- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
-
kekigyu
aktív tag
válasz
Beni2360 #7383 üzenetére
5 éve ugyanígy voltam a Xiaomi Mi A1-el csak annak az akksija fáradt el. Szervizben cseréltettem és gyakorlatilag tönkre vágták vele a telefont. Pedig Pesten volt és nem sufni gsm-ben. Most Borsodban élek, nem ismerem még az itteni lehetőségeket. Tudsz esetleg ajánlani megbízható helyet, akár Pesten is, ahol cserélnék a töltő csatlakozót?
-
gegsite
tag
válasz
Beni2360 #7368 üzenetére
Szia!
A lényeg hogy BM4J kell.
Hirtelen ezt találtam ami ígéretes.
https://a.aliexpress.com/_EIMjPod -
®abstract®
őstag
válasz
Beni2360 #7354 üzenetére
4 éve lesz meg a telefonom összel
a gazdag funkciók miatt vagyok oda érte napjainkban is. 9 s droidon gyors meg minden. a tárhely tud olvasni 500 mb.amiket irt a kolega azokban a tárhely speed majd 2000 mb-vagyis majd 4x gyorsabb tud lenni ha nem cseszik el a droidot. a ram is már ddr5- 8 gb vagy több ram arra profi,hogy megy a multitasking= meg van nyitva 30-40 böngésző lapod meg 100 mb os pdf t nézel- háttérben több alkalmazás megy 1 időben= mindezt röhögve teljesíti 1 ilyen frutti telefon
dupla hangszóró egyéb funkciók.. a miui után a saomi hyperos nemtom miben más.. -
gegsite
tag
válasz
Beni2360 #7354 üzenetére
Röviden a nem igazán optimalizált appokat és honlapokat gyorsan leküzdi, főleg az UFS 4.0 miatt. Képeket gyorsabban csinál, és mutat. Több ablak között gyorsabb a váltás, nem akad több egyszerre futó appal sem.
Főleg úgy, hogy az F6 csak 15 ezerrel több mint az X6 pro vagy a redmi note 13 pro, és annál bőven 2x gyorsabb. -
Szancsó
aktív tag
-
DomToretto
tag
válasz
Beni2360 #7300 üzenetére
Igen, leszedtem a hátlapot. (Előtte szépen körbe melegítettem hőléggel -de hajszárító is megteszi-)
Sajnos ki kellett szedni az alaplapot is, mert anélkül nem fértem hozzá. (szalagkábeleket lecsatlakoztatni stb.)
Akinek nincs ilyen irányú "ambíciója" nem ajánlom hogy belevágjon.
Szóval odafigyelve, nehézkesen kicseréltem a hibás gombsort, majd összeszereltem a telót, és a külön erre a célra rendelt ragasztóval visszaragasztottam a hátlapot. (ha már szét volt szedve, jó lett volna kidobni az akksit is, de az nem volt nekem "raktáron" :-) ) -
válasz
Beni2360 #7280 üzenetére
Igen, mert mindkétszer a hívást a Yettel-es kártyáról indítja, de az egyik esetben a másik kártya az adatforgalamas kártya, a másik esetben meg a Yettel-es kártya az adatforgalmas.
Egyébként szerintem ezzel meg is magyarázza magának a problémát: nem dual active-os a telefon...
-
-
-
-
-
gzoll
aktív tag
válasz
Beni2360 #7091 üzenetére
Az van szerintem, ami nálam is, hogy nem elég, hogy a telefon bekapcsol, nem elég, hogy a SIM kártya pin kódot megadom, a telefont is fel kell oldani a mintával, és akkor élesedik a rendszer. Ha csak beírom a pin kódot azzal még nem végzett a dolog mert külön a telefont is fel kell oldani, mert külön az is le van zárva még az első bekapcsolásnál. Utána már minden megy rendesen, a lényeg, hogy nem csak a SIM kártyát, hanem magát a telefont is "be kell léptetni". Én is futottam ebbe bele, hogy bekapcsoltam benyomtam a pin kódot aztán csodálkoztam, hogy miért nem csörög 🤷🏽♂️ hát mert a telefonba is be kell lépni először.
-
®abstract®
őstag
-
®abstract®
őstag
-
Szabolcs22
tag
válasz
Beni2360 #6962 üzenetére
Az új frissítést még nem tettem fel így a válasz a kérdésre, hogy működik az nfc vagy sem, nem tudom.
A net nélkül megy e az érintéses fizetés?Attól függ mire használod.
Ha fizetésre akkor szerintem a bank appjától függ. Ha jól tudom, akkor az otp pl ad valamennyi tokent és igen így működik a net nélküli fizetés. (Elvileg!)
Bár igazából nekem van hogy elfogy és nem tudom miért, mikor a telefon egész nap a neten lóg. Olyankor be kell lépnem az appba és rábökni a bankkártyámra, hogy újra "letöltse" a tokeneket...
Ha adatátvitelre ami az nfc segítségével megy, akkor azt hiszem ahhoz nem kell net.
De valaki javítson ki ha rosszul mondtam valamit! -
Pityu.
nagyúr
válasz
Beni2360 #6912 üzenetére
Na erre nem is gondoltam 2 sim van a telóban a vodafone a elsőnek van beállítva hívások sms ilyesmi a másodiknak meg a telekomos kártya az csak mobilnetre van beállítva a hangposta szám az üzenetben 70-es meg oda van írva vodafone nem tudom nem e keveredik a két kártya de majd tényleg megcsörgetem magam aztán ha más nem felhívom még a vodafonet is.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Beni2360 #6611 üzenetére
Nekem pl a múltkor as google chrome meg még nem emlékszem egy másik cucc bent volt a frissítésben de azt a kettőt nem akarta frissíteni kellet vagy 2 nap mire frissíteni lehetett a két alkalmazást.Ezt a fent említett google appot meg nem is frissítettem most olvasva ezeket a gondokat,lehet megint meg van zavarodva a google.
-
Aurig@
őstag
válasz
Beni2360 #6118 üzenetére
A péceli kolléga is ezt mondta az ügyfélszolgálatnak. Térkép szerint teljesen kék területen vannak Pécelen belül, cím szerint viszont nem kötnek vele, mert nincs térerő.
Rosszul fogalmaztam az előbb: a vidéki - nem városi - települések esnek ki. Észak-dunántúlon, csak az M1-es vonala és a városok, ahol - elvileg - van térerő. De a péceli esetből kiindulva az sem garancia.
...és, ahogy olvasom ezt írja a lefedettségi térképük:
"Folyamatosan frissülő térképünk segítségével tájékozódhatsz a mobil hálózatunk kültéri lefedettségről." Tehát ez a térkép kültérre vonatkozik.
Hasonló volt régen - és jelenleg is ilyen nagyon sok településen - a Vodafone! Kültér garantált, beltér már nem igazán! -
aprokaroka87
nagyúr
-
Aurig@
őstag
válasz
Beni2360 #5980 üzenetére
Én csak a ne zavarjanak módot állítottam be automatára. H-P 20:30-tól reggel 6-ig, hétvégén pedig 20:30-tól reggel 7-ig.
Semmilyen csipogás, prittyegés hívás nem csinál zajt. Viszont minden üzenet beérkezik és, ha valaki keresett azt is látom.
Számomra ez jobb, mintha kikapcsolnám a telefont. -
PainKiller69
csendes tag
válasz
Beni2360 #5952 üzenetére
Hát, ma akartam egyet telefonálni. Erre egyből megszakította a hívást. Újra próbáltam, ugyanaz. Teló restart, majd jöttek az SMS-ek, hogy tegnap óta 3-an nem értek el.
Nova Launcher frissítés után pár órával összeomlott, de úgy, hogy akkor is teló restart segített csak.
Szóval semmi különös, minden jól működik! -
FunPro
őstag
válasz
Beni2360 #5909 üzenetére
Igazából ez nem kikapcsolja a telefont (azt nem is szeretném), hanem átrakja fekete-fehérbe a kijelzőt, meg átmegy "ne zavarjanak" üzemmódba. Tehát minden működik ahogy kell neki, csak nincsenek értesítéshangok és csak az tud hívni, aki bent van a telefonkönyvben.
Csak amint írtam, van egy olyan bökkenő, hogy ez össze van kötve a google alap órájával, így nem merten neki azt mondani, hogy 7-ig legyen kuss, mert 6:50-re van beállítva az ébresztő. 2 órát meg nem akarok használni (és ahogy néztem itt nem is lehet beállítani alapértelmezettnek a google-t), úgyhogy ezt a digitális jólét alvós cuccot beállítottam 6:45-re. Így nem lehet probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest