- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
Úgy látom, hogy tudja a Miracastot, úgyhogy mehet a tükrözés telóról, gépről. Vagy a másik két megoldás valamelyike, ezt nyilván már te látod
Sajna a WebOs főverzió száma nem frissíthető, csak firmware megy ki rá, de lehet, hogy ez a TV már azt sem kap.
Lehetséges, hogy a háttérben (nyilván) ez is közrejátszik, hogy vegyen az ember új TV-t, de én azt szoktam mondani, hogy felesleges azért, mert 1 db alkalmazással nem kompatibilis... Fuck logic, főleg úgy, hogy semmi baja a több éves, még a tiédnél is régebbi TV-knek. Sőt, az újabbak hamarabb feladják, mint az 5-10 évesek....
Úgy látszik, hogy az HBO után ez dívik, hogy a fejlesztők korlátozzák a régebbi típusú TV-kre az alkalmazásaikat. Kezdte az HBO (WebOs 3.5-től elérhető, 2017-es modellektől), most meg a Disney (WebOs 3.0-tól, 2016-os modellektől).
Remélem, tudtam segíteni valamit -
MadGame
senior tag
Függ attól is, hogy melyik modellről van szó. Lehet, hogy nem is támogatja a tükrözést, de HDMI-vel csatlakoztatható a laptop, a Disney nem mondott hülyeséget. Vagy okosketyere, amire orrba-szájba le lehet tölteni mindent, nem kell dugogatni állandóan a dolgokat és csak egyszer kell beruházni rá.
Ha kideríted a modellszámot (TV hátulján a matrica vagy a menüben a TV névjegye), akkor utánanézek szívesen. (LG ügyfélszolgálaton dolgozom) -
Beni2360
félisten
Nálam a második oldalon van a gyári óra és ott az ébresztő. Fő oldalon nekem is időjárással egyben opciós van. Én is 23.30-07-ig kikapcsolás a menü. Ébresztés elött meg felébreszti a telefont és aztán ébreszt és nem kikapcsolt állapotba ébreszt. Nézd meg ilyenkor és látod, hogy már nem kikapcsolt a telefon.
-
®abstract®
őstag
számomra a gyári óra kijelzés használhatatlan volt. én ezt használom
idő tapi betölt az óra, dátum tapi betölt a naptár. nekem így jön be
én erről a ki be kapcsolgatás ról már leszoktam évek óta számomra felesleges dolog. nem vagyunk egyformák ennyi. PC altatom gyorsan tudom használni emiatt Bármi kell. -
®abstract®
őstag
Szerintem is lehet hogy egy sim kártya csere megoldaná a problémát
két SIM kártyahely van a telefonban megpróbálhatod felcserélni.
vagymég az is lehet hogy az alkalmazásokat kilövi a rendszer túl hamar az energiagazdálkodás miatt
Mióta telefonokban van a repülő mód, én azóta nem kapcsolom ki a telefonjaimat lefekvés előtt. Se időzítés ki bekapcsolás semmi ilyesmi.
Repülő módban nem sugároz semmit!
Ha mégis szükség van elérhetőségre akkor pedig vagy némítás vagy ne zavarj üzemmód gondolom én a megfelelő beállítás -
Köszi. idéntől per és tehermentes az ingatlan (+hozzá építettünk még 60 nm-ert), így marad
A GPS problémánál azért elgondolkodtató, hogy MIUI 12 utáni időszakban jött csak elő a ... első körben az appot telepíteném újra hátha segít...
Ikyenkor érdemes egy masik gps figyelő appot is feltenni, hogy lásd ott is dobálja-e a jelet... ha masik appal is dobálja, akkor MIUI szintű a hiba
-
Ez nem bátorság kérdése, ismertem a fél utcát mire odakerültünk mert pl. gyerekkori gazsi haveromnak (mert már gyerekként is rasszista voltam) itt lakik az apósa 4 házzal lejjebb... ja meg amúgy gazsi csaladtól vettük a házat is...
Az eladásról meg annyit, hogy nem vesztem meg... adjam el, mikor minden masodik házba családtagként tekintenek ránk az utcában. Ha barmi kell, egyből jönnek, nyáron bővítettük a lakást több napot jöttek a szomszédok betonozni... de a másik szomszéd fia ingyen nyírja a hajam, vagy régen a fél utcából jöttek a kis puják a kocsimat mosni... mikor a lanyom született hozták a ruhákat neki, meg a játékokat stb... hülye lennék ilyen közegből elmenni a családdal!
-
Pityu.
nagyúr
Azért ne írjuk le ennyire se a note 8-ast se a note 8T-t nem rossz telefonok azok.
Okostelefonhoz viszonyítva van kisebb igénye és igen létezik ebben a világban is kisebb igény pl nem játszik akkor már nem kell hatalmas erőmű,de mégis ellátja a telefon a minimálisat amit szeretne.
-
KISDUCK
addikt
Rendelj ebayről és rakd fel magad. Az üvegfóliát vicc hogy mennyire egyszerű felrakni. A műanyagfólia egy rémálom, de az üveg könnyen felmegy és szoktak hozzá adni tisztító eszközöket.
Itt egy korábbi hsz-em ezzel kapcsolatban. -
Ga3rieL
senior tag
Ja,de próbálok hinni, bízni, bár az is igaz,hogy hinni a templomba kell
[Amúgy ez jó lehet?] -
Pityu.
nagyúr
Nem mindenkinek gond,engem pl csak a fotózás érdekel videózni kevésbé szoktam,ha igen ritkán akkor ott a gyári app. Viszont mivel mediatek proci van az RN8 pro-ban nem sikerült még teljesen portolni ezért sem megy rendesen a videós része. RN7-esen minden jó volt de az snapdragon volt meg arra nagyon ráfeküdtek a portolók.
-
Pityu.
nagyúr
Na most őszintén mit vártál a gcam csak google pixel telefonokra íródott minden más telefonra mókolás...
Nincs másik alternatíva van egy csomó fotós app és kipróbáltam már párat de egyik se hozott ennyit.Amúgy ahonnan le töltöd a gcamot ott le van írva hogy és hova kell berakni pl az XML fájlt meg minden csak google fordító is elég hozzá. -
twollah1976
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged