- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
válasz
denes04 #2573 üzenetére
Igen mert a PDA resznel az ODIN csak az md5 ot latja... a masik file amit leszedtel egy ZIP azt majd ha fennt az md5 os CWM abbol fogod tudni felrakni, vegulis az csak egy update a CWM hez.
Szedd le mind kettot amit kijeloltem CWM majd az 1 est ragd fel az Odinnal a 2 est pedig ragd fel a telodra a root filal egyutt (nekem ezt a fajta rootolast nem engedte feltelepiteni, en a pc nelkuli rootolast csinaltam)
Tehat ha azt az 1 est rakod be az odinba akkor mar fent is lesz a CWM recoveryd , ha beakarsz lepni nyomd le egyszerre a hangero fel es le gombot, a home gombot es a bekapcsolot. Amint bekapcsol a kijelzo engedd el a bekapcsolot majd utanna rokton a tobbit (ezzel sokat szivtam mig nem igy csinaltam, nekem is feszt azt irta mint neked) ha bennt vagy akkor keresd az "instal zip" menut s keresd ki a 2 est ami a CWM update je, majd probald a root filet is felrakni de nemhiszem, hogy neked felrakja. (ha nem akkor csinald meg a rootot a masik leiras alapjan ugy tuti mukodik) -
HawerKing
őstag
Csak nekem van mar meg a kis mini 2
?
No kiprobaltam szinte az osszes fozott romot az Xdarol ami a mini 2 hoz volt, a cm10.1 es az Omni rom (android 4.4.2) ami meg eleg jol mukodik a tobbi nem tetszett.
De csak oda ertem vissza ahonnan elindultam mert nekem a gyari tetszik a legjobban s ez a leggyorsabb illetve stabilabb. Rootoltam aztan ujra eltavolitottam a gyari vackokat de most kicsit jobban odafigyelve s nem tulsagosan belenyulva (Torolve: elohatterek, par widget, yahoo cuccok, kies cuccok, samsung acount , beallitasvarazslo, kezdokepernyo tippjei, swipe, gmail, all share, play store, csevego, google+, talkback, s meg par hasonlo) Igy semmilyen kenyszerleallas vagy bug nincs s a szabad ramom is kozeliti a 300Megat, google fiokot nemszoktam beallitani s a POU n kivul mas 3rd appot sem rakok fel mert ami kell az megvan alapbol. Szoval igy kivaloan hasit a kis telo.Sziasztok tobbet nem offolom a topickot... (nemmintha olyan nagy porges lenne itt)
-
HawerKing
őstag
Ej betyarok de jol hasit a CM 11.0 a kis minin
na ezt se gondoltam volna hogy ezzel a teloval hasznalok eloszor kitkatet
-
HawerKing
őstag
Nemtudom mi a fene lehet a gond
hiaba fel tolom az odinnal a cwm et mikor inditom a telot a hang gombok + home gomb komboval csak egy sarga felkialto jel jelenik meg nempedig a recovery
szar ugy... mit tegyek?
Na ok... fenebe eleg nemjo a leiras az 1 hsz ben... felul nem irja hogy miutan bekapcsol a kijelzo elkell engedni a gombokat.... alul mar a gyari rendszer telepitese resznel irja... meg jo hogy elolvastam...
-
HawerKing
őstag
No tegnap addig toroltem a gyari vackokat mig nagyon is belemerultem
mostmar se galeriam , zenelejatszom, ebresztooram nincs de meg csengohangnak sem tudok semmit beallitani mert nincsennek zenek s hiaba is rakok hozza 3rd appot csak rezeg ha hiv valaki
szoval jol elbarmoltam. No de sebaj mert most legalabb kedvet kaptam kiprobalni nehany fozott romot s ha nemjonnek be visszatolom a gyarit s tenyleg csak par dolgot szedek ki belole ...
-
HawerKing
őstag
Ha megkerek valakit nemcsinal egy mentest a gyari ORA alkalmazasrol s nemkuldi el nekem ??? hawerstar@gmail.com a cimem veletlenul toroltem az enyemet....
-
HawerKing
őstag
Rootoltam ma a telot a pc nelkuli verzioval s most pucolom ki a gyari vackokat
-
HawerKing
őstag
válasz
Victoryus94 #2561 üzenetére
Ezert is elonyos a root jog , majd egy program amivel (pl NoBloat) minden gyari vackot torolni lehet. Kar , hogy meg a 2.3.6 ban nincs benne gyarilag az alkalmazasok tiltasa lehetoseg. Na de ezt felreteve igy is nagyon okes a kis mini 2
-
HawerKing
őstag
válasz
Victoryus94 #2559 üzenetére
Ja azok engem is idegelnek.... fogalmam sincs , hogy mi inditgatja el oket... gondolom root nelkul nemlehet eltavolitani oket....
-
HawerKing
őstag
Tudja a brand de nagyon megszerettem ezt a kis mini kettest... Van ra egy fasza fekete bor flip tokom ami nagyon premium hatast kelt a telon. A gyari 2.3.6 al is megvagyok elegedve, nemigazan szeretem a google vilagat s epp ezert nemszoktam google fiokot beallitani, 3rd app csak a POU van fent , a tobbi app amit hasznalok mind fent van (bongeszo, youtube, naptar, szamologep, ebreszto ora, jegyzet, zenelejatszo, file kezelo ezeknek beerem a regebbi verziojaval is) s altalaban telefonalasra hasznalom a telot.
Igy minden kulso szarsag nelkul nagyon is jol hasit a kis telo .
-
HawerKing
őstag
Mini 3 nem lesz valamikor ?
Nektek van valamilyen tokotok a kicsikehez? -
HawerKing
őstag
CM 11 et hasznalja valaki? Vegig olvastam az xda topicjat de elegge megvan alva ott az elet. Ha jol olvastam a kamera a legnagyobb hiba ami nem mukodik.
-
HawerKing
őstag
Sziasztok , gyari 2.3.6 van a telomon s megvagyok vele elegedve. Viszont egyre jobban erdeklodom a fozott romok irant s elis kezdtem hezitalni , hogy kiprobalok egyet. De ugye ahoz rootolni kell majd recooveryt rakni. (regen mar csinaltam ilyet mas tipusu teloknal) .
Azt akarom kerdezni toletek , hogy miutan rootoltam s van recoverym a mostani gyari 2.3.6 os rendszeremet eltudom menteni ugy ahogy van minden progimmal egyutt ??? pl a recoverybol egy full rom backup ot lehet csinalni? S ha igen akkor majd ha a fozott romok nemtetszenek visszatudom rakni azt az elmentett gyari romot??/ -
HawerKing
őstag
válasz
balaaa88 #2408 üzenetére
Koszonom, megis vettem a telot alig 14ezer ft ert. Nekem megert ennyit.
Ma delutan nekiallok s feltolom ra a 10.1 es CM et mert en is ezzel szemeztemHoppa akkor ezekkel jo tisztaban lenni: tehat a CM 10.1 az ugymond stabilabb CM , de eleg gyakoriak benne az altalad emlitett hibak? Akkor nalam is inkabb marad a gyari, mert a zene az a legfontosabb
-
HawerKing
őstag
Hello sracok, most nagyon olcson hozzajuthatok egy Mini 2 hoz ami ujszeru allapotban van. Lenne elotte azert par kerdesem, olvastam az elso hszt s nem ujdonsag szamomra az ott leirtak, a kerdesem az lenne , hogy melyik a jelenlegi legstabilabb rom erre a telora? A Cm10.1? S van e mar ra stabil 4.3 vagy 4.4 android rom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest