- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftwerkfan
tag
Sziasztok!
Én itt elakadtam. Nem tudok velépni a CWM-be. Sötétség. Ha a home gombot elengedem, akkor zümm-zümm-zümm... De a mini2 felirat eltűnik és feketeség.Az Odinba betallózod (PDA menüben) a CWM-et, majd START.
Talán újraindul a teló. Elvileg nem látsz változást (maximum egy sárga felkiáltójelet induláskor).
Ha ez kész, belépsz telóval a CWM-be. (Hangerő fel+le+Home+Bekapcsolás) -
kraftwerkfan
tag
válasz
Victoryus94 #2355 üzenetére
Mert működőképességét a HOME gomb hiánya ugyebár nem determinálja, ellenben, ha okosítanám a készüléket... :-( akkor okoz kis fennforgást, hogy nem múkod...
-
kraftwerkfan
tag
Egy kérdés..ha a HOME gomb bekrepált, akkor esélytelen a sw frissítés igaz?
-
kraftwerkfan
tag
válasz
Victoryus94 #2337 üzenetére
-
kraftwerkfan
tag
válasz
Victoryus94 #2335 üzenetére
Jah kérem, a cm-10.2-20131116-UNOFFICIAL-jenad nem akart felmenni, a cm-10.1-20130929-UNOFFICIAL-jenad az már igen... :-) Örömbódottág van, és megaköszi a segítséget!
cwm-6.0.3.2-jena-build-2.tar.md5
-
kraftwerkfan
tag
válasz
kraftwerkfan #2333 üzenetére
20 perc után is pereg a karika, csináltam egy új wipe-ot, és újrahúzom a rendszert, hátha itt a bajság...
-
kraftwerkfan
tag
Balfaszjóska voltam...a power gombot elfelejtettem hamarabb elengedni... :-) Na most bootol a rendszer,pereg a CyanogenMod karika már pár perce...gondolom, hagyjam...
-
kraftwerkfan
tag
válasz
Victoryus94 #2331 üzenetére
A Cyanogenmodot (CM) ajánlott friss rendszerre telepíteni. (de ha van egy jól bevált ROM, elég wipe-olni az adatokat, és/vagy a "gyári visszaállítás"ra menni.
1. Odin letöltés
2. Kell a CWM (Clockworkmod). Ebből ajánlott a legújabbat beszerezni /.MD5/ (régebbiekkel nem bootol be utána a rendszer). Célszerű a legutolsó frissítést is feltenni (.zip fájl)
3. Letöltöd a CyanogenMod-ot, és a Google apps-ot innen: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2169122
- ajánlott a legújabb ROMot leszedni.
4. NE CSOMAGOLD KI A FÁJLOKAT! Tedd rá az SD kártyára, vagy a telefon belső memóriájára.
5. a.) belépsz a Recoverybe (Hangerő fel+Hangerő le+home gomb+Bekapcsolás), és wipe-olsz mindent.Az 5.a. már nem indul. Samsung felirat alatt háromszög...és újraindul a telefon...
-
kraftwerkfan
tag
válasz
Victoryus94 #2325 üzenetére
Oké, eddig jutottam: Odinnal: (Ahol megjelenik a pass) :-)
CWM-dal addig jutottam, hogy a vol+,-, home, power után samsung felirat, alatta felkiáltójel... és megállt tudomány... -
kraftwerkfan
tag
S6500D-re keresnék főzött, tesztelt rom-ot...4.1 vagy felettit...vagy esetleg elirányíttok olyan magyar fórumra, ahol segítő kezek várnak?
Köszike!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest