- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Úgyse működik, de már megoldódott. Biztonság > beállítások > sebességgyorsítás > zárolt alkalmazások. Így már jó. Ez vagy csak nálam nem megy normálisan, vagy egy bug. Mindegy, köszönöm nektek.
Látom közben ketten is írtátok a megoldást, nektek is köszi.
Bár amit Tökimanó írt, az sem igaz teljesen, mert miui 13 ( 11 Lite 5g ne ) továbbra is így működik. -
SkyLine3000
addikt
Asszony telója. ha én nem mondom neki, hogy néha (hetente) illik újraindítani, elfelejti.
Nincs semmi plusz téma telepítve. Csak a háttérkép maszek. Most próbáltam neki. Most simán működött, akárhányszor próbáltam.
Kíváncsi vagyok, mikor szól, hogy megint nem megy.Meg ezt a 11.0.9-es globalt érdemes frissíteni? Mert mindig mutatja, hogy van frissítés.
Soxor meg nem hallják őt, amikor telefonál. Ez is mi? Mikrofon? -
aminat
tag
1. Telepítse a ROM Paranoid Quartz 5 Dev
2. Indítsa el a rendszert (ROM Paranoid)
3. Indítsa újra a TWRP- ben
4. Telepítse az nfc-fix-pa-willow.zip fájlt
5. Telepítsen más MIUI ROM-ot -
Trooper82
senior tag
Az eu-romban nem minden app tud frissülni play áruházból, néha hívás közben feljön a "ne takarja le a hangszórót felirat" amit csak a telefon tetejének végigsimításával lehet eltűntetni. De ezek számomra még elviselhető bugok. A globalban van egy rakat bug ami random előjön , ha picit visszaolvasol láthatod a sok panaszt a global stabilra...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest