- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LTE frekvenciák
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balerik
aktív tag
Sziasztok!
Frissítetem a 12.02 verzióra és most nem találom az ,, időzített ki-be kapcsolást" ami az akkumulátor résznél volt. Most hol található? -
Balerik
aktív tag
A fiam Samsung J6 telefonján a ,, fájlkezelőben" van ,,kuka" ahonnan lehet visszaállítani törölt fájlokat. A Note 8T nincs ilyen?
-
Balerik
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam róla, hogy vannak olyan programok amelyek android telefonon törölt fájlokat vissza tudnak állítani. Találtam egy párat, de mindegyik azt kéri, hogy a telefon roototlva legyen. Hogy lehet ezt a telefont roototlni? -
Balerik
aktív tag
Telefonomon a MIUI Global 11.0.7 Stabil 11.0.7.0 (PCXEUXM) verzió fut. Hogyan tudnék vissza állni a 11.0.5 verzióra és utána megakadályozni, hogy frissítsen a 11.0.7 verzióra?
-
Balerik
aktív tag
Sziasztok.
Napokban vettem egy ilyen telefont. Nekem tetszik az eddigi használat során, de sajnos van egy kis gondom vele.
Szeretnék hozzá használni egy kis portobale DAC-t, amit egy type-c -miniusb átalakítóval csatlakoztam a telohoz.
Az első meghallgatására nem is volt semmi gond, de tegnap vettem észre munkába menet, hogy sokszor eldobálja a teló a dac-l való kapcsolatot és utána már a teló hangszórója sem működik, csak a teló újra indítás után.
Mi lehet a gond és miképpen tudnám kijavítani, mert szeretném a kis DAC-t használni utazás alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple asztali gépek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest