- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mex28
csendes tag
Sziasztok. Adott volna egy galaxy mini 2 telenoros, ami úgy döntött kb. 4 telepített alkalmazás után, hogy kb 2 havi használat után elkezd időnként akadozni, belassulni. Feltettem a smart memory booster-t és belőttem legagresszívabbra, ami egész jónak is tűnik. A használt app-okat beraktam ignore list-be, hogy ne pucolja ki, illetve találtam vagy 3 task-ot a telefonhívással kapcsolatosan is. A kérdés az lenne miket kellene betennem ignore list-re, hogy a telefonkönyv ne 3 sec alatt nyíljon meg, hanem úgy mint régen memóriából kb azonnal?
Esetleg valakinek van megoldási javaslata az akadást illetően? A telepített alkalmazások: line, viber, go keyboard + 1 téma hozzá (további nem jut eszembe, de szerintem nincs is más). -
mex28
csendes tag
válasz Victoryus94 #2351 üzenetére
Köszi a segítséget. A root-oláson még elgondolkodom, még nem akartam garancia miatt. Megnéztem most melyik app mennyit eszik és Viber 35MB, Line 20MB, Messenger 20MB, Tárcsázó 18MB, Biztonságos tár 28MB, Go keyboard 9MB, hálózati hely 10MB, Térkép 9MB, állapotsor 7MB. A többi már csak 1-3 között, szóval azok kevésbé esznek. Más futó alkalmazás meg nem látszik a smart memory booster-ben.
Lehetne ezzel a felesleges alkalmazások eltávolításával jelentős mennyiségű memóriát nyerni? Most tisztítás után van a fenti állapot és így marad 150 körül. -
mex28
csendes tag
válasz drmotto #2353 üzenetére
Leszedtem mindent a rootoláshoz, de valahogy mégsem vitt rá a lélek, hogy nekiugorjak hátha elcseszek valamit így tovább kinlódtam kicsit a smart memory booster beállításaival. Sikerült is rájönni, hogy mi volt a gond és gondoltam megosztom itt, hátha van aki erre téved, nem akar rootolni, de valamit szeretne javítani a teló időnkénti akadási problémáin.
Szóval annyit csináltam csak, hogy ignore listre raktam azokat az alkalmazásokat is, melyeket amúgy is elindít a teló (ezek amúgy feleslegesek teljesen, de ha kilövi a mem booster, akkor utána újra be kell tölteni). Így most gyors mint a villám. Eddig úgy néz ki az akku időben sincs észrevehető különbség.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs