- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
Hali!
Névjegyeknél lehet külön személyenként csengőhangot beállítani. Ott felajánlja, hogy mivel szeretnéd megnyitni (Fájkezelő, zene lejátszó, hangrögzítő stb.) Na, ügyesen sikerült megjegyeztetnek vele véletlen a hangrögzítőt. Hogyan tudnám ezt törölni és simán zenelejátszóra átállítani, hogy tudjak is beállítani csengőhangot?Amit próbáltam: frissítések eltávolítása, adattörlés.
Köszi!
Szerk: Bocs, ezt sem válaszként szántam, hanem új hsz.-nak[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
gzoll
tag
válasz kekigyu #6891 üzenetére
Ó én erről sose hallottam még, most olvasom a kommented, mondom poénból kipróbálom, és nálam működött. Egy, köszi, ez egész új távlatokat nyit nekem a képernyő mentésre, kettő pedig abban nem tudok segíteni hol lehet ezt beállítani, mert erről még az életben nem hallottam, tehát nálam ezekszerint alapból be van kapcsolva 😂
-
-
kekigyu
aktív tag
Be van állítva képernyőkép mentés módjának a 3 ujjas lehúzás, de nem csinál rá semmit a telefon. Hogy lehet működésre bírni?
-
RBJ
addikt
Nem tudom, hogy a frissítés az oka e de tegnap óta töltés lassú üzenet van. Érdekes autóban tölt ezerrel itthon cseréltem kábelt töltőt akkor se jó.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
FOX888
tag
Valaki tapasztalt olyat, hogy az indonéz rom használatánál, az értesítés hangereje a maximumra állítódik be? Arra nem sikerült rájönnöm, hogy mitől!
Zsebben hordom a készüléket, és arra tippeltem, hogy esetleg a hangerő gomb megnyomódik a zsebemben, de ez csak a média hangerejét szabályozza.
Elég ijesztő, amikor egyszer csak full hangerőn jön egy értesítés. -
Weaver
senior tag
az utolsó frissítés (12.5.2) kissé átrendezte a dolgokat. minden oké, de azóta nem látom / nem találom az adatforgalom számlálást. hol tudom ezt megnézni?
-
Faterkam
addikt
Megjelent az EEA 12.5.3
Lstest V12.5.3.0.RGGEUXM(History)
MIUI 12
Android 11.0
Update at 2021-09-06 21:38:19"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Beni2360
félisten
válasz Faterkam #6874 üzenetére
En úgy vagyok mint a MadGame nekem még a wifi sincs automatára bekapcsolva. A mobilnet meg alkalmanként mivel nagyon ritkán vagyok rá fanyalodva, és csak kb évente 1 GB-t használok. Erre van egy Domino kártya 999 ft és ott kapok 80 percet, 5 sms, 1gb netet. Évente 10 db- lehet vásárolni belőle.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
MadGame
senior tag
Imádom ezt: "nem értem a kérdést". Akkor vagy én vagyok teljesen hülye vagy veled van a gond... Nem esik jól ilyet olvasni korán reggel. Hogy menetirányba irányítsalak: nem, nekem wifi mellett nincs bekapcsolva a mobilnet, ezért nem tudtam hirtelen hova tenni a dolgot.
Faterkam és többiek: köszönöm a válaszokat mindenkinek!
-
Beni2360
félisten
válasz Faterkam #6872 üzenetére
Igen de ezt ki és be lehet kapcsolni. Alatta meg az automata wifi kapcsolati beállítás.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gzoll
tag
válasz MadGame #6870 üzenetére
Hát elvileg ezt nem kell beállítani, ha be van kapcsolva a mobilnet meg a wifi akkor alapvetően az elérhető wifire csatlakozik, ha azon a hatókörön kimész és megszűnik a wifi kapcsolat akkor automatikusan vált mobilnetre. Nem pontosan értem a kérdést, mert nekem amióta olyan mobilom van ami tud wifit, azóta mindegyik pontosan így működött, és eddig ez is így tette (hogy máshogy kellene működnie? Fessél vonalat a ház elé a járdára hogy tudd elhagytad az otthoni wifi hatókörét, ne felejtsd el elővenni a telefonod és bekapcsolni a mobilnetet? 😂)
[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
Wow, hol lehet beállítani, hogy automatikusan átkapcsoljon wifiről mobilnetre?
-
gzoll
tag
Nekem pár napja elkezdte csinálni a telefon, hogy ha wifin pl otthonról de kimegyek a wifi zónából (mert pl elmentem dolgozni) egyszerűen nem kapcsol át automatikusan mobilnetre. Be kell nyomni egy repülős üzemmódot aztán vissza és akkor csatlakozik.
Valszeg gyári visszaállítás lesz belőle persze, mert gondolom ez valami beakadt szoftveres bug ami nem általános 🤷♂️ -
Beni2360
félisten
Igen annak akinek benne van a telefonjába az ő száma kijelzi de hiába van a tkomnál engedélyezve a telefonba nincs. Én is így jártam, hogy a családban kijelezte de idegennél ismeretlen hívót jelzett mire megtaláltam a beállítási lehetőséget. Hívás beállsok- További beáll - Hívó azonosító - és ott rábökni a simre - Hívásazonosító- alul szám kijelzésre bökni és ennyi.
-
gorje
senior tag
válasz ®abstract® #6864 üzenetére
Itt jön az érdekesség, hogy eddig elküldte és állítása szerint nem változtatott semmit. A fogaskerék-et nem találta.
-
gorje
senior tag
válasz freeknight #6862 üzenetére
Igen, alapból volt eszemben csak nem tudtam hogy a tarcsazo beállításokban is keres e.
-
freeknight
őstag
-
gorje
senior tag
Köszönöm a válaszokat! Így már fix hogy megoldjuk. Ja es telekom. Én mondtam neki hívja fel a szolgaltatojat és megoldjak.
-
Faterkam
addikt
Milyen Sim van benne? Telekomnál az alapértelmezett, a nem küldi! Ott vagy telefonon, vagy a Telekom fiókodban lehet átállítani.
A telefonon a Beállítások/alkalmazások/rendszer alkalmazás beállítások/hívásbeállítások/továbbibeállítások/egyéb alatt van. De egyszerűbb a beállításoknál beírni a hívóazonosító szót lés feldobja. Alapértelmezetten van gyárilag!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
gorje
senior tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni hogy a hivoazonosito küldése hogyan állítható be? Rokonomnak van ilyen készüléke és valamiert nem jelzi mostansag. Én elég távol vagyok tőle. Próbáltam elmagyarázni hogy a tarcsazonal beállításokon belül kéne lennie vagy beallitasok- sim és mobilhálózatok részén (ha az adott rendszernél így van?) Nem talalja... Esetleg kepernyofelvetelt vagy konkrét videót / részletes utasítást tudna valaki küldeni? A telón frissítés nem történt mióta megkapta az emagtol BF-kor (nem tudom a verzióknál van e eltérés a beállításokban)
-
FOX888
tag
válasz ®abstract® #6855 üzenetére
Igazad volt!
Nekem nem esik kézre a MIUI tárcsázó, de amit használok, abba be lehet állítani, hogy a gyári híváskezelőt használja, ami tudja a hívásrögzítést! -
FOX888
tag
válasz janakbacsi #6853 üzenetére
Most már megvan! A MIUI tárcsázót kell használni!
-
gzoll
tag
Ez attól függ hogy mennyi víz és hová jutott be, nem minden vízbe ejtés ugyanolyan. Az a fontos hogy azonnal ki kell kapcsolni a telefont, mert ha csatlakozóra megy víz és zárlatot okoz akkor kuka. Igazából azt se merem állítani hogy várj pár napot, hogy kiszáradjon, mert akkor is maradhat benne víz, ezt csak akkor lehet pontosan tudni ha felnyitja a szerviz és megnézi.
-
RBJ
addikt
Na sikerült belejtenem a kádba a telefont. Igaz gyorsan kikaptam belőle, tok volt rajta elvileg a hangerő és power gombnál nem kapott vizett. az usb, portok hangszoró kifújva.
MAJD 1,5 év alatt még leejteni se sikerült jóformán.
Más járt így, lett baja?[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Beni2360
félisten
Nem volt bekapcsolva a wifim. Nekem sem indult el onnan. Meg nyitottam a szkenner appot és akkor akar valami felmászni a netre.
Bekapcsoltam a wifi, majd ismét az app és akkor valamire nemlétezőre akart menni de közben a legördülő sávban felugrott egy figyelmeztetés valami vissza állításról. És azóta már indul.[ Szerkesztve ]
-
YxVs
senior tag
válasz aprokaroka87 #6841 üzenetére
Nem találom a QR szkennert a kamerában.
