- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
Akkor van mit átnézni mert itt a miui ban annyi minden van annyi féle beállítás hogy fantasztikus
remekül személyre lehet szabni.
hát első körben Az érdekelne hogy ami nálam hibásan működött azok neked hogy működnek
Screenshot vagy kijelző fénykép, kijelző videó felvétel vagy screen recorder, cast funkció redőnyben van, ez lenne a wifi display funkció, ha érthetőbb akkor Miracast. Bluetooth wifi GPS működése. Röviden ennyi -
FunPro
őstag
Nekem ez a blacplayer most bevált. Régebbi telefonomon (nokia 7.1) android one-volt, és amit használtam zenelejátszót, azt letiltotta a store. Utána pedig jött egy update, és utána nem is lehetett a zeneapp eq-ját használni. Van külön eq app, azt használtam. Csak az meg mindenre érvényes volt, így a youtube-tól kezdve a messenger hangoscsevegésen át mindennel megszívtam. Szörnyű volt.
De ha nincsenek extra igényeid, a sima miui lejátszó is teljesen jó. Nekem ami elengedhetetlen az az eq (füles nélkül is, amit ha jól tudom az alap lejátszó nem tud), meg folderplay. A többi már csak cifrázás.
-
FunPro
őstag
Én a zenelejátszó helyett blacplayer ex-et használok, mert van benne eq. Van belőle ingyenes verzió, de 280 vagy hány forintot megért a reklámnéljüliség.
A másik, amire tegnap jöttem rá:
A digitális jólét appon belül be lehet állítani alvásidőt. Beállítottam 22-7-ig, de éjfélkor mindig visszaállt normálra.Mint kiderült, alap android óra kellett ahhoz, hogy be lehessen normálisan állítani. Viszont azt alapra nem lehet állítani, úgyhogy csak letöltöttem és beállítottam amit kellett.
-
FunPro
őstag
Hello!
A telefonom nekem is viszonylag új, úgyhogy a most leírtak mennyire felelnek meg a valóságnak, de szerintem helytálló lesz.
Romok/frissítés:
Nem tudom, honnan rendelted a telefont.
Megbízhatóbb helyről vásárolva valószínűleg nem lesz ezzel gondod, de azért érdemes megnézni:A telefon információk alatt látni fogod, milyen miui verzió van a telefonon. Ha az elérhető frissítés nem fog egyezni a hivatalos verziószámmal, akkor bajok vannak. Megijedni nem kell, csak ebben az esetben egyből új rom-ot kell ráflash-elni. Ehhez kell a loader nyitás. Ebben az esetben rakhatsz akár EU rom-ot is a telefonra, bár ez olyan hogy mindenki másra esküszik.
Ha minden jól alakul, erre nem lesz szükséged (loader nyitásra sem), csak szimplán frissíted a telefont. A frissítés normál esetben nem jár adatvesztéssel, viszont egy miui verzió frissítésnél nem árt a frissítés után egyből visszaállítani a telefont gyári állapotra, mert a későbbiekben meg tud hülyülni. Én is így jártam nemrég.
Szóval ha engem kérdezel, előbb frissítsd a szoftvert -> állítsd vissza gyárira -> lakd be a telefont.
Miui accountot szerintem belakás közben regisztrálj, úgy is kérni fogja a telefon.
Arról nem tudom, hogy hátrányod lenne abból, hogyha magyarra állítod a régiót. Az EU rom az már mókolt rom-nak minősül, tehát azzal nem érdemes foglalkoznod. Nézzed azt, mi elérhető global-on.
A backup-ot egész jól lekezeli a google, most nekem legalább is átmentett mindent. Azért a biztonság kedvéjért ráeresztettem egy sms backup appot, ez is jól működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest