Hirdetés
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Beni2360
félisten
válasz
Lajbymester
üzenetére
-
Beni2360
félisten
válasz
Lajbymester
üzenetére
megnéztem igen van kivágás jobb oldalon és holnap felrakom majd referálok a selfi képekről, habár nem szoktam selfizni. Öreg vagyok és nem tetszem magamnak.

A rendelés meg úgy is ráér mivel hétvége van. -
Lajbymester
tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Na ez jó kérdés. Kíváncsi lennék. Pont ma akartam ilyet rendelni, de akkor megvárom a választ.
Szerk: ha közelről nézitek a belinkelt fotót, akkor látszik rajta, hogy fent a kamerától jobbra van egy keskeny kivágás a feketéből, a szenzoroknak. Szerintem meg is rendelem.
-
MadGame
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok! Ha minden okés, akkor már rendelem is! 3 nap alatt?!
Ne viccelj! -
Beni2360
félisten
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Sok mindent nem fogok tudni beszámolni mivel életem nagyobbik részét 99% itthon töltöm és + bőr tokban tartom ha elmegyek valahová. Tehát nincs kitéve strapának. Vagyis még nincs is nagyon igénybe véve a régi telcsit hordom.
Lassan belakom aztán átrakom a sim kártyákat bele. -
Beni2360
félisten
A hét elején pontosan Kedden 23.-n cheteltünk a védő üvegekről ami nekem Márc.03.-a óta az Alitól valahol van.
Kedden rendelt ebay.de edzett üveg a mai napon landolt a postaládámban. Igaz Németországot írt raktárnak de Ausztriából jött a posta pecsét szerint. Az üveg,
Na ennek valahogy így kellene működnie.
-
-
MadGame
senior tag
Hol is lehet beállítani, hogy a szelfikamera ne lógjon bele a képernyőbe?
-
M@rdel
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet beállítani, hogy a home gomb nyomására egyből a kezdő képernyőre lépjen?
Ha pl mappából indítok alkalmazást mindig csak a mappáig jutok vissza egy nyomással. -
Beni2360
félisten
Ma már postázták is a tegnap rendelt üveget.
-
LuckyDevil68
csendes tag
válasz
twollah1976
üzenetére
Akinek pelusa van annak vagy még nem kell, vagy már nem kell.
-
-
RBJ
addikt
Nekem meg míg nem jön meg a fólia addig pihen a telefon a szobába.
Lassan 3-4 hete.
Esti tabletnak használom egyelőre.
-
freeknight
őstag
-
-
MadGame
senior tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Te ilyet használsz? Tetszetős, tényleg drágább, de azért a németekben jobban megbízom, mint a kínai szállításban
Főleg, hogy nem csak tőled hallom, hogy hónapokat kell várni…
Zoli-bácsi: Áh, nem szórom azért ennyire a pénzt.Kisduck: Nem tudom, hogy kell szűrni, de majd rájövök és megnézlek.
-
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Igen valóban erős, de ez a szomorú valóság. Középeurópa szépsége a nyugati árak a keleti bérekkel.
-
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
+ a hazai kereskedő haszna
+ a mobil üzletes haszna
+ az adók -
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Az jó lesz 5k nak is, nekem legalábbis annyiért ajánlottak.
Madgame szűrj a hozzászólásaimra van benne ebayről fólia occóért. -
MadGame
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Oh, hát akkor ezt jól benéztem
Köszi a segítséget!
Na, akkor körbenézek majd itthon is, hónapokat nem szeretnék azért várni… De amúgy ez az üvegfólia elég szimpi, ha találok, remélem nem lövök mellé vele nagyon. -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
MadGame
üzenetére
Szia, nem jól érted.
A 4.31$(1368Ft?) a szállítási költség, maga a termék pedig 2.98$. Ha kettőt összeadod, akkor kapod meg hogy mennyi is lesz az annyi. Az 1 hónap pedig lehet akár 2 vagy 3 is. Ez kiszámíthatatlan. Egyébként kereshetsz olyan eladót is, akinél nem ilyen magas a szállítási költség, akkor megúszhatod pl 3$-ból az egészet. Persze a szállítási idő akkor is kérdéses és előre nem meghatározható.(talán annyi infó, hogy nekem 2 csomagom is 1 hónapon belül ért ide, ami China Post registered Air mail volt) -
MadGame
senior tag
Hali!
Juhú, tegnap megkapta a párom is ezt a telót, nagyon örült neki

Viszont munkája miatt (meg nekem is jól jön) üvegfóliát keresnük.
Használ valaki ilyet? A linket még itt találtam régebben, amikor fólia téma volt, csak most jutottam el odáig, hogy rá is nézzek. Úgy rémlik, hogy valaki nagyon dícsérte, azért is mentettem el. Esetleg tudna valaki segíteni? Sosem rendeltem még külföldről… Jól értem, hogy 2 db ilyen üvegfólia standard shippinggel egy hónap múlva 1368 HUF-ért itt van?Köszi előre is!
-
Saviour
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan próblémával, hogy egy játék teljesen kifagy és nem reagál semmire sem a telefon? Maga a játék a "HayDay" teljesen hivatalosan google playről letöltve, egyáltalán nem nagy játék (korábbi redmi 4x-em is vígan elfuttatta). Telefon nem melegszik fel, random időpillanatban kifagy a kijelző, hangszóró halkan zúg és csak az újraindítás segít. Esetleg van valami error vagy debug log, ahol vissza lehetne nézni, hogy mitől fagy ki? -
válasz
twollah1976
üzenetére
Persze... reggel meg majd szólok, hogy ne felejtsd el kicserélni a pelusodat!
-
válasz
twollah1976
üzenetére
MIX = Global , EU = Európai , RU = Russia , IN = Indiai , CN = China... lefekvés előtt mond el 10szer, máris tudni fogod!
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Ott a MIX a ROM nevében...
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Oda írta
-
RBJ
addikt
Nekem új frissítés van. 11.0.5.0 QGGMIXM.
-
Bubsy
aktív tag
Sziasztok!
Másnál sem mutatja a hívó beállított fotóját, csak a nevét?
Köszönöm! -
Nem mindenkinek gond,engem pl csak a fotózás érdekel videózni kevésbé szoktam,ha igen ritkán akkor ott a gyári app. Viszont mivel mediatek proci van az RN8 pro-ban nem sikerült még teljesen portolni ezért sem megy rendesen a videós része. RN7-esen minden jó volt de az snapdragon volt meg arra nagyon ráfeküdtek a portolók.
-
Brandynew
őstag
Beírtátok a *#*#86583#*#* kódot a VoLTE engedélyezéséhez?
-
zsole84
senior tag
Sziasztok!
Elvileg be van kapcsolva a Volte, beállításoknál látszik, viszont a kezdőképernyőna hálózati jel mellett nem jelzi.. (Vodafone) Esetleg ezt külön be kell állítani valahol? Párom note 8 telefonján ugyanezen a helyzet, szintén voda.
Köszi.
-
Na most őszintén mit vártál a gcam csak google pixel telefonokra íródott minden más telefonra mókolás...
Nincs másik alternatíva van egy csomó fotós app és kipróbáltam már párat de egyik se hozott ennyit.Amúgy ahonnan le töltöd a gcamot ott le van írva hogy és hova kell berakni pl az XML fájlt meg minden csak google fordító is elég hozzá. -
Bubsy
aktív tag
Sziasztok!
Van aki Telekommal használja a VoLTE szolgáltatást?
Aktiváltam a szolgáltatónál, beállítottam a beállításokban, de még mindig csak 4g ikon jelenik meg. Ez másnál is így van? Hol kellene látnom, hogy működik?
Köszönöm! -
LK
addikt
Üdv nektek!
Visszakerestem a gcam témába íródott hsz-eket. Nem eszik olyan forrón a kását sajnos. Látom a gcam-ot mókolva lehet csak felrakni és a videó sem megy. Nekem így nem kell. Nincsen más alternatíva? Ami hasonlóan jobb képeket lő mint a gyári? A gcam-os képek valahogy élettel telibbek, élénkebbek. Melyik app jött be nektek? Vagy esetleg a gyári app-ból is ki lehet hozni jobb képeket? Én nem értek a fényképezéshez, nekem jó lett volna, ha automatán vagy alapon mint a gcam tudnék lőni ilyen szép képeket. Van még ilyen app mint a gcam illetve mit tud amit a többi app nem ?
-
twollah1976
őstag
válasz
Lajbymester
üzenetére
Nagyon ritkan meritem a telefont 20% ala, nekem visszazoldul a toltes kozben.
-
Faterkam
addikt
válasz
Lajbymester
üzenetére
Dobozból kivéve frissült a legújabb MIUI-ra, a kamera adatokat többször töröltem teljesen már. Újraindítva is többször lett. Nem segített egyik sem eddig. Ez a Rom van rajta: MIUI Global Stable 11.0.3, Android 10.
Más kamera programot még nem próbáltam.
-
Lajbymester
tag
válasz
Faterkam
üzenetére
Tudnunk kellene a ROM verzióját, Android verziót, stb.
Kamera adatainak törlését kellene megpróbálni, illetve telefont újraindítani.Amúgy másnak is mindig piros marad az akksi ikonja az állapotsoron a teljes töltés után is? Amikor le van merülve 20% alá, akkor feltöltöm és nem frissül az ikon: [kép]
Ilyenkor mindig egy gyors újraindítás megoldja, de már kicsit bosszant :) -
LuckyDevil68
csendes tag
válasz
MadGame
üzenetére
Meg kell találni az arany középutat.
Olyan bolt ahol nem csillió gyémántért adják, átvételi ponton is felveheted (ha úgy hozza hajnal kettőkor is) és hosszú évek óta van bejáratott boltjuk, tehát jövő héten nem költözik ismeretlen címre.
Boltot azért nem ajánlok. mert mindenki mást preferál de ez alapján találsz neked tetszőt.
Az, hogy mennyit spóroltál rajta fél év múlva eldől mikor kiderül, hogy mégsem gyárilag EU-s a telefon. -
MadGame
senior tag
Apropó!
Úgy döntöttem, hogy beruházok még egy ilyen telóra, mert úgy látom még mindig ez éri meg a Xiaomik és a Samsungok közül a legjobban ár-értékben.
Viszont honnan érdemes rendelni? Amit találtam azzal spórolnék a nagyáruházakhoz képest vagy 15 ezret. Viszont az a szívás, hogy sosem vagyok itthon és úgy látom itt csak kp-s fizu van, munkahelyre meg nem nagyon rendelném…
Tud valaki ajánlani egy megbízható, esetleg előreutalásos oldalt, ahonnan meg tudom ezt rendelni lehetőleg EU- Rommal?
Remélem nem nagyon az elvárásaim
Köszönöm! -
zhata
senior tag
Szia! Ebben a topicban új vagyok, és most visszaolvasáskor láttam meg posztodat. Ezt a menüt a tízesből hogy érted el? (Nálam nem jön be). Nekem már alapból a tízessel érkezett, de még a CUBE ACR sem akar működni, értem ezalatt, hogy a hívó ill. hívott fél nem hallatszik. Nálad ez rendben van-volt?
Pityu #4019: Mixplorer, Solid Explorer, mindkettőben van beépített FTP szerver.
-
válasz
janakbacsi
üzenetére
aquaman
-
A gmail saját app-al az is gáz hogy sok mailt spamba rak. Még más emailkezelők tök jól működnek.
-
Lajbymester
tag
válasz
twollah1976
üzenetére
A régivel is ugyanezt csinálja... gondolom valami szerveroldali dolog van. Nem meglepő a Google-től az ilyesmi.
De ahogy látom, írtatok pár jó email alkalmazást, ki fogom próbálni. -
Bubsy
aktív tag
válasz
SamiCsillag
üzenetére
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Vettünk egy ilyen telefont, de a kamera a portré módban csonkká fagy! Az app van hogy leáll. Más mód teljesen jó, szép képeket lő! Erre valami javítás? Vagy hibás a teló? Nagyon ilyen bejegyzést nem találtam
-
válasz
SamiCsillag
üzenetére
az nem tudom fog e rendesen működni valaha is,ugye ez nem snapdragon proci örüljünk,hogy legalább fotó téren elég jó.Mondjuk engem a videózás nem igazán érdekel meg ott van rá a gyári app.
Miért ne írhatná ki?Ő a fotózást írta nem a videózást.
-
MadGame
senior tag
válasz
Lajbymester
üzenetére
Nálam is ue. van, én mobilnettel próbáltam, semmit sem kapok, se Gmail-en, se FB-on. Azt hittem a teló hülyült meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ne viccelj!

Nem tudtam, én nem használok semmit, csak gondoltam ha kint 1-2$, akkor itthon se lesz több 7-8$-nál.
Köszi a segítséget!