- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz Nagya21 #6531 üzenetére
Nálam is gondok vannak de a kijelző nagyobbodik meg es nem tudom kikapcsolni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gzoll
tag
válasz Nagya21 #6527 üzenetére
Szerintem én olyan 15 éve tartom halál ugyanúgy a telefont, és eddig nem volt probléma, ennél a telefonnál is csak kb két hete jött elő a dolog, előtte ezzel nem volt probléma. De persze tuti nem a telefon rossz, hanem én mentem tönkre 🤷♂️ (nem tudom egyébként amikor valakinek semmit nem használó kommentje van, azt miért nem tartja meg magának)
-
Faterkam
addikt
válasz Nagya21 #6024 üzenetére
Én a telón Downloaded_Rom mappába tettem a .zip-et és a Frissítésnél többször tapi a MIUI12 logóra, ekkor jobb felül megjelenik a frissítőcsomag kiválasztása, és ott betallózod a .zip-et!
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Nagya21 #6024 üzenetére
Beállítások-ban kell lennie egy olyan menüpont-nak hogy telefonról, azon belül rendszerfrissités, azt elindítod, kb középen lesz egy 11 vagy 12-es felírat, azt kezd el nyomkodni addig, amíg ki nem egy kis pop-up ablakban ki nem ír valamit.
Utánna ha jól csináltad akkor a 3 pontos menűelem-ben ott lesz egy olyan rész hogy frissitőcsomag kiválasztása, na az lesz ami neked kell :)
[ Szerkesztve ]
-
eFeMeR74
senior tag
válasz Nagya21 #4424 üzenetére
Kinek mi.
Ja 2 nap alatt itt volt a teló utánvét és rendes számla 2 év gari.
Nálam nincs probléma most rendeltem meg ma a N8P.
Emailen jött az elégedetségi kérdőiv.
3000Ft olcsobb
A 6 /128gb verzió .
De mindenki onnan rendel ahonnan akar.
Nekem bejött ennyi.MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Beni2360
félisten
-
snecizero
senior tag
válasz Nagya21 #2012 üzenetére
gzbotii nem neked. Csak próbálom elmagyarázni ,hogy megértsük a miértjét.
Oké értjük, hogy a google 9 -es tiltotta tiszta sor.
Viszont más programokkal a mi a google play en megtalálható működik a redmi 8A telefonon. Amin 9-es android van !!! Tetszik érteni vagy próbáljam máshogyan magyarázni ?!Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
KISDUCK
addikt
válasz Nagya21 #1969 üzenetére
Rendeltem csütörtökön olyan fóliát amit linkeltél és már ideért, besz@r#k, hát Németországból ilyen gyorsaságra nem számítottam. Itthon országon belül is eltelik ennyi idő és még rájön a szállítási költség, utánvét kezelés meg minden retek költség. Hol vannak már a régi szép idők amikor 10k HUF felett ingyen kihoztak mindent?
Na mindegy, majd később megpróbálom felszerencsétlenkedni a telefonra. -
Weaver
senior tag
válasz Nagya21 #1969 üzenetére
nem ez a gondom, a névjegyeknél minden rendben van, amúgy ez jó tipp, erre időközben rájöttem én is, így is írom be a neveket.
névjegyek alkalmazás alatt lévő nevek oké, összehangolva google fiókkal okés.
a telefon alkalmazás alatt lévő névjegyek amikkel gondban vagyok. -
Pityu.
nagyúr
válasz Nagya21 #1852 üzenetére
Én is tudom,hogy a nillkin jó mert eddig még mindig azt használtam csak ez a fekete keretes nem volt még sosem aztan régen mindig azt olvastam nem tapad a közepe a fekete kereteseknek vagy belelóg kicsit a kijelzőbe vagy kitakarja a közelség érzékelőt és megzavarodik. Na a múltkor telefonos boltban mondta a fickó valami prémium feketekeretes üveg volt nála ami mindenhol tapad de mikor fel akarta telóra rakni csak az alján meg a tetején volt két ragasztócsík és ennyi. Nillkinből eddig a sima volt mindig ami nem teljes kijelzős és nem 2,5D aztán RN8 pro-ra most vettem a nem teljes kijelzőst de 2,5D lekerekített de ezen meg mint kiderült gyárilag nincs kamera kivágás,szóval ezért is gondolkodtam el a linkelt nillkinen,itthon k...drága de kintről még nem vészes.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Nagya21 #1835 üzenetére
Este is le fogom tesztelni, kiváncsi vagyok. Van pár GCam mod, ami nagyon jól sikerült. Jó lenne erre is egy végleges, kiforrot verzió.
Bár a gyári app nem lő rossz képeket,de a jó nem ilyenilyen kamerarendszerrel lehetne jobb is.[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
vandor01
őstag
válasz Nagya21 #1477 üzenetére
hááát a redmibol itt van az egesz sorozat
az aasszony levedlett gepei nalam vannak hasznalatban....
redmi3
redmi5plus
redmi7no es most a redmi 8 pro.... mert a sima a nagysaganak nem eleg!
most meg reklamal hogy zood a kijelzo....es tenyleg fako meg zoodes a feher hiaba masszirozom a redmi3 is elvezhetobb
de lehet a madam valamit elnyomott azt csak engem szopat... nem fordiitvaCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest