Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok újra!
Továbbra is az a problémám, hogy mióta frissült a 6-os androidra, s telefonálokmár 10percnél hosszabban, akkor egyszer a hívás alatt megszakad a hang, s ránézek a telóra s nem lehet lerakni a tárcsázót.. kimered a Telefon alkalmazás, sőt volt már hogy írta hogy "A telefon alkalmazás leállt" , a mobilnet is megszűnik ilyenkor, térerő van.
Maga a telefon működik, mert más programok működnek ilyenkor is,(igaz lassabb a teló). Ilyenkor nincs mit tenni, újra kell indítani, s az több percig tart.. sokáig feketeség csak az alsó gombok világítanak.. De aztán újraindulás után jó megint minden. Kár érte, mert nagyon szeretem ezt a telefont s minden más jó rajta, de ez gáz hogy egy telefonhívás alatt azon kell aggódnom, hogy nehogy kiakadjon a hívás. Azt se értem, egy alap android programrész hogy tud kiakadni, mint a "Telefon" része amivel tárcsázunk, hívunk, ezt még le se lehet törölni meg újrarakni hogy megoldaná esetleg. (Csinálok valamelyik nap megint gyári visszaállítást, jobb ötletem nincs. Az meg vicc, hogy a 2017 -es A3 -nak 8Gb lesz a belső tárhelye.. Mert szívesen váltottam volna, de miért visszafele halad a Samsung..)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest