- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
#10726912 #2535 üzenetére
Hát igen.. vagy illesztőprogram hiba lenne, amit egy újratelepítés megold, vagy pedig sérült..
Lehet hogy leesett, vagy elmozdult?
Esetleg érintkezési hiba lehet még..
Ez okozhatta azt is, hogy nem kapcsolt be.
Szerintem érdemes elvinni szervizbe... -nem tudom, garid van-e még rá. -
törölt tag
válasz
#10726912 #2534 üzenetére
Nah. A lényeg: A telefont Újra telepítettem, gyári ROM-ot kapott. A lényeg: Nincs WIFI. Ha be akarom kapcsolni, kikapcsol a telefon. Ha jól sejtem, akkor ez szervízt jelent, mert ha jól sejtem, ez nem szokott program által javulni.
Kérnék egy cáfolatot, és megoldást a gondomra
Üdv! -
Victoryus94
őstag
-
Victoryus94
őstag
válasz
#10726912 #2461 üzenetére
Hang le+fel +home+ bekapcs.
Amint bekapcsol a teló, felengeded a bekapcs-ot. Majd ha megjelenik a logo, a hangerő, és home gombokat is elengedheted.Ha nem sikerül, az sem gond, mert amit linkeltem rom, az elvileg töröl mindent telepítés közben. Vagyis ha egyből az 5-ös ponttól kezdesz, elvileg akkor is tökéletesen sikerül a telepítés, és minden működni fog.
-
Victoryus94
őstag
válasz
#10726912 #2459 üzenetére
Az 1. hsz-ban le van írva: "Gyári Android Rendszer (2.3.6) Újratelepítése Odinnal"
Olvasd át, töltsd le a programokat/fájlokat, csomagold ki, amit kell.. stb.
És ha nem értesz valamit, kérdezz tőlem.S6500D-s telóhoz ezt a ROM-ot ajánlom: http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=16944
(Ez a "sima hungary rom", ami az 1.hsz-ban említve lett, így azt nem kell letöleni)
Odinból az jó, amit az 1. hsz-ban linkeltem. Ezt telepítettem tegnap én is, mert problémám volt a telóvalHa rootolni nem akarod, sem CWM-et, sem CM-et nem akarsz rátenni, akkor csak az odin kell, meg a rom. A telepítés menete pedig egyszerű. max 15 percet vesz igénybe + előkészületek.
A telepítéshez kell Windows, adatkábel (usb) és a telefon. Telepítés előtt ajánlott feltölteni, vagy végig usb-n hagyni.
Első csatlakozáskor meg kell várni, míg telepíti a telefon driverét. Ha ez nem történik meg, és nem ismeri fel az odin, hogy csatlakoztatva van teló, telepíteni kell drivereket, illetve a samsung kies-t.
Az első indítás akár 5-10 perc is lehet (automatikusan újraindul ha végzett a kies). A boot 15 percnél sosem hosszabb. Ha mégis, akkor írj nekem.
(ezt bootloopnak hívják, vagyis a teló nem bootol be -ez jelentkezik jelenleg nálad is - általában elég egy újratelepítés, de néhány esetben nem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest