Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoyoxy
tag
Megint bluetooth téma, csak kicsit másként. Új bt eszközök kerültek a házba, a wifi szakadásra lélekben fel voltam készülve de nálam látszanak ugyan az eszközök, csak éppen a teló nem hajlandó csatlakozni rossz pin vagy jelszóra hivatkozva. Mi Note 10 Lite gond nélkül működik. Másik telóra sem tudok küldeni, de onnan bejön, amit küld. Addig piszkáltam, hogy most már csak az okosórát és a VR headset távirányítóját tudom használni. A Redmi wireless füles, a JBL Go, bt erősítő, más telefonok mind elestek. Régen meg lehetett adni pint a csatlakozáshoz, de most nem látok ilyet. Wifit, adatot is lekapcsoltam, bt adatokat töröltem, hálózati kapcsolatokat reseteltem, semmi. Az álmoskönyv szerint gyári visszaállítás következne, de hátha van valakinek ötlete.
-
Most van először olyan, hogy el gondolkozok hogy telepítsek e egy frissítést vagy ne
-
De vajon akkor fel merjem rakni a frissítést? Mert elméletileg egyszer vissza vonták de ha vissza vonták nem javították akkor nem is küldenék ki nem?
-
Valaki fel merte már rakni a frissítést? Hallottam,hogy meg nyiffanthatta a relefonokat. Vagy ez már javított verzió lehet?
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Soros kapcsolás
-
pch
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Nekem semmi gondom nincs vele. Sőt a családba még 3 ilyen teló van és nem volt problem.
-
MadGame
senior tag
-
®abstract®
őstag
Nekem ugyanez a verziószámú eu rom volt a telefonomon.
Több hibát is találtam benne ami nagyon zavaró volt. Képernyőkép sem működött, képernyővideó készítése, cast funkció vagy wifi kijelzés, kivetítés.voltak vele problémáim.#5875
Nagyszerű hogy átnevezik az alkalmazásokat ebben speciel engem meg zavarnak
erre pont a legjobb példa a A redőnyben található cast funkció, amí lánykori nevén wifi display névre hallgatott. -
zoyoxy
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
ShareMe lett a Mi Mover utóda. Bele is van építve.
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
A 12.0.2.0 rendszerfrissítés mennyire stabil illetve telepíthető nyugodt szívvel?
Jelenleg a gyári 11.0.5.0 (PGGEUXM) ROM van rajta.Fiamnak lesz a telefon, de előtte lefrissíteném neki.
Köszönöm
-
FunPro
őstag
Hello!
A telefonom nekem is viszonylag új, úgyhogy a most leírtak mennyire felelnek meg a valóságnak, de szerintem helytálló lesz.
Romok/frissítés:
Nem tudom, honnan rendelted a telefont.
Megbízhatóbb helyről vásárolva valószínűleg nem lesz ezzel gondod, de azért érdemes megnézni:A telefon információk alatt látni fogod, milyen miui verzió van a telefonon. Ha az elérhető frissítés nem fog egyezni a hivatalos verziószámmal, akkor bajok vannak. Megijedni nem kell, csak ebben az esetben egyből új rom-ot kell ráflash-elni. Ehhez kell a loader nyitás. Ebben az esetben rakhatsz akár EU rom-ot is a telefonra, bár ez olyan hogy mindenki másra esküszik.
Ha minden jól alakul, erre nem lesz szükséged (loader nyitásra sem), csak szimplán frissíted a telefont. A frissítés normál esetben nem jár adatvesztéssel, viszont egy miui verzió frissítésnél nem árt a frissítés után egyből visszaállítani a telefont gyári állapotra, mert a későbbiekben meg tud hülyülni. Én is így jártam nemrég.
Szóval ha engem kérdezel, előbb frissítsd a szoftvert -> állítsd vissza gyárira -> lakd be a telefont.
Miui accountot szerintem belakás közben regisztrálj, úgy is kérni fogja a telefon.
Arról nem tudom, hogy hátrányod lenne abból, hogyha magyarra állítod a régiót. Az EU rom az már mókolt rom-nak minősül, tehát azzal nem érdemes foglalkoznod. Nézzed azt, mi elérhető global-on.
A backup-ot egész jól lekezeli a google, most nekem legalább is átmentett mindent. Azért a biztonság kedvéjért ráeresztettem egy sms backup appot, ez is jól működött.
-
reelc
veterán
Sziasztok!
Napokon belül lesz egy ilyen készülékem, lenne pár kérdésem.
MI Accountot e-maillel vagy telefonszámmal érdemes csinálni?
Van bármi hátrány ha hazánkat állítom be? Kicsit fentebb olvastam olyat, hogy EU-s ROMmal nem megy a hívás rögzítés. A sima hangrögzítés megy?
A teszt alapján "Redmi Note 8 Pro MIUI 10-zel és Android 9"-cel jön valószínűleg a készülék.
Érdemes frissítenem őket, gondolom. Ezeket ugye simán fel lehet rakni, bootloader nyitás nélkül? A frissítés járhat adatvesztéssel? Vagyis csináljam meg, amíg be nem lakom?A backupot-átvitelt a régi-új telefonra mivel érdemes megcsinálni?
Telefonszámok, sms-ek, és Viber chat előzményekről lenne szó.Sok éve használok Androidos telefont, de nem frissítettem az Androidot, a ROM-ot se cseréltem, nem érdekelt ez a dolog, csak használtam. 5.1-es Android van rajta.

Gondoltam egy ilyen szuper készülékkel kicsit képbe jönnék én is az Androidos dolgokkal.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
gegsite
tag
Hali.
Eddig szép minden, de most sehol se találom a Mi átköltözést a beállításokban. Lehet hogy nincs az indonéz romban?
Miui12.0.2.0 QGGIDXM
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
PainKiller69
üzenetére
Nekem 12.0.2.0 a legfrissebb ami fent van, nem jelez újabbat. Ez miért lehet? Global verziós az enyém is.
-
válasz
PainKiller69
üzenetére
-
pch
senior tag
válasz
PainKiller69
üzenetére
Nekem még nem jött. Állítottál régiót?
-
válasz
PainKiller69
üzenetére
Megint bőveszédű a changelog...
Ezzel jó vigyázni tőbben bootlop-ra panaazkodnak miután feltették a 12.0.5 globalt...
-
Hát azt nem tudom kínában mit adnak hozzá én külön szoktam, venni ragasztóból amúgy van egy csomó fajta én elsőnek a B szériával dolgoztam de aztán át álltam T szériás ragasztóra utóbbi időben a T8000-res ragasztót használom.De ha kínából veszed és nincs ragasztó mellé ragasztót is lehet rendelni vagy ezt a folyékonyat vagy ragasztó csíkot ami direkt a hátlaphoz van méretezve.Ragasztóból 15ml szokott a legkisebb lenni de ha nem sokat ragaszt az ember az se kevés viszont ezekkel a ragasztókkal sok mindent lehet ragasztani.
Itthon most kb itt a legolcsóbb
Ha mondjuk jó az utángyártott hátlap ugyan ennél a cégnél van jó áron az is csak nem tudom a tiéd melyik szín a háromból,viszont a múltkor csináltam egy telefont és a fekete utángyártott hátlap tényleg fekete volt nem caviar black mint a telefon eredeti hátlapja de nagyon más különbséget nem vettem észre.Szóval kínai rendelésnél is számolj arra ha nagyon olcsó színeltérés lehetséges. -
zhata
senior tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Igy van. A másik telefonomon (OP7Pro) is így volt, ahogy írod. De aztán bedöglött rajta valami, a szerviz meg szépen visszazárta a bootloadert. Már nincs kedvem nyitogatni. Túl sok előnyt a rootolás nem jelentett.
-
janakbacsi
őstag
válasz
twollah1976
üzenetére
Nekem nyitva van a bootloader és root is van, mégis kiválóan működik a gránit banki alkalmazása. Megoldás a magisk hide.
-
Na ebbe az elején én is bele estem
aztán google playből felraktam az LTE discovery alkalmazást majd itt tanácsolta valaki mobilnetet bekapcsolva tegyem be a telefont a mikróba csukjam rá az ajtaját de ne indítsam el
szóval beraktam kivettem és az app kiírta,hogy van B20 a telefonban.De amúgy most elindítottam az appot csak simán mikro nélkül is kiírja

-
FunPro
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
Úgy tudom garanciánál nézik, hogy nyitva van-e a loader, bár ha hardveres baja van, szerintem nem bukod miatta a garanciát.
Amúgy a zárás értelemszerűen biztonság szempontjából fontos.
Ha elhagyod/lenyúlják a telefont, bárki egy laza mozdulattal flash-el rá egy rom-ot, és van egy fasza telója.
Meg ha jól tudom bizonyos vírus/hacktool/kémprogram cuccok is ki tudják használni a nyitott loadert.
Szóval aki paranoiásabb típus, annak érdemes zárva tartani a loadert.

Egyébként a zárt loadert is beszophatod, mert ha mondjuk egy szoftverfrissítés brickeli a telót, bármikor ráhúzol egy tiszta rom-ot. Zárt loaderrel ez pöppet nehezebb.
-
®abstract®
őstag
válasz
gegsite
üzenetére
sejtem

kerek perec az is le van írva több oldalon is hogy a nyitás zárás az mindig teljes törléssel jár
az enyém az nyitva maradt nem zártam vissza
nem tudom hogy ez mivel jár, egyébként jól működik telefon ez lehet hogy garancián megvan nézve nem tudom.ujrainditaskor lehet is látni a kijelző alsó részén.
egyébként ez ügyben Nem tudok semmit ajánlani mert nem foglalkoztam vele
de úgy gondolom hogyha fastboot Mode ba a zárás parancs jó volt, Az ellenkező ének is működnie kell de az újabb törlés jelent
-
gegsite
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Hali.
Most akarom visszazárni fastboot-os paranccsal.
Igen ezzel tettem bootloopba linuxon
s abból ezzel nem tudam visszahozni.
Csöppedt fel is cseszte az agyam.Visszazárni elvileg egy sor parancs.
fastboot oem lockNekem evvel visszazárta szépen. S megint törölte a telefon dolgait
Amúgy újra nyitni is ilyenkor már lehet fastboot-os paranccsal ?
Mit ajánlasz erre ? -
®abstract®
őstag
válasz
gegsite
üzenetére
nem értem hogy miért vagy meglepve. A nyitás előtt többször is figyelmeztet a program hogy törölni fog mindent
. emiatt mentsünk mindent a telefonról amire szükségünk van.
és vissza zártad vagy nyitva hagytad?
ami Flash programmal nekem is volt problémám nem működött nem tudtam vele feltenni a romot.nem kellett feltelepíteni twrp t, hanem evvel a programmal sikerült romozni.
Én evvel tudtam megoldani Ajánlom is elég All in one program: [link] elérhető windows linuxra os X re. -
Hát mivel törött már nem kell vigyázni a hátlapra,most mondhatom nem vészes a csere kérdés meg mered e csinálni vagy érzed e ,hogy menni fog bár ilyenkor pl nincs törés veszély mert csak ragasztani kell a másikat.Nézd meg ezt a videót
A videóban ragasztó csíkkal ragasztják vissza a hátlapot én leginkább ragasztóval szoktam amit a szervizekben is használnak.Egyszer volt kellemetlen élményem ragasztó csíkkal utángyártott cuccon vagyis kétszer is azóta nem bízok bennük meg itt tudsz igazítani 5 percig a ragasztóval ha nem sikerül valami elsőre.Bár nem mondom,hogy minden ragasztó csík olyan csak meg lehet az esélye. -
Kérdés mennyi akarsz rá költeni.Itthon is van aránylag olcsón bár leginkább utángyártott van olcsón én már raktam pár telefonra hátlapot nem tudom mi lehet a valós különbség a gyári meg utángyártott között,leginkább amit eddig észre vettem a szín eltérés vagy egy két felírat.Szóval van hátlap 2800Ft-ért is vagy 8000Ft-ért is de még 10EFt felett is.
-
dReFiX
senior tag
Hali! Sikerült le ejteni a telefont a hátsó üveg lap el repedt, hiába volt rajta elég masszív tok
DiY módban lehet ezt otthon cserélni? Esetleg Kínából rendelni üveget rá? Valakinek esetleg tapasztalat? Köszönöm előre is
-
Uraim működő Gcam van valakinek? Link vagy esetleg apk?
-
gegsite
tag
Huh, Nos.
Működik, s ha így belegondolok, egyáltalán nem is kellett volna wipe-olni a telefont, persze Xiaomi úgy döntött, ha ezt bevállalod akkor nagyon megakarod nyitni...Nagy szerencsémre ez a videó tökéletesen megoldotta a kis bootloop-omat.
https://www.youtube.com/watch?v=9kBhX232EM4
Most van rendes miui tárcsázó, hangrögzítéssel, s üzenetek app.
(twrp-t raktam rá fastboot-tal, majd a rámásolt rom zippet installáltam, ennyi.)
Az unlock után mókolt dolgok (pl viber) is rajtamaradtak... -
gegsite
tag
MiFlash sokadik se működik jól
v20200314 : Couldnt find flash script.Hiába másolom át a zip fájlt. A frissítő azt mondja rá, hogy a provider más így kapjambe.
miui_BEGONIAIDGlobal_V12.0.2.0.QGGIDXM_931415b370_10.0Egyelőre így állok. (sehogy)
-
FunPro
őstag
Na, most már a "biztonság" alkalmazás is összeomlott folyamatosan.

Csináltam egy factory rezetet. Remélem csak annyi volt a baja, hogy a miui 12 frissítés bekavart.
Az egyébként biztos, hogy itt valami szoftveres hülyeség van.
Ha továbbra is összeomolnak cuccok, kénytelen leszek romot cserélni.
-
gegsite
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Hali,
Nos, unlockoltam nagy nehezen win7-en, a miui unlock-kal.
Mellesleg leformázta a telefont amit anno nagy örömmel vettem, hogy a régi redmi note 4 ről milyen faján átmentek a dolgok (kép, zene, letöltések), most pedig buktam az összes adatom egy unlock miatt. No commentMost már csak a Romot kell felrakni, hogy legyen értelme a több évnyi cucc bukásának.
-
®abstract®
őstag
válasz
gegsite
üzenetére
Helló!
Linuxot nem ismerem Windows alatt csináltam. Nekem 168 óra volt a várakozási idő. Igaz lehet hogy azért mert a régió Magyarország volt. Lehet USA vagy India vagy Hong Kong A régió akkor lehet hogy előbb engedi nyitni.
Túl van bonyolít va ez a nyitás. Szerintem direkt. -
gegsite
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Hello.
Sajna Linuxon (ubuntu) nem sikerült eddig, (MiUnlockTool.sh) 20035 a régi , az újabb progira (XMT2_Linux_20.7.28.run) 20044 hibakód jön.
Vagyis úgy néz ki nem elég friss az unlocking progi. Amúgy ez a miui beregisztrálás meg elvileg várás (3nap elvileg mert nem írja sehol) nagy nehezen elvileg kész.Lehet megnézem majd windowson is ha jutok egy gépre amin van

-
boree
csendes tag
Sziasztok! Nagyon béna kérdés, kamera felbontást hol tudom beállítani?
-
RBJ
addikt
gpay iconomat miért rejti el a rendszer mindig? Állandóan engedélyezni kell de mindig valamiért letiltja.
-
Snowy_owl
őstag
-
topi66
aktív tag
Használ valaki a telefonhoz Qi töltőt?
-
Messengerben mássnak is jön meg késve üzenete de úgy,hogy jelentős késéssel? Most ez messenger hiba vagy esetleg energia takarékos mód is lehet? Bár lehet én a messengerre gyanakszom.
-
Nyigu
csendes tag
Sziasztok! A telefon 2 napja azt csinálja hogy állandóan frissíti a képernyőt. Akármelyik böngésző t használom újra tölt az oldal. Játékok kilepnek. Facebook szintén frissít. Nem tudok egy bejegyzést elolvasni, mert újra tölti az oldalt és újat dob fel. Ugyan ez indxnel vagy bármilyen programnál. Megprobalok egy gyári visszaállítást. Android 10 miui 12 van rajta. Vajon szoftveres a gond vagy hardveres? Meg garis.
-
pch
senior tag
https://www.theverge.com/2020/10/15/21517929/google-hangouts-chat-messaging-free
-
gegsite
tag
Sajna a hangouts-on nem lehet lassan hívást csinálni. A Duo lesz a beszélgetés-re. Nekem se tetszik ez az új Google hozzáállás. Leállítja a Play music -,ot, helyette erőlteti a youtube music ot amit nem fogok használni. Jó lesz a Xiaomi Music :) Ugyanez lesz a Hangouts is. Kezd vicc lenni ez a Google.
-
FunPro
őstag
válasz
twollah1976
üzenetére
Most legyalultam minden google cuccot nagyjából. Töröltem a gyorsítótárat a store-ban.
Igazából nem biztos, hogy a store-al volt baja. Ugye csak annyit írt ki, hogy google play. Az lehetett a music, a video, de ami nekem a leggyanúsabb az a services for AR. Most minden ilyen lekerült, kíváncsi leszek, hogy még belefutok-e hasonlóba.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

erre pont a legjobb példa a A redőnyben található cast funkció, amí lánykori nevén wifi display névre hallgatott.
Eladás előtt cserélem csak le úgy döntöttem hátha párszor még le ejtem, addig egyenlőre budget kategóriában rendeltem próba kép egy ilyen:
DiY módban lehet ezt otthon cserélni? Esetleg Kínából rendelni üveget rá? Valakinek esetleg tapasztalat? Köszönöm előre is