Te hol látod? -
motofi
aktív tag
Eu.rom-ot a legfrissebb Android 11 alapon és gyári hívásrögzítés van igaz Poco X3 nfc. Lépjfel a miui.hu oldalra és ott tudsz tájékozódni. Vannak lehetőségek igaz egy átlag felhasználónak mint én is nem egyszerű bootloader nyitás twrp telepítés és a rom felrakása, de sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Nekem is valami franc jött be. Lementem az papok köz3 és ott kérte a netet majd ismételten, már megjelent valami vissza állítás és máris megy.
-
gzoll
tag
Az EU rom-ban tuti nincs hívásrögzítés mert amúgy szerintem az itteni törvények szerint nem legális a dolog, megvannak a jogszabályi feltételei annak, hogyan és miért lehet egy hívást rögzíteni (a másik fél tájékoztatása és beleegyezése, a hívás rögzítésének azonosíthatósága, visszakereshetőségének biztosítása, stb stb), plusz a GDPR rendelet is pluszban szabályozza a dolgot, szóval EU rom-ban biztosan nem fogsz hívásrögzítést találni már. Sokan ugye ezért raknak fel Indonéz meg ilyen rom-okat mert ott más a szabályozás (mondjuk az azon nem segít hogy szerintem itthon egy indonéz rom segítségével rögzített hívás max családon belül ér valamit).
-
motofi
aktív tag
-
MadGame
senior tag
válasz ®abstract® #6834 üzenetére
Jó'vanmá'na!
De azért csak bosszant, hogy semmi baja nem volt, most meg... még ha user error lenne...
Amúgy viccen kívül van valami megoldás, hogy újra a régi legyen? -
MadGame
senior tag
Már nem tudom mit csináljak, ahogy jött a Miui, hard reseteltem is, biztos, amit tuti. Hát, azóta sík hülye, inkább egy régi 3210-es, még az is jobb. Pedig úgy szerettem… Sem üziknél nem jelez, se e-mail, se viber, ha jelez, más a hangja sima telefonhívásnál is, az appok is össze-vissza működnek, fel se tudnám sorolni… Remélem jelentkeznek még, vagy valaki valahonnan jelzi ezt valaki illetékesnek és gyorsan nyomnak valami rendszerfrissítést, mert konkrétan használhatatlan a telóm másfél év után
-
MadGame
senior tag
Másnál is meghülyült frissítés után a teló?
Bosszantó kis hibák: nem jelez e-mailnél, más a csengőhang, mint ami be van állítva meg ilyesmi… EU ROM -
FOX888
tag
Mert itt a fórumon azt olvastam, hogy aki szeretné a hívásrögzítő és NFC funkciót is használni, az tegye fel az indonéz ROM-ot.
Az eu ROM-ban gyári a hívásrögzítés vagy külön app kell hozzá?
Nem pont az EU-ban tiltják a hívásrögzítés lehetőségét? Vagy az eu ROM nem az EU-nak készült? -
Pityu.
nagyúr
válasz PainKiller69 #6826 üzenetére
Majd később lehet megjavul.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
pch
senior tag
-
Pityu.
nagyúr
válasz PainKiller69 #6822 üzenetére
Igen nekem is ilyen meg szerintem mindenkinek aki frissített.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
FOX888
tag
válasz ®abstract® #6819 üzenetére
Megpróbáltam MIUI tárcsázóval is. Nem is látom, hogy történne valami beszélgetés közben.
Aki használ indonéz ROM-ot megtenné, hogy küld képernyőképet a tárcsázóról, annak a hívásrögzítés beállításairól (a rögzítés helye miatt) és esetleg a mentett beszélgetésekről?
Nekem a mentés helyére mutató mappába nincs semmi. Az alternatív tárcsázó egy másik könyvtárba rögzít, de nem megfelelően.
Vagy olyan tárcsázó, amelyikben működik a mindkét fél hangjának rögzítése? -
FOX888
tag
válasz ®abstract® #6819 üzenetére
Akkor megpróbálom azzal.
-
FOX888
tag
Egy hete frissítettem indonéz ROM-ra a hívásrögzítés és az NFC miatt.
Az NFC-s fizetés megfelelően működik.
A hangrögzítés viszont még nem tökéletes. A hívó fél hangját nem rögzíti.
Mi okozhatja ezt?
- nem a MIUI tárcsázót használom?
- a VLC-vel próbálnám visszahallgatni pc-n?
Milyen engedélyt/beállítást kellene megtennem, hogy működésre bírjam?A bluetooth-os headset-en keresztül folytatott beszélgetéseket tudja rögzíteni?
-
infectedmann
őstag
MiFlash-ben azt hiszem van olyan opció, hogy meg maradjon minden adat, viszont ahhoz olyan ROM verziót kell letölteni, ami MiFlash-el "telepíthető".
Custom Recovery-ben emlékeim szerintem nincs ilyen lehetőség, anno elég sokat cserélgettem a ROM-okat a Redmi Note 7-emen.De downgrade-nél azért erősen ajánlott szerintem egy tiszta telepítés.
-
gegsite
tag
válasz ®abstract® #6815 üzenetére
Extra szívás-juj...
CNC marás, 3D nyomtatás. Akksi időre, és uptime-ra gyúrok.
-
®abstract®
őstag
Én már vegig csináltam ezt az egész procedúrát azért is írom mi a menetrend
emiatt nyitottam ki a bootloader t.Feltettem egy régebbi indonéz romot azóta öröm boldogság van
nyitva hagytam a bootloader T minden jól működött aztán egy program vagy beállítás kapcsán újraindult a telefon, bootloader vissza zárta, törlődött mindenen,fasza volt!Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
kzkz
őstag
válasz ®abstract® #6813 üzenetére
De én nem akarom visszazárni, csak rátelepíteni a régebbi rom verziót.
-
kzkz
őstag
válasz infectedmann #6810 üzenetére
Már nyitva van a bootloader, mert kellett egyszerre az NFC és a hívásfelvétel is.
-
Dreddy32
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Szeretném a telefonon lévő névjegyeket a Xiaomi Cloud-ba áthelyezni.
Egy Redmi note 8 telóm van, Miui 12.0.6-al.
A névjegyekben ha az exportálás gombra nyomok, a felhőben semmi nem jelenik meg. Ha a felhőben a szinkronizálásra nyomok, akkor sem.
Kérlek benneteket, mondjátok el nekem a megoldást.
Köszönöm -
-
kzkz
őstag
Adatvesztés (alkalmazások újratelepítése) nélkül vissza lehet valahogy állni az egyel régebbi firmware verzióra?
-
gzoll
tag
-
-
gegsite
tag
válasz ®abstract® #6802 üzenetére
Nekem tokkal is eltörött a hátlap. Pár hete vettem észre hogy repedt. A makró és a Sziget között van egy szép pontszerű törés, meg a sziget másik oldalán egy szép kiterjedt indulás s már majdnem a széléig tart. Nagyon nem zavar, de rendeltem aliról gyárit, majd egyszer le is cserélem.A Tok se garancia hogy nem törik szét. Mondjuk én nem irodista vagyok
de aránylag igyekszem vigyázni rá. Nekem ez már a drága telefon kategória. Amúgy az is okos volt, aki üveget tervezett hátlapnak. Ennyi erővel lehetne a kocsi lökhárítóját is üvegből csinálni[ Szerkesztve ]
CNC marás, 3D nyomtatás. Akksi időre, és uptime-ra gyúrok.
-
®abstract®
őstag
olcsó és hatékony megoldást kínálsz
egyébként az üveg hátlap elég csúszós tud lenni az ember nem úgy fogja meg a készüléket
Néhány hónapig a gyári szilikon tokkal használtam aztán később levettem mert zavart ragadós volt és ez nem jött be.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
gzoll
tag
Ha elrepedt a hátlap de még garanciális, akkor miért nem a szakszervizbe viszed? Valószínűleg jobban és pontosabban meg tudják csinálni mint az ismerős GSM bolt, és a garancia se repül. Persze pénzbe fog kerülni, de egy hátlap csere nem hiszem hogy pár ezer forintnál több lenne. Egyébként ha leesett és azért történt akkor én csak azt nézetném meg, hogy az akku rendben van e, mert ha az akku nem sérült, és tényleg csak elrepedt a hátlap, nem tört ripityára, akkor rakj rá mondjuk egy tokot és meg van oldva 😂
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Interactive Brokers társalgó
- Gaming notebook topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest