- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Elő videót kellett a mobilról átküldeni, a winre is van ez a progi es osszeparositva wifin latom amit felveszem a mobilon.
Pl: kicsomagolasi videó most meg egy reklamalas végett kellett felvételt csinálnom. Most a tabot kapcsoltam össze a mobillal, hogy lássam mi kerül a képbe. -
gzoll
aktív tag
Nekem halál ugyanezt csinálta, és legutóbb ebből a bootloop állapotból csak úgy tudtam kihozni, hogy percekig nyomvatartottam rajta az összes elérhető gombot (már nagyon ideg voltam, mert fél órája percenként többször is megrezzent, aztán rájöttem hogy ez így napokig nem fog még lemerülni, és az utolsó lépéseként ennyit tudtam tenni, a fastboot menüből is csak bootloopba ment aztán idővel a fastboot se jött be, az összes gomb nyomása az utolsó lépés volt a "szétb...szom egy téglával az egészet" végkifejlet előtt)
Azóta nem csinálta, előtte többször is de akkor általában csak újraindult magától.Sajnos ez is elég nyomós érv volt nekem (sok más is) a váltás mellett, ma/holnap megjön az új telefon, és soha többé xiaomi meg miui. Pedig jó fotókat lőtt 🤷♂️
-
gzoll
aktív tag
Nálam is ez van, hogy a banki appokat kiregisztrálni, aztán az új rendszeren vissza, a covid appokat szintúgy stb stb, nekem a fél életem a telefonon van, ez olyan lenne mint régen a Windows telepítés hogy vinne egy egész napot magával 😂😂😂. Nálam eddig is gyors volt a rendszer, most a frissítés után is az, nem tudom hogy annál, hogy megnyomok egy gombot est azonnal csinálja mi lehet a gyorsabb, hamarabb megnyitja az appot minthogy rányomnék az ikonjára? 😂
-
SOAD19
addikt
Köszi!
Ha esetleg valakinek van konkrét ajánlása tűrhető minőségű, flipes tokra, azt szívesen hallgatom.#6016®abstract®
Köszi, de muterom nem headsetet.#6020Faterkam
Gondolom, ezt a telefon is fel fogja ajánlani automatice pár napon belül, igaz? Az előbb elővettem a telefont, és ráböktem a rendszerfrissítésre, de még nem hozta ezt.Lenne még egy bugyuta kérdésem. A telefon kijelzőjén van védőfólia? Jelenleg - mivel ajándékba lesz - a kijelzőn rajta van még egy fólia, amin a telefon specifikációi vannak ráírva, ezért kérdezem. Ha nem lesz rajta fólia, akkor szívesen fogadok ajánlott fóliára is tippet.
MOD: Közben rákerestem, és látom, hogy nincs rajta gyárilag fólia. Azért igazán tehetnének rá. A Huawei-emen volt, elég jól is bírta.
-
Vangelis
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Le Mans Ultimate
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- Hálózati / IP kamera
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest