- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem kell linkelni semmit... Egyszerűen keress rá, hogy a Xiaomi hogy tervezi kiadni az újabb droid verziókat... A Note 8 Pro nincs rajta egyik jövőbeli terven sem. Ergo megszűnt a támogatás. Gondolom security patch még lesz hozzá (talán), de azon felül semmi.
szerk: kis Gúgli után... LINK
"The Redmi Note 8 Pro has reached the end of its life, so it will not be receiving any more platform updates or MIUI updates (except possibly MIUI 13), so if you’re looking for a device to use Android 15 on, it isn’t for you." -
MadGame
senior tag
Igen, olvastam a cikket, köszi. Csak nem szeretnénk az összes alkalmazást alapállapotba visszatenni, ezért kérdeztem. A linken átfutottam, nem láttam tegnap este már, sorry
Most meg nálam tűnt el random a telóról, pedig nem nyomtam rá a tiltásra, törlésre, semmire... érdekes. -
gegsite
tag
Én a miui t akartam, de valóban kb root-olni kellene hogy lecserélni lehessenezt a google f:st.
Nem értem, hogy ha Android, meg a vásárolt jogaimat, miért akadályozzák, hogy én más tárcsázó, üzenetkezelőt (miui ugye). Ez nem alma termék, hogy bezárva legyél.Nem vártam volna egy Xiaomitól, hogy ilyet csinál.
Amúgy kicsit gyorsabban merül mint gondoltam, de lehet még új, nincs egy hetes használat.
-
Pityu.
nagyúr
Hát én egy csomót szöszöltem,hogy tudnám vissza állítani az sms-eket erre egyszerű dolog volt a program amit írtam vissza töltötte őket de ugye telón nem láttam csak a myphone exploreren.A végén kínomban a google massegesben írtam egy üzenetet de nem küldtem el csak vissza léptem tehát az mentette erre megjelentek a vissza rakott üzenetek,fogtam is a fejem ki gondolta volna.
Nem tudom milyen böngészőt használsz de PC-n mondjuk firefoxban vagy chrome vagy edgében felraksz egy Mate translate kiegészítőt és az lefordítja az egész oldalt vagy telefonon egy kiwi browswert és abban is le lehet fordítani az egész oldalt.
-
Sajnos az újítások nem mindenkinek tetszenek, de ez van... Az XP-t is sokan siratták, mer a gonosz Windows 10 lenyomta, a VHS-t meg a magnókazit is megsirattuk , de ezeken túl kell lépni...
Amúgy én MIUI 5-től most már 12-ig végigkövettem az evolúciót, és hidd el, régen a MIUI 5-re mondtuk, hogy atom stabil a MIUI 7-re meg, hogy nagyon elba..ák
-
kzkz
őstag
Mit vársz? Háromnegyed év telik el kb. az egyes szériák között, és adott szérián belül is van kb. 3 altípus.
A végfelhasználók a tesztelők, egy darabig morognak, és együtt élnek a hibával, várják a javítást, ami vagy megérkezik vagy nem, vagy vesznek egy új szériát, bízva abban, hogy az a hiba ott már nincs, és félve attól, hogy mi lett helyette.
Az a baj, hogy nem mindegyik hiba derül ki időben, és te már nem tudod visszavinni a telefont, hogy ne szenvedj utána pár évig. -
kbyte1024
veterán
Persze. Ami nagyon feltűnő az a lassúsága illetve gyorsasága. A Note 8pro gyorsabbnak tűnik. Hamarabb reagál mindenre,gyorsabban nyílnak az appok is. A másik az üzemidő. 5000aksival ugyanannyit bírt mint a 4500 a 8pro. Ez durva szerintem. Aztán a fényképezőgép rész,de főleg a videó. Volt hogy néha szaggatott,darabos volt 1-2masodpercre a Note 9pro.Meg a fukuszt is elvesztette néha. Hát gyorsan ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen házat vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest