- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aRm1n
aktív tag
válasz
hellboy.4591 #3898 üzenetére
Sry, rég jártam erre és elfelejtettem, hogy van mélyvíz...
Frissítem! -
Gremovan
csendes tag
válasz
hellboy.4591 #3882 üzenetére
Benne van az akku hőmérséklet mutatás. Beállítások - Akkumulátorok és teljesítmény - felül 2 menüpont van. A jobb oldaliban van.
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
hellboy.4591 #3881 üzenetére
Ma megjött OTA-n a frissítés. Gondoltam megosztok veletek pár dolgot amit eddig észrevettem mint újdonság:
-újra van "blur" vagyis elhomályosítás az irányítóközpont lehúzásakor
-újra vannak ikon animációk, bár ebben nem vagyok teljesen biztos, hogy úgy működik ahogy kellene. A naptár ikon az most már nem statikus, hanem megint az aktuális napot mutatja.
-érzésre mintha gyorsabb lenne az ujjlenyomatolvasó
-végre el lehet rejteni a nem használt ikonokatEgyelőre ennyi amit magamtól találtam így gyorsan. Olvastam hogy most már írnia kellene az akkumulátor hőmérsékletét is valahol/valahogy, de erre nem találtam beállítást eddig.
Kíváncsi vagyok akinek frissült, ki mit talált újdonságként?
-
Jarlaxle89
csendes tag
válasz
hellboy.4591 #3879 üzenetére
Értem, akkor marad a várakozás
Arról lehet tudni ez alatt lehet-e már használni a gesztusvezérlést 3rd party launcher-el? -
Tökimanó
senior tag
válasz
hellboy.4591 #3873 üzenetére
Tényleg csak a kíváncsiság beszél belőlem. Leszámítva azt az x megabájtot amit elfoglal egy másik app amit feltöltesz ha a google nem tetszik,nem mindegy?
-
ZN1980
csendes újonc
válasz
hellboy.4591 #3840 üzenetére
Itthon wifi-n van a telefon, kéne hogy frissüljön. Szerintem a notification-öknél (értesítések) lehet vmi rosszul beállítva, korábban frissült pedig.
Engem is zavar a sok frissítés, de ha nem frissülnek az appok abból lehetnek gondok. Pl a minap vonatjegyet akartam venni séta közben és nem tudtam mert régi volt a MÁV applikáció.....
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
hellboy.4591 #3792 üzenetére
Az is csoda kap biztonsági frissítést.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
hellboy.4591 #3790 üzenetére
Elvileg érkezett frissítés, EEA-hoz, igaz 12.0.3 verzió számú
-
Felho1976
csendes tag
válasz
hellboy.4591 #3748 üzenetére
Igen, közben észrevettem, csak nem tudtam törölni. Ezt dobta fel először a Google, mikor rákerestem a problémára
-
Flowtation
őstag
válasz
hellboy.4591 #3707 üzenetére
de nekem csak a néma üzemmód kell, nem a DND. Emlékeim szerint azt is lehetett külön időzíteni.
-
estikornel
tag
válasz
hellboy.4591 #3690 üzenetére
Én a sötét móddal küzdök most, be lehet alapból állítani, hogy némely alkalmazáshoz kérem-e külön vagy sem. Eddig működött mindegyikkel nagyon szépen, most viszont:
-Spotify: Play/pause ikon középen nem látszik csak ha kikapcsolom külön az alkalmazáshoz.
-OTP netbank: az ujjlenyomat ikon nem látszik, az új regisztrációhoz kötött appban pedig csak világos mód van..Emailek továbbra is 30-40 perccel később érkeznek meg. Pl: megrendelek netpincéren valamit, és simán eltelik fél óra mire megérkezik a mail róla. Pedig telefonról rendelem szóval az sincs, hogy alvó módban van a telefon. Miui energiatakarékosság minden appról le van szedve és így is. Elfelejtett jelszó esetén ez nyilván nagyobb gond..
-
estikornel
tag
válasz
hellboy.4591 #3686 üzenetére
Nekem is borzalmas lett a telefon amióta feltettem, olyan lett mint egy 20000 ft-os Huawei P70 Pro Max klón a wish/aliexpressről. Az animációk akadnak, teljesen kivették az új fajta kontrol centert (felülről lehúzós akármi), akkuidőt még nem nagyon néztem. Előző verzión még választható volt, még akkor is ha csak azzal a béna szürke háttérrel a háttér elmosás helyett. Végre bekerült a képernyő aljára az a kis csík amit a teljes képernyős gesztusvezérléshez jár, de egy szenvedés használni mert darabos a mozgása pl. az oldalrahúzós alkalmazásváltáskor. Ujjlenyomatos feloldáskor sokszor még az óra is ottmarad egy pillanatra a főképernyőn, annyira nincs optimalizálva.
Factory reset megvolt, azelőtt még ennél is rosszabb volt, úgyhogy én ezt a frissítést csak azoknak ajánlanám akik szeretnek kísérletezni. Lehet, ha nem 2-3 havonta jönne új telefon a xiaomitól akkor a szoftveres fejlesztés sem lenne ekkora káosz.
-
enduser333
csendes tag
válasz
hellboy.4591 #3658 üzenetére
Tudtok szervízt javasolni?
