- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz
kraftwerkfan #2354 üzenetére
Ha van root, akkor kell egy terminal emulator és:
su
reboot download -
Tonyk
veterán
válasz
Victoryus94 #2279 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztési időből...
"CWM-ből ezt ajánlom: CWM6 RECOVERY by TheWhisp:"
Épp ez az a file amire te is írod, hogy "The file you requested was not found".
Érdekes, hogy ezen a telón ennyire veszélyes a root. Azért S-en szinte mindent meg lehet csinálni bármiféle félelem nélkül. Pedig azért nem egy kategórai (még mindig) a két készülék.
A fájlrendszer itt is RFS egyébként? Annó az S-hez írtam egy kis logout cikket RFS->EXT4 konverzióra, ami jó kis lökést adott a rendszer teljesítményének.Kíváncsi vagyok itt megoldható-e?!
-
Tonyk
veterán
válasz
Victoryus94 #2279 üzenetére
Köszi!
"Őszintén szólva nem ajánlom a rootolást. Miért van rá szükséged?"
A lányom elég sokat játszik a telefonján és a rengeteg idegesítő reklámtól szeretnék megszabadulni. Illetve van egy rakás előtelepített program, amit el szeretnék tüntetni.
Köszi mégegyszer. Kivárom akkor mire jutsz.
-
Tonyk
veterán
Végre rootolnám a lányom 6500D-jét. A mini2.tk oldalon szedném le a cuccokat, de a cwm esetében a link ide visz. Innen melyik kell vagy inkább innen a cwm-6.0.3.2-jena-build-2.tar.md5?
Galaxy S-nél volt olyan odin verzióváltás, ami softbricekt csinált a telefonból, itt melyik javasolt a 3.0.4 vagy az 1.85?(#2225) Victoryus94
"és a roothoz nem kell a PC sem."
Odin sem kell a cwm felrakásához? Mert ugye az általad javasolt oldalon mini2.tk odinnal megy fel a cwm.
-
Tonyk
veterán
válasz
Victoryus94 #2122 üzenetére
Köszönöm!
a kioktatást is.
-
Tonyk
veterán
Sziasztok!
Ma vettem a lányomnak egy ilyen telefont (vatta új Telenoros) és rootolni szeretném, tudna valaki segíteni egy linkkel vagy leírással, hogy ennél a telefonnál, hogyan is megy ez. (Galaxy S-em, van ott nem volt gondom a roottal, lehet miből válogatni, de itt???
).
A neten fellelhető, mindenkinek működő
függ..khmmm-- persze az nálam nem működött, menüpont hiányában...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest