- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
mex28
csendes tag
válasz
drmotto #2353 üzenetére
Leszedtem mindent a rootoláshoz, de valahogy mégsem vitt rá a lélek, hogy nekiugorjak hátha elcseszek valamit így tovább kinlódtam kicsit a smart memory booster beállításaival. Sikerült is rájönni, hogy mi volt a gond és gondoltam megosztom itt, hátha van aki erre téved, nem akar rootolni, de valamit szeretne javítani a teló időnkénti akadási problémáin.
Szóval annyit csináltam csak, hogy ignore listre raktam azokat az alkalmazásokat is, melyeket amúgy is elindít a teló (ezek amúgy feleslegesek teljesen, de ha kilövi a mem booster, akkor utána újra be kell tölteni). Így most gyors mint a villám. Eddig úgy néz ki az akku időben sincs észrevehető különbség. -
Victoryus94
őstag
-
dreko
aktív tag
-
ben11
őstag
válasz
drmotto #1862 üzenetére
Kb hasonló erősségű telefonok is jönnek még ma is, fura mód azok elbírják a JB-t. Ugyan olyan nevetséges ez az indok, mint volt a HTC-től annak idején a Desire esetén.
Egyszerűen szemébe hazudnak a vásárlóknak, nincs mit szépíteni ezen.
Azt, hogy egy telefon ára hogyan kapcsolódik a témához, szerintem kellően megindokoltam, de egy gondolatkísérlet erejéig tarts velem. Tegyük fel van két tök egyforma tudású, árú készülék és a példa kedvéért felsőbb szegmensből. Nem tudsz dönteni, viszont kiderül, hogy az egyik megkapja a legújabb szoftvert, míg a másik nem. Komolyan azt mondod, hogy tennél rá, hogy milyen support van egyik illetve másik telefon mögött?A nulla forintos telefon említésénél meg hangosan felröhögtem..
-
ben11
őstag
válasz
drmotto #1860 üzenetére
Aki meg csak azért vette ezt a telefont mert majd lesz rá JB, az meg is érdemli.
Jól fej vagy..Miért lenne elítélendő több azonos árú/tudású készülék közül azt választani, aminek beígérték a szoftvereses fejlődését, így gondolva a jövőre? Furcsa észjárás..
Van, aki nem engedheti meg magának, hogy évente, kétévente új telefont vegyen, még az alsó szegmensben sem. -
Victoryus94
őstag
válasz
drmotto #1776 üzenetére
Nem tudok utána recoverybe lépni.. Olyan, mintha törlődött volna, vagy nem tudom.. újraindítani sem tudom csak úgy.. Kieshez kell csatlakoztatni, majd kivenni az akksit. Többször eljátszottam több rommal, és több recoveryvel is (cwm 5,6 teamwin...).
Am m a 7est hiba gyakori.. (hibás aláírás) -
Victoryus94
őstag
válasz
drmotto #1771 üzenetére
Meg ugye egységes oprenszerre sokkal egyszerűbb programot írni.
Nem kell ezerféle eszközön működnie, csak néhányon. Könnyebb stabil programot írni. (bár apple eszközre nem tudom milyen programozási nyelvet használnak. Html programot (nem weblapra gondolok, bár azt is próbálgattam) írtam még csak, meg pascalt. -
ComptonLA
tag
válasz
drmotto #1737 üzenetére
Áruld már el, te oly' okos ember, mi köze ennek az intelligenciához???
Egyébként meg én sem mondtam rólad, h te ecsém hülye vagy....
Másrészt meg nem "gyerek" vagyok, hanem kétgyerekes családapa, majd 40 évesen. Lehet, inkább te vagy gyerek hozzám képest...
Ha megkérhetlek, a sértegetéseidet tartogasd másra! Főleg így, h fogalmad sincs, h ki vagyok, ok? -
Victoryus94
őstag
válasz
drmotto #1706 üzenetére
Ráadásul én úgy tudom, csak akkor ugrik, ha a hiba oka szoftveres. A szoftveres hibák 99%-át pedig te magad tudod kiküszöbölni (akár újratelepítéssel). Ha pedig hardveres a hiba, ne fogják már rá a módolt szoftverra, hogy amiatt ment tönkre az alkatrész (nem is teszik).
-
stm_
tag
válasz
drmotto #1654 üzenetére
Értem, köszönöm a válaszokat. Lenne még1 kérdésem. Nálatok a kijelző mennyire egyenletesen adja a full fekete (teljes képernyőn) színt? Nálam mintha a kijelző jobb szélén lenne egy kb 2mm-es függőleges világosabb csík fekete háttérnél. Szemből nézve halványabb, picit jobbra döntve a telefont jobban látszik. Maga a jelenség nem újdonság más készülékeknél, csak ezt most vettem észre és nem tudom, hogy ilyen is volt vagy most jött elő.
-
ESP23
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
drmotto #1504 üzenetére
T-mobile-nál? Előfizetéses tarifánál kell, és elvileg dominohoz is.. Lehet van olyan díjcsomag, amelyiknél nem, de alaphelyzetben kell. Íme.
Volt olyan előfizetés, melyen nem volt kérve, megpróbáltuk hívószám elé beírni a számkijelzést, hátha elküldi, de úgysem küldte el.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
economys
csendes tag
válasz
drmotto #1320 üzenetére
Odin biztos nem baj mert már 3 fajtával próbáltam és mind1iknél ezt csinálta,driverek rendben már egyszer leszedtem minden Samsung drivert majd KIES vissza és úgy is ez van ! Rendesen a PDA részhez raktam be mint az 1 fájlosoknál...
Nem tudom már tényleg mit csináljak
Usb-t is cserélgettem az se jó...
-
malisonX
aktív tag
válasz
drmotto #1277 üzenetére
Az OC-t tudó kernelt sikerült kigoogleznom, feltöltöttem ezt is. Sajnos a BLN támogatást tartalmazó fájlt nem találtam meg hozzá.
-
malisonX
aktív tag
válasz
drmotto #1273 üzenetére
Viszont ingyen lehet regisztrálni és sok tartalmat töltenek fel ide mostanában, úgyhogy érdemes is
Feltettem a dropboxomba.
-
nyüzüge
csendes tag
-
BMWFAN94
csendes tag
-
BMWFAN94
csendes tag
válasz
drmotto #1218 üzenetére
Hungary (T-mobile) 2012 December Android 2.3.6 S6500XXLK2 S6500TMHLL1
Ezt a Firmware-t szerettem volna feltenni. Előkészítettem a telefon-t.Odin-t elindítottam, Pda-ba betallóztam a tar.md5 fájlt, telefon download módba kábellel össze köt odin felismerte na gondoltam jó minden, rá nyomtam a Start gomba, és erre rá egy 5 mp-re egy hiba üzenet fogadott a gépen az Odin-tól miszerint a paraméterek nem voltak megfelelők. Be próbálkoztam egy 6500D-s firmware-el az teljesen hibamentesen recovery-vel együtt felmászott a telefon-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nintendo Switch 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest