2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

Samsung Galaxy Mini 2 - ezt is venni fogják

Az egyik legkedveltebb androidos okostelefon utódja szinte minden téren javult elődjéhez képest, így a népszerűsége borítékolható.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Nem csapott túl nagy felhajtást a Samsung idén Barcelonában, a Mobile World Congress kiállításon. Mindenki a Galaxy S II utódjának bemutatását várta, de az csak május elején, néhány nappal e cikk megjelenése előtt történt meg. Persze azért voltak újdonságok, és bár nem csaptak nekik különösebb felhajtást, azért nem lényegtelen modellek bukkantak fel.

Samsung Galaxy Mini 2
[+]

A Galaxy sorozattal szépet kaszáltak eddig a koreaiak és persze ezt nem szeretnék abbahagyni. A Mini, Gio és Ace triója (a negyedik, általunk tesztelt Fit itthon hivatalosan nem kapható) a hazai piacon is közkedvelt, tehát egyértelmű volt, hogy lesz folytatásuk. Mostanra már látni a folytatást, az Ace két utódot is kapott, a Plus változat csak kisebb ráncfelvarrás, míg az Ace 2 komolyabb előrelépés. A jelek szerint a Gio nem kap utódot (de a Samsungnál sosem tudni), a Mini pedig szintén kapott egy „2-es” jelölést.

Samsung Galaxy Mini 2
[+]

Ez utóbbi érkezett most hozzánk, ezúttal is az XXL GSM-től. Doboz nem jött hozzá, ám arról kaptunk információt, mit is találunk benne. Van ugye egy hálózati töltő, egy USB adatkábel, egy második (jelen esetben citromsárga) hátlap és a leírások. Headset már az elődhöz sem járt, ezúttal a memóriakártya is kimaradt.

Samsung Galaxy Mini 2
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.