-
enduser333
csendes tag
válasz
hellboy.4591 #3658 üzenetére
köszi a választ! Gyári visszaáll. már volt, nem szeretném mégegyszer átélni...
Ha törlöm az appokat, elveszítem a korábbi beszélgetéseket? Vagy visszajönnek, amikor újratelepítek? -
kyru74
aktív tag
válasz
hellboy.4591 #3644 üzenetére
Szia!
Nekem valamiért folyamatosan melegszik mióta frissítette magát a készülék.
-
hhgygy
senior tag
válasz
Ma megjött az EEA-ra is
-
aminat
tag
válasz
Most raktam fel délután de én semmi változást nem vettem észre.
-
user26
senior tag
válasz
hellboy.4591 #3634 üzenetére
Apámat zavarja, hogy csak úgy megjelent, és hűlyén fogalmazva néha eltűnik egy kis időre majd újra megjelenik, ideig óráig, és eltűnik.
Nincs rá szükség, nem volt rá szükség. (VOLTE-val gond nincs, csak nincs rá szükség)
Pár napja kapta ezt a modelt, korábbival semmi ilyen gond (észrevétel) nem volt. -
G48
senior tag
válasz
hellboy.4591 #3626 üzenetére
Bocs, ginkgo-ra keresem. 🤦🏻♂️
-
G48
senior tag
válasz
hellboy.4591 #3624 üzenetére
Találtam a AFH-on egy novemberi android 10 alapú MIUI12-est, két későbbi 11-t. Sourceforge-on is ez a helyzet. Lehet még valahol?
-
G48
senior tag
válasz
hellboy.4591 #3621 üzenetére
Jajj, azt nem írtam oda h xiaomi.eu-s verzió.
Android 10-es alapú xiaomi.eu ver. MIUI, csak tavaly novemberi van?
Az RN8T (willow) -ra való ROM felmegy a ginkgo-ra?
-
enduser333
csendes tag
válasz
hellboy.4591 #3577 üzenetére
Mire gondolsz user error-ként? Telefonálok rajta, és a szükséges appokat használom: Gmail, Google fotók, MyVodafone, banki appok, saját Mi zenelejátszó, Tesco app, Parkall, Burger King. Játék fronton egy szókereső. Ezt azért nem érzem megterhelőnek.
De nagyon szívesen venném, ha mondanád, mit csinálhatnék jobban, mert el vagyok keseredve. Mégiscsak egy 60.000-es telóról beszélünk, és nekem ez munkaeszköz, ami cserben hagy.
-
hhgygy
senior tag
válasz
3 éves Redmi Note 6 Pro, másfél éves Redmi Note 8T, semmi lassulás.
Jó, mi boomer módban használjuk: email, böngészés, Facebook, Whatsapp, semmi game, de még zenét sem hallgatunk rajta. -
szemy94
senior tag
válasz
Lehet van olyan is, de amikor a kezembe vettem, és a szemem láttára csinálta 1 gyári héttel a visszaállítás után, hogy megáll 2 percre úgy, hogy nem reagál semmire konkrétan, azért furcsa volt. A hosszú bekapcsológomb nyomásra sem bírt újraindulni, természetesen a kijelzőt sem zárta le rövid nyomásra. Én ilyet még Androidos gyári ROM-os telefonnal nem láttam. Lehet, hogy hardveres a hiba, nem tudom, de akár a hálózattal is összefügghetett valami, mert mióta nem használja folyamatosan, csak a gyerek Youtube, meg játék, SIM nélkül, azóta nincs annyiszor ez a jelenség.
-
.Sziszi.
tag
válasz
hellboy.4591 #3558 üzenetére
Ahhoz képest, hogy megy az adatgyűjtés mer' "a mi igényeinket szolgálja és majd ettől baromi jó lesz nekünk a fejlesztgetés eredménye", ezzel a hibával nem foglalkoznak (fél éve).
Egy vidéki (akár megyeszékhelyi) ember be sem tudja vinni a telót gariba, hogy oldják meg, csakis főváros játszik. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
hellboy.4591 #3561 üzenetére
oké, mostmár kezdem érteni, ha minden igaz.
Tehát ezek szerint létezik 11.0.10.0 csak a mirom ezbox nem listázza.
Tehát akkor onnan V11.0.11.0.PCXEUXM kellene, ha azt engedi :D
Amúgy nekem RN7-et sikerült Miui12-ről visszateni a legutolsó miui 11-es rom-ra, bár az már Android 10 alapú volt, szóval lehet azért.
Itt meg a Miui 12 Android 10-el jött.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
hellboy.4591 #3558 üzenetére
Azt nem.
Viszont az egész nagyon furcsa.
Olyat sem enged hogy pl V11.0.2.0.PCXEUXM frissiteni?
ez a verzió egyel utánna jött ki.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
hellboy.4591 #3555 üzenetére
Ki ír valamit?
Az nem lehet hogy FR-t kell csinálni?
Bár elvileg nem kellene.
-
aszti75
senior tag
válasz
hellboy.4591 #3552 üzenetére
Igazad van. Nem frissít
-
aszti75
senior tag
válasz
hellboy.4591 #3550 üzenetére
Akkor szerinted,amit crok társunk írt,azzal a módszerrel nem fog összejönni a frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest