- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz Osiferi #7202 üzenetére
Elméletileg az itt lévők jók az RN8 pro-hoz
Nem lesz száz százalékos a működése a mediatek processzor végett de a fotó rész működni fog.Mert a gyári a google camerához képest fos a gyári az videóban vagy szelfiben ok.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
válasz ®abstract® #7097 üzenetére
Én nem írtam,hogy nem gyorsabb csupán annyit,hogy nem érzem úgy de nem is méregetem meg figyelgeti a tököm gyors és az a lényeg 🙂 annyira nem emlékszem az rn8 pro ra már átálltam erre az is gyors volt ez is az 6gb vel meg sose volt gondom meg ritkán nyitok meg minden szart egyszerre.
-
Pityu.
nagyúr
válasz ®abstract® #7088 üzenetére
A jobb kamera sem mindig igaz mert az RN8 pro-ban elég jó érzékelő van google camerával meg jó képeket lehet lőni ha nem is teljesen kompatibilis.Gyorsabb tárhely meg nem annyira érezhető ez most saját tapasztalat 5g hálózat felesleges,a kijelző Hz az meg én 60Hz se látok semmi problémát ha meg gond van az sokszor szoftveres,6gb ram bővel elég pláne ha nem sokat játszik az ember de még akkor is elég,sztereó hangszóró az tényleg jó sőt másabb hangzás de nem feltétlen szükséges az sem.
-
Pityu.
nagyúr
válasz ®abstract® #7078 üzenetére
Őszintén meg mondom nem szoktam méregetni tárhely sebességet gyors az biztos,de most így nem tudnám az RN8 Pro-hoz viszonyítani mert az is gyors volt ez is gyors.Én úgy érzem rosszabbul nem jártam.
-
Pityu.
nagyúr
válasz ®abstract® #7076 üzenetére
Őszintén meg mondom rosszabbnak nem érzem,csak kicsit szokni kell kicsit nagyobb méret kicsit nagyobb súly de pl tetszik a sztereó hangzás rajta viszont a hátlap műanyag amivel semmi gondom sincsen mert strapabíróbb is mint az üveg csak azt kell még szoknom,hogy nagyobb hangerőn zenehallgatás közben vagy ilyesmi bizonyos ponton kicsit bizseréli a kezemet vagy mikor rezek a telefon van egy kis plusz rezonancia hangja.De ezek elenyésző dolgok,még a kameráját nem tudtam kitesztelni mert nem sok fotó témám volt amit fotóztam olyan nagy különbségeket nem láttam viszont a kamerában pl van egy különbség az RN8 Pro pl ha valamit úgy fotóztam pl egy papírlapot vagy ilyesmi akkor elmosta a széleit a képnek és homályos elkenődött lett na itt nincs olyan ez tetszik és a google camera is majdnem 100°%-os rajta nincs élőkép szaggatás meg ilyesmi. Szóval szerintem elég jó telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz ®abstract® #7074 üzenetére
Poco X3 Pro
-
Pityu.
nagyúr
Én a helyedben ha nagyon kell itthon megvenném ,ennél jobb minőségűt nem találsz csak felmentek az árak kint is most kb kint is ennyibe kerül igaz 990Ft a szállítás de sok helynél meg a várakozásnál még ez is olcsóbb régen kintről ilyen max 2000Ft be került.
-
Pityu.
nagyúr
válasz ®abstract® #7034 üzenetére
Mindegy nekem a pár verzió közül ez akadt meg gyorsban,a lényeg a végeredmény,hogy működik.
-
Pityu.
nagyúr
válasz ®abstract® #7030 üzenetére
Nekem kacifántosan lehetett csak beállítani saját csengőhangot.
-
Pityu.
nagyúr
Mi a tököm van a miui val kever mindent tegnap cselesen beállítottam a csengőhangot most az szól ja hívnak de a menüben a hangoknál másnak a címe van kijelezve akkor a google keep nek beállítottam figyelmeztető hangot de csak kiírja az emlékeztetőt hangot nem játszale semmit pedig kilőttem nála az akkumulátor kímélő módot is.
-
Pityu.
nagyúr
Hát én nem tudom mi a tököm ütött a miuiba a cikk szerint van egy hiba a rendszerben és azért nem megy a csengőhang beállítása.Fura újra telepítés előtt csak simán betudtam állítani a csengőhangot most ez a trükk kellett hozzá a zenelejátszón keresztül.
-
Pityu.
nagyúr
Újra raktam a telót és most hiába próbálok beállítani más csengőhangot mindig a szaros xilofont játssza le híváskor mitől van ez már minden állítgattam a tárcsázónak is állítottam hangot most meg a külső hang meg a xilofon együtt csörög mitől van ez miért nem lehet beállítani más csengőhangot max ami a telefonon van?
-
Pityu.
nagyúr
Telefont és a 4G kiírás jelenti a B20 támogatást?
-
Pityu.
nagyúr
Egyébként nekem is van olyan,hogy sms csak órákkal később érkezik meg. Nem tudom ez szolgáltató vagy telefon e.
-
Pityu.
nagyúr
Mi a franc lett a sötét móddal,most már az email app se veszi át a sötét módját a telefonnak pedig tegnap még működött.
-
Pityu.
nagyúr
válasz DomToretto #6986 üzenetére
Nincs mit 🙂
-
Pityu.
nagyúr
Van aki itt messenger litet használ? Nálatok se engedi a telefon sötétmódját alkalmazni? Eddig ment fura.
-
Pityu.
nagyúr
válasz DomToretto #6983 üzenetére
-
Pityu.
nagyúr
Miért van az,hogy mikor néha ultraerős akkumulátor kímélő módra kapcsolok az sms üzenetek nem működnek csak a hívások?
-
Pityu.
nagyúr
Ki remegett a frissítésért? Én simán csak szerettem volna feltenni arról nem tehetek,hogy te maradi vagy. Semmi hackelés nem volt abban,hogy ideiglenesen felraktam egy launchert.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Faterkam #6953 üzenetére
Én megpróbáltam mindent a végén a nova launcherel sikerült,és vissza térve a gyári leauncherre pont ugyan ezt írja mint a fenti képen csak ugye már friss dátummal.De ugye az megvan,hogy a fenti képen nincsen 3 pötty?Én mindig is úgy raktam fel a friss romot ha nem jött hamar otán ahogy te írtad.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
válasz PainKiller69 #6949 üzenetére
Köszi a tippet működik 🙂 de nem értem hagyományosan meg miért nem.
-
Pityu.
nagyúr
Én egyet nem értek,ha kihangosítom a telefont beszélgetés közben akkor miért recseg a hangszóró?Vagyis nem tudom,hogy az recseg e mert ha a hangszórót zenére vagy bármi másra használom tisztán szól és mehet a legnagyobb hangerővel is,csak telefonálás közben recseg.Ez lehet a vonal minősége is vagy mi a frász lehet?
-
Pityu.
nagyúr
Sms backup & restore appal kimented google drájvra aztán új rendszernél felrakod a progit vissza letöltöd a cuccokat de be kell állítani elsődleges sms küldőnek,miután vissza töltődtek az sms-ek meg törlöd az appot. Vagy gépről egy myphone explorer porta le. Vagy mind kettővel csinálsz mentést.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Beni2360 #6912 üzenetére
Na erre nem is gondoltam 2 sim van a telóban a vodafone a elsőnek van beállítva hívások sms ilyesmi a másodiknak meg a telekomos kártya az csak mobilnetre van beállítva a hangposta szám az üzenetben 70-es meg oda van írva vodafone nem tudom nem e keveredik a két kártya de majd tényleg megcsörgetem magam aztán ha más nem felhívom még a vodafonet is.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Beni2360 #6910 üzenetére
De most akkor ez a telefon végett lenne?Mert most is hívtak volna és kaptam az üzenetet a nem fogadott hívásról felhívtam az illetőt azt mondta foglalt voltam közbe meg nem is.De most akkor mit is kéne vagy hogy?
-
Pityu.
nagyúr
Nekem is van egy kérdésem nem tudom,hogy telefon vagy hálózati dolog lehet e de két sim kártya van a telóban az egyik vodafone amiről telefonálok a telekomos meg a netezésre.Szóval mostanában olyan van,hogy kapom az sms-t,hogy volt egy nem fogadott hívásom vissza hívom az illetőt és azt mondja,hogy azt mondja egy hang,hogy a vonal foglalt próbálja meg később,csak eddig ilyen nem volt a telóra meg anno nem rég jött egy frissítés nem tudom köze lehet e hozzá vagy simán csak vodafone szarság,de fura nálam ki sem csörög csak kapom az sms-t,hogy nem fogadott hívás.
-
Pityu.
nagyúr
válasz PainKiller69 #6826 üzenetére
Majd később lehet megjavul.
-
Pityu.
nagyúr
válasz PainKiller69 #6822 üzenetére
Igen nekem is ilyen meg szerintem mindenkinek aki frissített.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz Ga3rieL #6756 üzenetére
Itt van ha erre gondolsz
balra lehúz értesítési sáv,középen lehúz irányító központ.
Beállítása meg beállítások\Értesítések és irányítóközpont\irányítóközpont típus\korábbi verzió.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz Ga3rieL #6675 üzenetére
Na ez ugyan nem redmi note telefon hanem poco M3 de ugyan úgy működnek a dolgok,itt egy kis videó,hogy kell csinálni amit nem, mutat,hogy a miui 12 képernyőnél jó párszor nyomogatni kell,hogy elő jöjjön a rejtett menü a 3 pontos lenyíló ablaknál.
Amúgy ha nem akarod így csinálni várhatsz is,egyszer majd kiküldik.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Ga3rieL #6669 üzenetére
Én innen szedtem le és a beállításokon belül a telefonról,miui verzió balról fent ,jó párszor megérinted a miui felíratot aztán jobbra fent 3 pont lenyilló menüben ott van a telepítési lehetőség arra mész és betallózod a letöltött cuccot aztán a többit csinálja magától.
-
Pityu.
nagyúr
Na én egy negatívumot vettem észre eddig, az automata fényerő sötétben nullára letolja a fényerőt és nem látni nagyon semmit vissza feljebb kell húzni. Ez idegesítő pl.
-
Pityu.
nagyúr
Vaslaki felrakta már az új android 11-es rendszert a telóra?Tudom még nem küldték ki de innen már szedhető
Én lehet ma felrakom.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz ®abstract® #6629 üzenetére
Én meg nem gyári szoftvert használok hanem gcamot plusz raw fájl kidolgozás photoshopban.
-
Pityu.
nagyúr
válasz ®abstract® #6627 üzenetére
Akkor neked nem telefon kéne mert a drágábbak sem tudnak annyival többet akkor inkább már fényképezőgép....
-
Pityu.
nagyúr
válasz Beni2360 #6611 üzenetére
Nekem pl a múltkor as google chrome meg még nem emlékszem egy másik cucc bent volt a frissítésben de azt a kettőt nem akarta frissíteni kellet vagy 2 nap mire frissíteni lehetett a két alkalmazást.Ezt a fent említett google appot meg nem is frissítettem most olvasva ezeket a gondokat,lehet megint meg van zavarodva a google.
-
Pityu.
nagyúr
Egy ismerősöm samsungján ugyan ez van
-
Pityu.
nagyúr
válasz ®abstract® #6424 üzenetére
Akkor az almások kétszer állnak sorba mikor bejelentik a legújabb modellt és a bemutatóját ahol lapátolhatják kifelé a pénzüket,meg a szervizben
Amúgy igazad van ismerősöm lánya akit mondtam most vett egy igaz sima 12 pro-t mert abban volt csak piros de az sem olcsó de eredetileg 12 pro maxot akart ami vagy 500EFt min.Kapott kölcsön egy huaweit mert ugye miért is 2 hónap alatt kétszer törte össze az iphone 8 kijelzőjét és arra jutott az android szar.Na ok a huawei nem is olyan jó de elmondása szerint mivel ő nem ért az androidhoz ezért szar de a legnagyobb poén,hogy igaz mióta telefonja van csak iphone van neki azt mondta ő csak ahhoz ért,de elárulom még ahhoz sem ért csak azt hiszi,hogy ért hozzá mert ismeri a menüjét de valójában azon belül fingja sincs mi mi benne,de a messenger,tinder,facebook,ilyesmi az megy szóval hozzáértő[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Igen nem kell annyi eszközre optimalizálni.De szerintem az ios is messze van a tökéletestől.Mondjuk abba jó az apple,hogy általában válogatott alkatrészekből dolgozik pl a számítógépeknél ugye ki miből építkezik a windowsnak annyi féle gépen kell jól működnie az apple meg xy alkatrészeket összeszed és arra optimalizál.Ugyan így a telefonoknál.
-
Pityu.
nagyúr
Egy ismerősöm lánya is nagy iphone buzi 500Eft ért akart most venni egyet de beérte a kicsit olcsóbbal is mert nem volt piros 12 pro maxban,én nem mondom,hogy szar telefonok de hogy 500Eft-ot meg négyszázat se ér az biztos.Nem értem az embereket értelmesebb helyre is elkölthetnék a pénzüket.Ez a xiaomi ugyan nem iphone de jó képeket lehet lőni vele mert ugye az iphonosok a kamerájukat is állandóan dicsérik biztos nem rossz de annyival nem is jobb,na meg attól is függ ki használja vagyis ki csinálja a képet.Egyébként amerikában van egy fickó az iphone állandóan savazza mert iphone telefonokat javít nagyon profi a fickó amit hozzá visznek telókat kijavítja a gyári hibáikat meg ugye csinál szétszerelési videókat meg ilyesmi az apple meg állandóan basztatja,hogy ő nem hivatalos szervizes meg mi jogon adja ki videón a készülék részleteit meg ilyesmi.Egyébként sok iphonos azt mondja azért jó mert zárt rendszer szerintem az meg szar nem tudsz használni más töltő csatlakozást hozzá,nem tudsz csak úgy androidra bluetoothon adatot küldeni,nem dughatsz be bármilyen fejest ha zenét akarsz hallgatni meg stb... nekem ez nem tetszik meg vegyél meg minden kiegészítőt sokszoros áron de azok meg úgy sem érnek annyit.Azt viszont nem vitatom bizonyos munkákra ilyesmikre jó lehet az ios meg az apple termékek de mikor egy emberke csak facebookozásra meg selfizésre tiktok meg ilyen szarokra használja és azért ad ki 500EFt-ot na az a pénz pazarlás.Én egyébként anno egy iphone 6-ot szerteltem és a tipushiba volt a baja az érintő chip szarakodott,megjavítani annyi mintha vennél másikat használtan de inkább kuka.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz ®abstract® #6418 üzenetére
Mondjuk hát kb igen,nekem mindig azzal hencegnek,hogy a szar android széthullik egy év alatt meg gagyik használhatatlanok az android is fos de az iphone azt tartósra tervezik ha valaki hosszú távra tervez iphonet vesz mert évekig bírja mert egy iphone 7 évesen is még király meg a hosszú támogatás meg bla bla bla.. Nem tudom nekem februárban múlt 1 éves a telefonom de ugyan olyan jó mint volt.
-
Pityu.
nagyúr
Haverom mindig küszködik vele meg több helyen is olvastam már,de biztos ki milyet kapott.
Én azért a redmi 8-at nem hasonlítanám a redmi 9-hez mert csodák csodája kamerából is ezerszer jobbat kapott m,eg a kijelző is nagy felbontású az akksija se rossz.Majd olvasd el ott a linkje szerintem jó kis telefon,ez már nem redmi 8.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Szerintem elég jóra sikerült as redmi 9 sőt jobb cuccok is kerültek bele mint az elődökbe.
-
Pityu.
nagyúr
Nekem ilyen telók nem kellenének nekem ár értékben legyen jó,nekem még a redmi 9 is jó lenne bár annak nem tudom a kemerája milyen de a kamera lényeges szóval ár érték arányban legyen jó a teló meg a kamerája a többi nem érdekel.
-
Pityu.
nagyúr
De karót nyelt vagy istenem vicceskedik az ember és komolyan veszik nekem ilyen összehajthatót trutyik akkor se kellenének ha ingyen adnák Szóval akkor a xiaomi is szar nem mert olcsó is meg jó is vagy szar?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Ga3rieL #6395 üzenetére
Pedig működik itt megnézheted
-
Pityu.
nagyúr
válasz ®abstract® #6389 üzenetére
Én is csak kipróbáltam unokaöcsémnek tetszik.De akkor nincsenek értesítések.
-
Pityu.
nagyúr
válasz gthomma #6380 üzenetére
Én ezt értem de furamód háttérképpel változik.Nem energia kímélésre használom a sötét módot mint ahogy tudom,hogy az amolednél ér valamit hanem kellemesebb a szemnek mint sokszor a virító fehér.Bár olvastam valahol,hogy a sötét mód károsítja a szemet.
-
Pityu.
nagyúr
Ezt a sötét módot sosem fogom megérteni fent a legördülő menünél miért kell feketére változtatnia a feliratokat ikonokat. Akkor lesz csak fehér ha bekapcsolom a háttérkép igazítása a sötét módhoz menüpontot de akkor meg sötétebb a háttér.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Prepukj #6330 üzenetére
A feltöltött névjegyzékeden itt tudsz buherálni névjegyek egyesítése ilyesmi pc-ről
Névjegyek törlése meg mondjuk egy alternatív lehetőséggel MyPhone explorer ez egy portable verzió össze lehet kötni vele a telefont bluetoothon meg usb-n meg wifin keresztül is ha jól tudom itt be tudod tölteni a telefonodból a névjegyeket aztán kijelölve törölni a telefonodról.Amúgy a telefonra le kell tölteni egy apppot Myphone explorer appot ezen keresztül tudsz összekapcsolódni a géppel.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz csabulaxi #6309 üzenetére
Nekem a bluemail volt olyan,hogy akkumulátor kímélővel néha jelezte az emaileket,most meg majd meg őrjít mióta a nincs korlátozást állítottam be.Lehet a vibernél is ezt kéne neked,én arról nem tudok nyilatkozni mert nem nagyon írnak nekem ott.Viszont sokan panaszkodnak más telefonokon is pl a messengerre meg én is,hogy későn jön meg az üzenet vagy csak akkor ha belépek,volt olyan csak másnap kaptam meg mert akkor léptem be,unokaöcsém állítja mióta kikapcsolta az akkumulátor kímélőt neki pintyen azonnal.Csak nem tudom az akkumulátor kímélő mennyit spórolhat az akksin ha tényleg spórol.
Na viszont egy fordulat most néztem nem is tudtam de nekem a messengernél ki van kapcsolva az akkumulátor kímélő még sem jelez mindig,szóval akkor ez nem a telefon hibája.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest