- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Ez csak sima üzlet. Nem éri meg nekik egyéves telefn frissítésével foglalkozni (mert ennyi ideje jelent meg a telefon, amikor a frissítés megjött volna), inkább egy nagyon hasonló telefont adtak ki jb-vel, ami talán egy szemernyit gyorsabb, de 5-15k-val drágább.
Egyébként igazad van, ráadásul nem volt kötelező 4.2-vel kiadni, ott az ics is.. 1001 telót adnak ki 4.0-val ilyen, vagy gyengébb hardverrel.
-
Victoryus94
őstag
Igen, majd kiadott egy új telót jelly beannel.. aminek kb. ue. a hardvere. (bocsánat, többet is)
Amúgy már írtam, de a telefon kamerájával van gond jb alatt.
Illetve a samsung saját felülete eléggé RAM zabáló.
Viszont a 4.2-es Android (cm) nagyon szépen fut rajta, nem lassabb, mint a 2.3.6.
Akit nem zavar, hogy nem fog tudni vele (normálisan) kamerázni, annak ajánlom a 10.1-es CM-et! :-) -
Beren
aktív tag
Ezért csókoltatjuk is minden lehetséges alkalommal...
Egyébként én kb. úgy jártam, hogy utánanéztem, láttam, a Samu tervezi a 4-es droidot a telóra, erre mondtam asszonynak, hogy ez jó lesz. Meglett, a vásárlás másnapján olvastam, hogy a Samu meggondolta magát. Ha csak egy kicsivel is előbb gondolja meg, akkor én is meggondolom...
-
balaaa88
aktív tag
A probléma ugyanaz, mint az Apple termékeknél. Valami olyasmi, hogy az USB-kábel +5V-ja mellett az adaton is feszültség kell, hogy megjelenjen. Lehet buherálni, hogy szétszedsz egy USB-kábelt és ellenállással meg egy kis utánajárással összedrótozod őket (nekem úgy működött is), de az egyszerűbb megoldás ez: [link]
-
-
saelin
veterán
Kijelző feloldása után azért akad pár másodpercig, mert a mobilhálózatra akkor kapcsolódik fel. Ha nagyon zavar, akkor be lehet állítani, hogy a kijelző kikapcsolásakor ne kapcsolódjon le a hálózatról... Persze akkor meg eszi az akksit. Inkább akadjon 2 másodpercig, minthogy hamarabb lemerüljek.
Egy gyors kérdés a végére:
Káros az aksira, ha töltés közben használom? Mert melegedik rendesen.Még ami miatt aggódom, az a hideg. Volt már 7 fokos is az akku, ez megviseli az élettartamát? Vagy a lítium-ion ezt jobban bírja?
Köszi a válaszokat.
-
ultio
aktív tag
-
Andralin
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest