- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Victoryus94 #2536 üzenetére
Nos: garancia oda. Sok hónapja pár naposan össze törtem a kijelzőt, rommá van törve, de működik, érzékel.
A jelenség pedig az, hogy vagy cella zárlatos az akkuja (mert nagyon gyorsan merül, egy éjszaka alatt 50 °-ot), vagy egy zárlatos alkatrész (pl a wifi antenna, ami eddig egyébként jó volt) csinálja ezt. Az érintkezés hibát pedig megtudni...hát a fene tudja. Nem egyszerű. Próbáltam már sokszor, eddig eredménytelenül.
Azt hiszem lemondok róla. Most pl be fog kapcsolni, feltöltött 100%-ra ismét, de tegnap este bekapcsoláskor a rezgő ment, tehát bekapcsolt, de kép semmi...akár a kijelző is tönkre mehetett a törés miatt annyira, hogy vége van.
Szóval szervíz nem éri meg, túl sok mindene rossz.
Köszönöm a türelmet! -
törölt tag
válasz
#10726912 #2534 üzenetére
Nah. A lényeg: A telefont Újra telepítettem, gyári ROM-ot kapott. A lényeg: Nincs WIFI. Ha be akarom kapcsolni, kikapcsol a telefon. Ha jól sejtem, akkor ez szervízt jelent, mert ha jól sejtem, ez nem szokott program által javulni.
Kérnék egy cáfolatot, és megoldást a gondomra
Üdv! -
törölt tag
No. Vagyok megint. Mert ugye a telefon OKOS, a felhasználó viszont nem mindig
Ismét kérdés: Feltöltött a telefon. 99% az akku töltöttségi szintje. S már be is kapcsol a telefon!
Szóval...mi okozza ezt?
Amíg 50% volt pl, addig semmi. S kikapcsolgat. Most meg jó. Azt nem tudom, ki fog e kapcsolni...tehát a bug megmaradt e.
Lementem róla a telefonszámokat, aztán mehet egy gyalulás, fullra, s tegyem rá ismét a gyári ROM-ot? -
törölt tag
válasz
Victoryus94 #2530 üzenetére
Kösz a segítséget. Majd még próbálkozok. De valószínűleg agonizál már.
Üdv! -
törölt tag
Üdv mindenki.
A gondom az lenne a Mini2-vel, hogy kikapcsolgat magától a telefon. De úgy, hogy nem lehet újra bekapcsolni, totál élettelen az egész, csak úg indul újra, hogy kiveszem az aksit, majd vissza rakom(erho úgy viselkedik, mintha lefagyna).
Mi okozza ezt a problémát?
Másik kérdés: Ez a jelenség odáig súlyosbodott, hogy már be sem kapcsol (előzmény az volt, amit fentebb írtam), most épp töltés alatt van, az akku töltés mutatja, most kb 50%-on van, de bekapcsolás helyett csak sötétség van, s ez nem változik, csak akkor, ha kiveszem az akkut és vissza, majd töltés be, ekkor mutatja a töltést, ha megnyomom a bekapcsoló gombot, akkor onnantól sötét marad a képernyő és nem csinál semmit.
Mit próbáljak megtenni? egyenlőre semmilyen gomb kombinációra nem reagál, nem tudok belépni sem recovery, sem a download üzem módba.Válaszokat előre is köszönöm
-
törölt tag
válasz
vorosvarycs #2470 üzenetére
Amíg nem segítenek rajtad, ajánlom figyelmedbe az egyes hsz-t. USB kábel legyen hozzá. Az adatok lehet, hogy el fognak veszni.
Én letöltögettem packokat (Odin-t, Program pack a telefonhozŰ, megcsináltam mindent, amit leírtak ott(download módban indítás, recovery, bár nekem már ezt sem sikerült bekapcsolni, de hál istennek, nem is kellett, egyes hsz ez is, gyári szoftver telepítése részt keresd), azóta megy a telefonom.
Kicsit visszább olvasol, nekem írták le előtted, pár hsz-el fentebbEgészen pontosan a hsz-el fentebb.
-
törölt tag
válasz
Victoryus94 #2464 üzenetére
Holnap megpróbálkozok majd a többi földi jóval, amit írogattatok az első hsz-ben
Jó éjt, s még egyszer kössz -
törölt tag
válasz
Victoryus94 #2462 üzenetére
Jelentem, bele vágtam. S működik! A downloaddal indítottam.
Elvett a mai nap egy évet az életemből, de majd begyógyulnak a csuklómon a hasgatások nyomai...
Köszönöm a segítséget! -
törölt tag
válasz
Victoryus94 #2460 üzenetére
Köszönöm, rajta vagyok az ügyön, bár eddig csak download módban tudtam elindítani a telefont, a recovery módban nem megy, nem indul, nem csinál semmit, de hátha sikerül.
Ha nem, jelzek!
Üdv! -
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Belinkelem a kérdést, ha tudtok, segítsetek!
Ime a gondom.
Hogyan kell az Odint használni? (ha azt kell használnom, ezt javasolták). Egy pontos leírás jól jönne, vagy egy iránymutató, hogy mit hol merre...
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen program, ami...?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest