkalmazást.
tudsz küldeni privátba egy olyat amelyik olyan amilyet mondtál az a cwm updater vagy mi? -
Mr Dini
addikt
Kristof14:
Thx!
1. Tudtok megoldást arra, hogy cwm 6.0.4.7 alatt miért nem látszódik az int. Sd?
2. Sokféle recoveryt használok. De nem mindig van nálam pc. Hogyan tudom feltolni a másik recoveryt? Az lenne a legjobb, mint a cwm, hogy felflashelem az updatecwm.zipet azt kész. Vagy csak kicserélem a zipben az img-t? Ezt próbáltam terminal emuból:
flash_image recoveryonly /sdcard/recovery.img
De a válasz partitionserror -1...
Tudom fastboot, de ahhoz is kell pc.
Egyébként mobil odin működik nektek cm10.1-n?
Ja és a romom improved 07/07 cm10.1 {a bleached féle. Szerintem az a legstabilabb. Még a kamera is working!
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Létezik erre a mobilra multiboot lehetőség? Jó lenne két rom!
Másik: van erre vmi olyan kernel, ami támogatja a cifs csatolást?
Köszi!
MrDini
-
-
szimla65
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2708 üzenetére
Szia!
Sim nincs benne mert nekem nincs t-mobil-os.
Én nem ejtettem le úgy,hogy ezt nem tudom, lehet előtte már leejtették.
Először gyári romot tettem nem egyszer talán összesen egy hét alatt 10-12 szer,aztán tettem a CM10.1-t.
Már vissza adtam a gazdájának, a rom most jó,nem kapcsolgat ki,nem indulgat újra,neki van bele való sim-je. -
szimla65
aktív tag
válasz
Victoryus94 #2706 üzenetére
Szia!
Nem kapcsol be ,nem jelzi a talált hálozatokat ,stb -
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Wifi gondja nem volt senkinek?
A gyári rom -al sem működött,most a CM 10.1-el sem
Ez hardver hiba lehet?
Vagy esetleg lehet valahogy tesztelni a wifit? -
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Odnnal sikerült megcsinálnom Kristof14 segítségével.
Pár perc után(használat közben)kikapcsol vagy újra indul.
És ha a kijelző elsötétül (mondjuk bezár a kijelző akkor meg kikapcsol.
Taperolom de semmi,hosszan nyomom a bekapcsoló gombot akkor kapcsol be.
Valamit talán nem jól csináltam?
Csináltam már gyári vissza állítást az Odinnal már kétszer megcsináltam és semmi hibát nem jelzett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest