- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Fiamnak tegnap dobta fel a 12.0.4.0 frissítést, van értelme frissíteni?
Működik rendesen?
Nem a biztonsági frissítés érdekel, hanem maga a telefon működése! Azért nem tenném fel neki csak, hogy a legújabb legyen rajta, aztán meg jönnek elő a hibák, amik nem úgy működnek, mint előtte.
Jelenleg a 12.0.2.0 van neki.Köszönöm
-
®abstract®
őstag
válasz kardos1993 #6293 üzenetére
Nem találkoztam ilyen hibával, pedig kétsávos routerek hez szoktam csatlakozni. Szerintem ez lehet a router eknél beállítás függvénye.
Router beállításaiban a sávszélességet lehet változtatni, csatorna számot, titkosítást stb.
Ezek a beállítások befolyásolhatják a kapcsolódás állapotát minőségét.
Vannak olyan router készülékek amik válogatósak nem minden készüléket vagy eszközt engednek stabilan kapcsolódni ledobják vagy nincs internet satöbbi. Meg az se baj hogyha jófajta router ed van[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
gthomma
senior tag
Normális IP címet kap a telefon? 192.168.*.* valamit? Ha 169.254.x.x akkor router vagy tűzfal gond.
DNS -nek mit ad a router ?
Valami ilyesminek kellene látszani:
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.0.19
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : fe80::fa08:4fff:fe74:200f%3
192.168.0.1
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 2001:4c48:2::1
2001:4c48:1::1
84.2.46.1
84.2.44.1[ Szerkesztve ]
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
Beni2360
félisten
Volt évekkel ezelőtt olyan lehetőség, hogy kifele a közelben levő egységre ki bővítettek a lakásból a wifit, hogy többen tudjanak útközben wifire csatlakozni. Már pontosan nem emlékszem miképpen volt. Lehet, hogy erre csatlakozik ha még él ez az opció.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Faterkam
addikt
Véletlenül nem UPC - Vodafone szolgáltatónál van ez? Nálam a Mi 9 Lite is csinálja néha, de ez a szolgáltató hülyesége szerintem!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
kardos1993
csendes tag
Üdv Tagok.
A következő problémával állok szemben.
Vannak bizonyos wifi hálózatok ahova a telefon csatlakozik de nincs internet elérés azt írja.(Más készülékekkel működik)
Próbáltam újraraktam a telefont,töröltem a hálózatokat(gyári visszaállítás),de sajnos semmi. Ami érdekes kollégámnak is note 8 pro van és neki is időnként beadja.
Kíváncsi lennék mi okozhatja.
Válaszokat Köszönöm. -
topi66
aktív tag
válasz SamiCsillag #6289 üzenetére
Tedd home mode-ba addig amíg nem akarod az az értesítéseket
-
SamiCsillag
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki Yi Home alkalmazást? Úgy tudom Xiaomi brand-hez tartozik.
Hátha tudja valaki a kérdésemre a választ.
A boltunkban az egyik kamera ezen az alkalmazáson fut. Nem volt anno választásom, csak ezen az alkalmazáson fut. Az a problémám, hogy a telefonomon kb percenként riaszt az alkalmazás, hogy mozgást észlel. Nem az a baj, hogy riaszt ezért, hanem, hogynem tudom beállítani a riasztást egy bizonyos időintervallumra. 9-től 4-ig vagyunk nyitva. Bőven jó lenne, ha 16.30-tól 8-ig riasztana, de akárhol keresem nem találok ilyen beállítást. Ez létezik? -
LK
addikt
válasz ®abstract® #6281 üzenetére
Köszi a tippet, és már ne zavarj-ra van beállítva, időzítve. Viszont mivel én nem évente cserélgetem a telefonjaimat, egy telefon 4-5 évig van nálam, ezért jó lenne kitolni az akksi élettartamát. Ezért gondoltam, hogy éjjelente pihenjen kicsit.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
mauimagic
senior tag
SMS küldésnél rákérdez, hogy konvertálja e az üzenetet, a szolgáltató miatt, ha az igent választom, akkor szanàlja az ékezeteket, a nem után nem küldi el az üzenetet.
Van erre valami beállítás? Telefon nyelve angol, bevitelnél magyar.
-
Ga3rieL
senior tag
Nah, ma nekemis megjött a 12.0.4-es update,
-
®abstract®
őstag
Mondjuk első körben meg lehetne próbálni hálózat reset et ami ugye törölni a Bluetooth és a wifi adatait.
Megnézni szerviz menüben a Bluetooth hogy reagál.
Ha így sem jó úgy sem jó akkor pedig rom csere lehet a megoldás szerintem[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
Szerintem is lehet hogy egy sim kártya csere megoldaná a problémát két SIM kártyahely van a telefonban megpróbálhatod felcserélni.
vagymég az is lehet hogy az alkalmazásokat kilövi a rendszer túl hamar az energiagazdálkodás miatt
Mióta telefonokban van a repülő mód, én azóta nem kapcsolom ki a telefonjaimat lefekvés előtt. Se időzítés ki bekapcsolás semmi ilyesmi.
Repülő módban nem sugároz semmit!
Ha mégis szükség van elérhetőségre akkor pedig vagy némítás vagy ne zavarj üzemmód gondolom én a megfelelő beállításSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Faterkam
addikt
válasz gthomma #6275 üzenetére
Csak a sima Global Stable-ból van 12.06. az EEA-ból most jött csak ki a 12.04!
Az Orosz Rom-ból már a 12.07-es a legfrissebb
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
scream
veterán
Hali!
Ismerősöm számára keresnék infót arról, hogy mit lehet tenni, ha az eszköz a Bluetooth-t magától autómatikusan visszakapcsolgatja? Milyen beállítás lehet, ami a BT állapotára vonatkozik? Esetleg valami geofence?
Sajnos túl sok infóm nincsen, hogy pontosan milyen MIUI verzió van fent neki, pontosan milyen időközönként kapcsol vissza magától a BT. Azt tudom, hogy mindig a beállítások-ban kapcsolja ki a BT-t és nem a gyorsbeállításoknál.
Bármilyen öteletet szívesen fogadok.
-
Bubsy
aktív tag
Nekem most érkezett meg a 12.04, automatikusan frissített 12.03-ról.
-
LK
addikt
Még egyszer felteszem a kérdést, hátha valaki tudja a választ: napi ki és bekapcsolásra van állítva a telefon, és időnként előfordult, hogy nem jöttek meg üzenetek nap közben. 4G felirat kint van. Ilyenkor megnézem a telót, és a chrome sem működik. Felhívtam a Telenor ügyfélszolgálatot, és azt mondta, hogy sim kártya vagy telefon hiba.
Ha a telefonon ki és bekapcsolom a netet, felugrik egy ablak egy pillanatra, hogy adatok lekérése, de net csak újraindítás után szokott lenni. Szerintetek mi a gond? Az időzített ki és bekapcs, sim, hálózat vagy telefon hiba?"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Brandynew
őstag
Nekem meg a 12.0.6.0 stable van fent, na?
-
Faterkam
addikt
válasz Zizmand #6266 üzenetére
Én azért tettem fel kézzel a 12.04-et, mert a 12.03-at visszahívták, és nálunk a Viber értesítései azon nem jöttek meg. Aztán a 12.04-en nagy nehezen úgy néz ki már jó!
-
Ga3rieL
senior tag
hali,
nekem pedig a 12.0.3 van fent, most akkor mivan
-
jopek64
csendes tag
V12.03.0.frissitésénél zip fájl hibával leáll a frissítés
-
pch
senior tag
Úgylátom csak android patch van benne
http://sb-soft.hu - "A" számlázó
-
Faterkam
addikt
Ma jött ki a V12.0.4.0.QGGEUXM EEA Stable rom!
-
Pityu.
nagyúr
válasz twollah1976 #6249 üzenetére
Én kipróbáltam egy csomót de egy se volt ennyire jó.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz tyuli76 #6247 üzenetére
Töltsd le a manage applications appot azon belül megkeresed a google chronot és tiltod aztán felrakod a kiwi browsert és a bővítményeken belül megkeresed és telepíted az ublock orgint és minden meg van oldva.
Open kiwi web storeAz aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
tyuli76
tag
Sziasztok!
A feleségem telefonján a chrome elkezdett rengeteg reklámról küldeni az értesítőt ,ami a felső sávban jelenik meg.
Gyárilag van rajta,se törölni,se letiltani nem tudom.
Van rá valami megoldás,amihez nem kell root? -
zolya1973
aktív tag
Olyan gondom lenne,hogy a telefonom kamerája nem fényképez le semmit.Hang van,olyan mintha fotózna de semmi.Nem menti el.A kameránál az előző fotónál is valami 3 nappal ezelőtti fotót mutat.Próbáltam gyári visszaállítást de semmi javulás.Mondjuk amúgy is nyűgös mostanában.Hívás után nem lehet lerakni mert elsötétedik a kijelző.Ikonok tünnek el pedig zárolva vannak.Sok Xiaomi telóm volt már de még eggyel se volt bajom.Ez meg most....
-
Pityu.
nagyúr
A light sensor teszt tartozik az automata fényerőhöz? Mert a teszten semmit nem csinál.
-
Pityu.
nagyúr
Na akkor,hogy valaki írjon nekem pl most az automatikus fényerő szabályozás nem akar szuperálni pl kinti fényben sem vette feljebb magát,hogy lássak valamit nekem kellett után szabályozni,meg le venni sem akarta magát.
-
®abstract®
őstag
Én nem várok semmit, számomra így jó minden ahogy van
Jól működik amire szükségem van,megbízható köszönöm szépenSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Beni2360
félisten
válasz Surplus #6240 üzenetére
Én ma észleltem, hogy jött egy érkező hang. Modja az asszony pityegett a telcsi, oda megyek semmi jelzés, kinyitom még mindig semmi aztán felugrik egy SMS érkezése. kb 30 mp telt el a hangtól számítva.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Pityu.
nagyúr
Na kihangosításnál nekem is elő jött a recsegő hang de nem sokáig.
-
Beni2360
félisten
Mi van,mindenki eladta a telcsit?
-
Kerisu
újonc
Sziasztok,
A Facebook másnak se indul el? -
Pityu.
nagyúr
A HDR-t még tudom mit jelent de hiába olvastam utána a HDRa-nakj nem sok minden derült ki róla én azt mondanám az a betű lehet automata de nem értem meg egyenlőre különbséget se láttam a sima HDR és a HDRa között.Lehet ez valami xiaomi kreálmány bár én a gyári appot nem igazán használom.64megapixelnél meg valószínű nem lenne értelme a HDR funkciónak mert ott ilyen pixelbinding vagy mi így is bonyolultabb dolgot csinál.
-
®abstract®
őstag
válasz SamiCsillag #6215 üzenetére
Ez a két alkalmazás meglepően jó. Tetszett nekem mindkettő amíg eu rom volt a telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Hi!
Többször előfordult már, hogy a 4G felirat ellenére nincs net a telón. Ki és bekapcsolom néhányszor, írja is, hogy adatok lekérése, aztán semmi. Újra kellett indítanom a készüléket. Csak ekkor jön helyre. Ez most T-mobile vagy telefon hiba? Régen sosem volt ilyen gond."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz SamiCsillag #6220 üzenetére
Hát nem tudom de nekem gyári tárcsázó van fent és azt csináltam amit írtál: akkor hiába pötyögöm, hogy Kis
Nálam kiadja az összeset a névjegyzékben.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
SamiCsillag
senior tag
válasz Zoli-bácsi #6216 üzenetére
Nekem valamiért nagyon nem jön be. A legjobban az bosszant benne, hogy ha keresek egy nevet, akkor azt pontosan kell beírnom, különben nem találja meg. Pl: ha nem emlékszem, hogy pontosan, hogy mentettem el Kiss József-et, akkor hiába pötyögöm, hogy Kis József, Kiss Józsi, Kis Jóska stb, stb... A régi miui nagyon tetszett, ezzel meg már eleve előítéletes voltam.
Micsoda probléma, mi? -
tyll30
tag
válasz Zoli-bácsi #6178 üzenetére
Melyik Rom van a telefonodon ?
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz SamiCsillag #6215 üzenetére
Szia,
ajánlani nem tudok, de megkérdezhetem hogy mi olyan szar benne?
-
SamiCsillag
senior tag
Sziasztok!
Ajánljatok nekem egy klassz tárcsázót/névjegyzéket. A google az valami botrányosan szar. Nem muszáj legyen benne hívásrögzítő, úgyse működik egy sem rendesen. -
Weaver
senior tag
válasz ®abstract® #6213 üzenetére
kameránál, a fénykép funkciónál felül bekapcsolható a HDR mód (ugyan itt mi az a HDRa?), viszont ha átváltok a 64 mp-re ott nem ajánlja fel. miért nem?
-
®abstract®
őstag
-
Sung
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki kihangosításkor recsegő, pattogó hangzást kérdést már feltették itt a fórumban és sajnos nálam is fennáll ez a hiba. Sokszor használnám a kihangosítást, de így kifejezetten idegesítő.
Megoldást nem láttam erre a problémára és a kernel verziónál elérhető tesztnél nem jelentkezik a hiba.Szoftveres gond lehet ez? Egyéb megoldási javaslat?
Köszönöm!
-
RBJ
addikt
Az új frissiíés se oldotta meg a képernyő pár pillanatra való lefagyását nálam.
De úgy látom másnak is van ilyen problémája. Az előző frissítés óta van jelen nálam.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Surplus
tag
Én az üzeneteket próbáltam áthozni a huawei mate 20 lite telóról, de minden eddigi igyekezetem hiábavaló volt.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Tsebacsi #6208 üzenetére
Igen én google fiókra szoktam menteni,de gondolom a programon belül lehet máshogy is.
Vagy a myphone explorert használva csinálsz egy biztonsági mentés a huaweiről de akkor a kliensét kell telepíteni a huawei telefonra is.
Mypohone explorer
Ez egy portable verzió nem kell telepíteni csak a mappát letölteni és elindítani a programot.
Ez a kliens kell hozzáAz aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
nagyúr
Ja hogy te az sms-eket a google fiókba mented a progival, nem file-ba a telefonra?!
A régi telója annyira szar, hogy azzal fiókozni se lehet, vagy annyira küzdelmes, hogy nemérdekel.
Akkor szerintem egyelőre hagyom ennyiben, fogadja el, hogy most van végre olyan telefonja, amivel már lehet rendesen menteni dolgokat és a jövőben egyszerűbb lesz egy költözés.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Pityu.
nagyúr
válasz Tsebacsi #6204 üzenetére
Az sms backup and restorénél úgy lehet visszaállítani,hogy az megteszed fő sms kezelőnek a google sms helyett aztán vissza töltöd vele a mentést google fiókból majd törlöd a programot. Nekem így szoktak vissza kerülni az sms-ek.
-
-
nagyúr
Sziasztok!
Abban kérem a segítségeteket, hogy egy régi Huawei telefonról költöztettem át családtagomat egy ilyen Note 8 Pro-ra, de sajnos az sms-ek sehogy sem akarnak átjönni. SMS backup and restore illetve Szuper Mentés és Visszaállítás progival is próbáltam, a telefonkönyv, híváslista gond nélkül megvan, de az sms-ek nem, holott azt jelzi a program, hogy sikerült, de az sms-ek köztött nem jelenik meg az a 2-300 új darab.
Valamit elrontok, esetleg a Redmi nem adja ilyen könnyen magát?
Kérlek segítsetek, van-e valami megoldás!
Előre is köszi!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Faterkam
addikt
Az EEA MIUI 12.03-at visszavonták, ha valakinek nem frissült rá, akkor meg kell várni, a következő javítást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Digitális Állampolgárság Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest