- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbpro
tag
válasz
Atomcsirke #2627 üzenetére
Van egy ulefone armor x5 telóm is nem a legújjabb MTK helio p22-vel. Beltérben (cseréptető+betonfödém) 10 másodperc alatt talált 21 holdat (csak gps glonass) amiből 15-öt fixált. Pontosság 2-3 méter. Nem szarok már a mostani MTK chipsetek, csak romolni nem lehet őket.
-
cidalain
veterán
válasz
ez a "félés" az MTK-tól kb 6-7 éve kezdődött, nem gondolnám, hogy ma is van valóságalapja. illetve annak idején én még a Snapi 400-ra is simán rámondtam, hogy szar: nehezen talált műholdat és hibázott a GPS-e.
Illetve azért itt a Note 8T-ben is látok hibákat: elmész tevékenységet csinálni, trackeled,
aztán vannak a routbe-ban kurflik, pedig biztos hogy nem részegen menetem útpadkától-útpadkáig. Igaz, ez egy ilyen tracken nem mutat szépen, de ez a valóságban 5-10 méteres hiba, ami navigálásnál bőven oké. -
z123456z
őstag
válasz
A kérdésedre nem tudom a választ, de valóban, néhány MTK-s kísérlet óta csak snapis készülékeket merek venni, tabletben és telefonban egyaránt. Mondjuk bárki bármit mond, nem mernék megint kísérletezni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest