- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
hellboy.4591 #3881 üzenetére
Ma megjött OTA-n a frissítés. Gondoltam megosztok veletek pár dolgot amit eddig észrevettem mint újdonság:
-újra van "blur" vagyis elhomályosítás az irányítóközpont lehúzásakor
-újra vannak ikon animációk, bár ebben nem vagyok teljesen biztos, hogy úgy működik ahogy kellene. A naptár ikon az most már nem statikus, hanem megint az aktuális napot mutatja.
-érzésre mintha gyorsabb lenne az ujjlenyomatolvasó
-végre el lehet rejteni a nem használt ikonokatEgyelőre ennyi amit magamtól találtam így gyorsan. Olvastam hogy most már írnia kellene az akkumulátor hőmérsékletét is valahol/valahogy, de erre nem találtam beállítást eddig.
Kíváncsi vagyok akinek frissült, ki mit talált újdonságként?
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
Jarlaxle89 #3880 üzenetére
Hát az jó kérdés.
Várjuk a tapasztalatokat azoktól akiknek frissült a telójuk.
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
Jarlaxle89 #3878 üzenetére
Nagyon kevés készülékre engedték csak rá a frissítést, de állítólag hamarosan megkapja mindenki. Én azt mondom, hogy az utóbbi 2-3 félre ment frissítés után egyáltalán nem bánom, hogy most kimaradtam.
-
hellboy.4591
csendes tag
Nálunk a családban egyetlen egy Xiaomi sem frissül automatikusan mindegy hogy van beállítva. Tesómnak Redmi Note 9 Pro-ja van, asszonynak Mi A1, nekem Note 8t, de egyik sem frissül. Elsőnek google play store bugra gyanakodtam, de így kizártam ezt a lehetőséget. De mondjuk nem is érzem hátránynak néha hogy nem frissülgetnek a programok maguktól. Az utóbbi időben volt elég sok bugos frissítés, pl. Webview, chrome, így ezektől megkímélem magam.
-
hellboy.4591
csendes tag
Első észrevétel, újraindítás után lenémítja magát a teló és a média hangerejét is leveszi teljesen. Mindegy hogy milyen állapotban lett kikapcsolva, lenémít mindent.
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #3791 üzenetére
Igen ez jött ma. A szokásos biztonsági frissítésen kívül sok mindent nem hozott magával.
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #3789 üzenetére
Hát nem kapkodják el az biztos. Pedig a sima Note 8 már 12.5.3.0-nál tart, de majd csak jön már a miénkre is.
-
hellboy.4591
csendes tag
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
z123456z #3744 üzenetére
Szerintem a 12-t mi már nem fogjuk megkapni. A Google októberben szeretné kiadni a végleges változatot, ha esetleg a Xiaomi meggondolja magát és kiadják a 8T-re is, az még nagyon hosszú hónapok múlva lesz.
Elsőnek inkább ezt hozzák rendbe, mert van benne mit kijavítani. -
hellboy.4591
csendes tag
válasz
Flowtation #3706 üzenetére
Beállítások->Hangok és rezgések->Ne zavarjon->A bekapcsolás időzítése
-
hellboy.4591
csendes tag
"T" nélküli Note 8-ra jött egy új frissítés (12.0.3.0). Remélem mi is megkapjuk hamarosan és a tapasztalt hibákból kigyomlál egy marékkal.
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
pityke88 #3699 üzenetére
Sejtettem, hogy lesznek benne hibák mivel mindenhol Stabil Betaként van fent, de hogy ennyire el lesz baszarintva egy csomó minden benne, az azért durva. Eddig egyik frissítés után sem volt olyan gondom a telóval, mint most.
Szerintetek ha csinálok egy újabb factory resetet fog változni valami? -
hellboy.4591
csendes tag
válasz
estikornel #3687 üzenetére
Megint találtam 3db bugot:
-néma üzemmódot random kikapcsolja a telefon
-a widgetek teljesen megfagynak egy idő után, ezt egy újraindítás orvosolja
-az alkamazásválasztóban semmilyen programra nem tudok rányomni, mert amint rábökök egyre felugrik hogy a Miui kezdőképernyő alkalmazás leállt. Szerencsére újraindítás után is használhatatlan maradt.Gyakorlatilag egy darab sz@rral lett egyenlő a telefon.
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
estikornel #3687 üzenetére
Benne van még mindig az új fajta kontrol center is, csak nem egyszerű megtalálni. A beállításokban legfelül a keresőbe írd be, hogy Irányítóközpont és úgy ki fogja adni a lehetőséget a cserére.
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
tachikoma #3684 üzenetére
Hát nekem hatalmas csalódás ez a frissítés. Nem működnek a témák animált ikonjai, sokkal gyorsabban merül az akksi mint előtte, a Spotify folyamatosan elfelejti a beállításaimat, Messengerből eltűnt a chatfej, bár ez a 11es android hibája, ha jól tudom. Szintén a messengerben késve jönnek az üzenetek vagy egyszerre jelzi mindet, hiába olvastam már vagy válaszoltam rá. De ami a legjobban idegesít az a folyamatos akadás amit a rendszer produkál. Újraindítással orvosolható, de egy idő után újra elkezdi.
Egyetlen pozitívumot tudok csak felhozni a frissítés mellett, az pedig kimerül annyiban, hogy felgyorsult a betöltési ideje az egyetlen játéknak amit játszani szoktam. (Marvel Contest of Champions)
Én azt mondom aki teheti az várjon még a frissítéssel.
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
spiderpig820 #3656 üzenetére
Ezzel sokat segítettél szegény kollégának!
enduser333: Ha az érintett appok újratelepítése nem segít a problémát megoldani, akkor érdemes gyárira visszaállítani a telefont, mint ahogy viktorhu is javasolta. Ha ezek után is fent áll a hiba, akkor pedig szervíz.
-
hellboy.4591
csendes tag
Globalra kijött a 12.0.4.0 update. Van valakinek valami infója róla, hogy mi változott a szokásos biztonsági frissítésen felül?
-
hellboy.4591
csendes tag
A legegyszerűbb és talán a leggyorsabb megoldás, ha felhívod a szolgáltatódat és megkéred őket, hogy kapcsolják ki neked a VoLTE szolgáltatást. Volt már itt téma régebben, valamelyik szolgáltató csak egy kisebb időre kapcsolja ki. Ha egyáltalán nincs rá szükséged, akkor mondani kell nekik, hogy teljesen kapcsolják ki.
Amúgy magával VoLTE-val van problémád vagy csak zavar, hogy megjelent a felirat? -
hellboy.4591
csendes tag
válasz
jozefgucci1 #3605 üzenetére
A legegyszerűbb módszer, ha csináltok egy factory resetet, de sajnos egy idő után újra gyarapodni fog. Régebben utána olvasgattam, hogy mit lehet ellene tenni, de nekem semmi nem segített csökkenteni az Egyéb tartalmát. Én egy 64 gigás Note 8T-t használok, egy hónap alatt 2 gigát hízott az Egyéb, most 9.34GB. Pár száz megát tudtok nyerni vele, ha a Chrome, Youtube, Facebook, Messenger és egyéb appok gyorsítótárát kiürítitek. Sokan még arra esküsznek, hogy kevesebb felesleges appot kell telepíteni és törölni, ezzel alacsonyan tartható a mérete.
Redditen találtam egy topikot ahol írnak egy megoldást, de nekem nem vált be. Mindenesetre bemásolom neked az eredeti tartalmát a topiknak."I've tried everything and it only cleared around 5GB.
My phone (Redmi 9, MIUI 12.0.4) still has 41 GB of Other files, 4.4GB of apps, no photos, videos, or audio, 13GB of System files.
Here is a compilation of solutions I have found and tried:File Manager > Settings > Show Hidden Files > File Manager > MIUI > Gallery > Trashbin > delete all files in Trashbin.Download Disk Usage Storage Analyzer. Go to File Categories > Others. Delete the contents of " File and '0' file. Do NOT delete obb and data file.Clear cache of YouTube and Chrome. Hold their icons > App info > Clear data > Clear cache.
I hope this at least helps other people."
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
szemy94 #3576 üzenetére
Nem akarom senkinek sem megmondani, hogy hogyan használja a telefonját, de ezeknek a belassulásoknak a nagy százaléka mind user error. Nekem nem sokára 2 éves lesz a Note 8T, az asszonynak lassan szerintem a 4-et karcolja a Mi A1, de mind két telefon olyan, mint amikor kivettük a dobozból. Eddig egy gyári visszaállításom volt, az is csak akkor amikor Android 9-ről 10-re frissült a teló.
Sajnálom hogy sokaknak ennyi rossz tapasztalata van, mert ez egy bitang jó készülék még mindig. Ha nem lenne a bluetooth-wifi gubanc vele, akkor nem igazán lenne okom a cserére. Most sem tervezem és remélem még sokáig velem marad, mert amire én használom arra tökéletesen megfelel. -
hellboy.4591
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #3559 üzenetére
11.0.10.0-ról van szó, nem 11.0.1.0-ról. Visszafelé frissítést pedig megint csak PC-ről lehet csinálni.
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #3557 üzenetére
Pár órával a kiadása után visszavonták. Azóta csend van, mindenki várja hogy történjen valami. Bár én úgy gondolom hogy egy hónapokkal ezelőtti hibát már nem fognak javítani.
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #3554 üzenetére
Igazad van a 12.0.3 a legfrissebb, viszont a 11.0.10-re az sem fog felmenni sajnos a teló belső frissítőjével.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged