- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Szerintem az a legtutibb, ha újra telepíted odinnal a ROM-ot, rákötöd PC-re, és ellenőrzöd, maradt-e bármi a telón. Ammúgy elvileg a gyári adat visszaállításnál ha kipipálod az "sd kártya törlése" opciót, akkor töröl mindent.
A recovery mod-ban lehet még törölgetni "wipe.." -
drmotto
őstag
Független a névjegyek számától. Nekem 80 névjeggyel ugyanannyit késik gyári állapotban az S3, mint a kollégámnak 20 névjeggyel az S2, vagy a feleségemnek 100 névjeggyel a Mini2.
Az első kérdésedet meg ezek szerint tényleg nem értem.
Van esetleg valami videó, vagy akármi róla? -
drmotto
őstag
-
Victoryus94
őstag
Van a készülékbe giroszkóp. Az nem program, hanem hardver. (egy szoftver nem érzékeli magától, hogy mit csinálsz a telefonnal, ehhez kell fizikailag is valami (bár kamrán keresztül szoftveresen megoldható lenne, de bonyolultabb is). Ha jól tudom, ez is alapkövetelmény az androidba, mint a wi-fi. Tehát minden androidos eszközbe van giroszkóp (persze előfordulhat 1-2 kivétel).
A beépített launcher (téma) nem forgatható el. De programok, játékok attól még kihasználják ezt a funkciót. Az értesítési sávban lehet be/ki kapcsolni az androidban. Ha lecseréled a gyári launchert, akkor a kezdőképernyő is forgatható lesz.Hívásnál max 2-3 mp a csúszás, az is csak akkor, ha közbe sok program fut a háttérben.
Nekem néha olyan fordul elő, hogy csörög a teló, de nem tudom egyből felvenni (előfordul, hogy 2-8 mp mire megjelenik, hogy ki hívott, máskor jó).
Ezek androidos (szoftveres "bugok"), minden androidos telefonnál előfordul valamilyen bug! (csak népszerűbb telóknál van jobb custom rom amiben másféle bugok vannak, amik esetleg nem zavarnak. Drága telóknál pedig hamarabb kiadnak rá frissítést) Frissíted, újratelepíted, stb. és a legtöbb megoldódik, ha ilyennel találkozol.Ne tarts egy-egy ritkán előforduló "bugtól" nem jelentkeznek minden készüléknél, és ha jelentkezik, is lehet ellene tenni. Más készüléket választva is találkozhatsz szoftveres hibával, mivel a szoftver alapja ugyanaz (android).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Peugeot, Citroën topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest