Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Tulajdonképpen nem oldódott meg. Ez a telefon és a Vodafone volte nem szeretik egymást. Pedig a kártyát is kicseréltettem. Délelőtt, mint kiderült, a szolgáltatói frissítés keretében kikapcsolták a voltét. Akkor működött a csengetés, de eltűnt a hd jel a hívásoknál. Délután kártyacsere, üsz. ismét felhív, volte aktíválás után megint csak 5 csengetést enged. Próbáltam a kódokkal ki-be kapcsolgatni a voltét, de semmi eredmény. Ismét felhívtam az üsz-ot, szegény kislány szerintem nem is nagyon értette, mindenesetre inaktíválta a voltét, most megint jó, csak nem hd. Ami mindegy, mert különbséget én nem hallottam sosem, de azért furcsa jelenség.
Ami még érdekes, a volte és voifi ( jól mondom? ) kapcsolók mindig látszanak ( ha aktívak ha nem ) és látszólag kapcsolhatók, de valójában nem csinálnak semmit, és ha kikapcsolás után egy másodperccel visszalépek, megint be vannak kapcsolva. Gondolom ez valami MIUI bug.
Digi kártyával pedig nincs probléma a csengetéssel, pedig ott van a volte logo. Érthetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest