- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bep
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne egy jó ideje, hogy a Play áruházban, ha valami programot nézek és elkezdem lefele húzni, el akarom olvasni a leírást, stb. akkor lefagy a Play, rezeg és visszalép a kezdőlapra.
Gyári 2.3.6, rootolva van, bár előtte is csinált ilyet, de ma már szinte mindig csinálja. Még jó, hogy a frissítés fent van a tetején. Arra rá tudok kattintani.
Erre van valami megoldás, vagy találkozott már valaki ezzel a problémával? -
Bep
őstag
válasz
Victoryus94 #2365 üzenetére
Tudom. Vicces hangvételű akart lenni a hozzászólásom.
Ami szinte ugyan ez, ha jól tudom az a Galaxy Young, csak az 1Ghz procival, ennyi a különbség.
Egyet nem értek. Miért hitegettek minket felhasználókat, több hónap át, hogy lesz, aztán, hosszú-hosszú idő után kijelentik, hogy gyenge hozzá a telefon (haverom Blade-n használta a Jellyt). Majd kiadnak egy hozzá hasonló telefont az új Androiddal. Ez lefordítva nem más volt, mint arcon köpése az embereknek. Mondták volna meg egyenesen, hogy nem lesz és kész. Nekem ez a véleményem róluk. -
Bep
őstag
válasz
Balázs0916 #2258 üzenetére
Köszi!
Ez így elég jó árban van.
Így lehet marad mindig a rendes gps használata. Arra kellett volna igazából, ha éppen csak a teló van kéznél és kellene gps, akkor azt használnám. -
Bep
őstag
válasz
Balázs0916 #2256 üzenetére
Köszi szépen!
Ez valami csodás akkor.
-
Bep
őstag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy régebben lett véve az autóba telefontöltő. Az egész csak egy átalakító (Input: 12-24VDC; Output: 5V és 1000mA). Bele a szivargyújtóba és ad egy usb kimenetet. Ebbe beledugom a Mini2-höz kapott usb kábelt, viszont a telefon nem töltődik. Édesanyám Sony Xperia U-t viszont egyből tölti.
A telefon laptopról és hálózatról töltődik.
Mi lehet a gond, miért nem veszi ott a töltést? Van valakinek valami tippje? -
Bep
őstag
Felraktam a Yandex felületet. Elég gyorsnak mondható, pillanatok alatt megnyílik a telefonkönyv, amit a TW-nél nem volt elmondható nálam. Viszont egy kicsit több ramot használ.
Van valakinek véleménye még vele? -
Bep
őstag
Sziasztok!
Ez milyen frissítés. Mert nekem a menüben a szoftverfrissítés pont alatt nem talál semmi. T-Mobil-os a készülék. Ősz óta van meg. Még semmilyen frissítés nem volt hozzá, illetve nem talált. -
Bep
őstag
Nekem is befagy, ha képet váltok teljes nézetben Play-ben.
-
Bep
őstag
Én gondoltam, hogy lesz, mivel már egyszer közölték a telefonok listáját melyek megkapják. Viszont, ha csak függetlenekre lesz, akkor én a T-Mobilos telefonommal nem sokat kezdhetek.
-
Bep
őstag
Szia!
Szerintem az árát megéri, nekem is T-mobilos van. Még gondom nem volt vele, 3 hónapja van meg. Kiemelendő, ha regisztrálsz a Samsung oldalán, kapsz +2 hónap garanciát.
Én nem használom, de szerintem a sima Facebook alkalmazást fel tudod rakni Play-ből.
Az akku idővel nekem nincs bajom, nincs mobilnetem, így wifi használat mellett, egy kis játék, zenehallgatás, elmegy nekem 4 napot. Persze, ha egész nap rajta lóg valaki, akkor csökken az üzemidő.
Most jelenleg a 2.3.6 android van rá, de hivatalosan a közeljövőben jöhet rá a Jelly Bean.
Telefonálás hangminőségével nincs gondom és még más se szólt ez ügyben semmit.
Fotó terén, 3mp, fix fókusz. Ez mindent elmond. Mondjuk én fényképezőgép párti vagyok, még, ha csak kompakt gépről is van szó. -
Bep
őstag
Köszi a választ. Akkor már értem, miért van ez. Ezt különben hol lehet beállítani, hogy mindig csatlakozzon, mert nem találtam meg a beállításoknál.
Ezt célszerű elolvasni neked az akksiról: http://www.technet.hu/hir/20090831/akumulator_akademia_-_amit_az_akksikrol_tudni_erdemes/
-
Bep
őstag
Írtam Andralinnak privátot is ez ügyben, de szerintem nem a jack a rossz, hanem nem dugta be teljesen. Mikor én is megvettem azt hittem, hogy rossz, mert egy kicsit megmozdult a vezeték, elhallgatott. Aztán rájöttem, hogy be kell "kattintani", nem elég ütközésig és akkor jó lesz. Jó szorosan fogja. Van hogy szinte satuba be kell fogni a telefont és két kézzel kihúzni.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha feloldom a képernyőt, akkor néha várni kell kb. 0,5-1 másodpercet, különben a feloldó animáció és a telefon akadozik ebben a pár pillanatban. A telefon teljesen gyári. Ez normális? Ha várok ennyit, akkor szépen akadásmentes. Ha töltőn van a telefon akkor nincs ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest