- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz ®abstract® #6999 üzenetére
Igen de pont az ellenkezője lett a bekapcsolassal. Nem halkrol hangosra, hanem forditva.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz ®abstract® #6996 üzenetére
Nálam is az van, hogy egy hosszú csengohandg végig se megy és lehalkul. Nem találom ezt az opciót, hol keressem? Megtalaltam és be volt kapcsva, most kikapcsoltam de semmi majd reboot és rendbe jött
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz ®abstract® #6996 üzenetére
Nálam is az van, hogy egy hosszú csengohandg végig se megy és lehalkul. Nem találom ezt az opciót, hol keressem?
-
-
Beni2360
félisten
gyerekek valami gondom van. Napok óta ha hívnak cseng 2-3-t rendes hangerőn a telefon majd lehalkul alig hallani a csengést. Mit állítottam el? Köszönöm előre is a segítséget.
-
®abstract®
őstag
Szia! Szerintem nagyon jo kamera van mind2 telefonban,de az,hogy a kamera alkalmazas kicsit hibas,amiatt hiszed,hogy nem jo.En eddig is tudtam jo kepeket kesziteni Ha nem vagy elgedett a meglevo kamera appal,akkor tudsz leszedni többfélét, és leteszteled,melyik jó.
Egyebkent van xtra beallitas opcio a kamera beallitasaihoz,igy tudod lathatova tenni: belso tarhely-DCIM-Camera=amikor itt vagy ebben a konyvtarban,akkor letrehozol 1 ujat=
lab_options_visible .a pont nem kell.kilepsz,elinditod a kamera appot & es a rejtett beallitasokat lathatodSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
boree
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek melyik telónak jobb a kamerája Redmi note 8 pro vagy Poco x3 pro? Jelenleg redmi note 8 prom van. Érdemes lecserélnem?
-
Zolaash
senior tag
válasz DomToretto #6991 üzenetére
Nekem még soha nem indult újra önállóan... Szerencsére.
Rip and tear
-
DomToretto
tag
Sziasztok,
Mennyire jellemző erre a telóra a bootloop?
Gyári 12.5.4 Global ROM van a telón, és korábban is előfordult már hogy csak úgy újraindult.Pár perce pl az asztalon restartolt egymás után vagy 10x, majd elindult. Ki lehet ezt bármivel (pl diagnosztikai program stb) deríteni, hogy mi okozza az újraindulást?
Csinál ilyenkor valami logot a teló valahova amiből ki lehet következtetni az újraindulás okát?
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Szerintem szolgáltató mert a Paypal-tol simán megjonnek. Mármint az SMS-t igenybevovo oldal felől.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Egyébként nekem is van olyan,hogy sms csak órákkal később érkezik meg. Nem tudom ez szolgáltató vagy telefon e.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Mi a franc lett a sötét móddal,most már az email app se veszi át a sötét módját a telefonnak pedig tegnap még működött.
-
Pityu.
nagyúr
válasz DomToretto #6986 üzenetére
Nincs mit 🙂
-
Pityu.
nagyúr
Van aki itt messenger litet használ? Nálatok se engedi a telefon sötétmódját alkalmazni? Eddig ment fura.
-
Pityu.
nagyúr
válasz DomToretto #6983 üzenetére
-
DomToretto
tag
Sziasztok,
Valakinek van ötlete, hogyan lehet megoldani, hogy a gyári zenelejátszó alkalmazás ne dobáljon reklámokat?
-
Beni2360
félisten
Hát biztos igazad van de ugya ez a reg a tabon 30-s kártyával azonnal jött. A tél-ba 70 van és régebben ilyen gond nem volt habár a PayPal belépés el most jut eszembe jött azonnal. Lehet, hogy rendszer függő.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Nekem meg SMS gondjaim vannak. Várom, hogy jöjjön a kód de semmi SMS. Vagy még 2x kértem újra küldést de csak kb 7 perc múlva jott meg mindharom.
-
zoyoxy
tag
Múlt héten felraktam az EU 12.5.4-et és érzésre gyorsabban merül a teló. Más is tapasztalt ilyet? SOT korábban 8+ óra volt, most 5-6. Nem biztos, hogy a frissítés az oka, mert kábé akkor váltottam VPN-t is.
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Mitől lehet az, hogy a fiam telefonján nem frissül a Nova Launcher?
Note 8 Pro, Android 11. Még mindug a 6.2.18 van nála. Nekem meg már a 7-es verzió is 4 vagy 5 alkalommal frissült.
Legálisan megvett verzió.
/Egyébkén ez igaz a feleségem és lányom telefonjára is. Ezeken is megvásárolt Nova van, mégsem akarnak frissülni./
Köszönöm -
Pityu.
nagyúr
Miért van az,hogy mikor néha ultraerős akkumulátor kímélő módra kapcsolok az sms üzenetek nem működnek csak a hívások?
-
MadGame
senior tag
Bocs, szervizben mást láttam, általában segített, ezért javasoltam.
Akkor marad a szerviz… -
Beni2360
félisten
válasz MadGame #6969 üzenetére
Mert bele fújja a piszkos, zsírt megjobban. Meg lehet benne pára is. Vakum, ami kiszippant.
-
kormo1
csendes újonc
Sziasztok,
Olyan problémám van a telefonnal, hogy a hangszórója nagyon halk. Először hardveres problémára gondoltam, de újraindítás után visszaáll a normál hangerő (médiahang és csengőhang is hal). Másnál is van ilyen gond? Ha igen van valami jobb megoldás, mind az állandó restartolásnál?
Köszi a segítséget.
-
Beni2360
félisten
válasz Szabolcs22 #6964 üzenetére
Vásárláshoz kell, és tegnap ment fel a frissítés. Simple fiókbol jönne a pénz., ott aktív az nfc a kártyánal.
-
Szabolcs22
tag
válasz Beni2360 #6962 üzenetére
Az új frissítést még nem tettem fel így a válasz a kérdésre, hogy működik az nfc vagy sem, nem tudom.
A net nélkül megy e az érintéses fizetés?Attól függ mire használod.
Ha fizetésre akkor szerintem a bank appjától függ. Ha jól tudom, akkor az otp pl ad valamennyi tokent és igen így működik a net nélküli fizetés. (Elvileg!)
Bár igazából nekem van hogy elfogy és nem tudom miért, mikor a telefon egész nap a neten lóg. Olyankor be kell lépnem az appba és rábökni a bankkártyámra, hogy újra "letöltse" a tokeneket...
Ha adatátvitelre ami az nfc segítségével megy, akkor azt hiszem ahhoz nem kell net.
De valaki javítson ki ha rosszul mondtam valamit!Szabolcs
-
Pityu.
nagyúr
Ki remegett a frissítésért? Én simán csak szerettem volna feltenni arról nem tehetek,hogy te maradi vagy. Semmi hackelés nem volt abban,hogy ideiglenesen felraktam egy launchert.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Kérdésem lenne, global rom és tudtam aktiválni az NFC-t. Működik is?
A keresőt használtam. Láma kérdés aktív net kell a használatához?[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Lehet félre érted...van különbség a "semmi nem jó", és a "remegek, hogy feltegyem a legújabb frissítést" között.
- Arra próbáltam meg rámutatni, hogy milyen vicces mikor valaki szabályosan meg hackeli a telefont, hogy feltegyen egy olyan ROM-ot, amiben összesen a security patch frissebb 1-2 hónappal.
-
Faterkam
addikt
Azt azért tegyük hozzá, ha frissítik a MIUI-t az néha visszalépés is (2016-ban lehetett ütemezni a Wifi-t stb.) a mai napig nem került vissza :/
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Pityu.
nagyúr
válasz Faterkam #6953 üzenetére
Én megpróbáltam mindent a végén a nova launcherel sikerült,és vissza térve a gyári leauncherre pont ugyan ezt írja mint a fenti képen csak ugye már friss dátummal.De ugye az megvan,hogy a fenti képen nincsen 3 pötty?Én mindig is úgy raktam fel a friss romot ha nem jött hamar otán ahogy te írtad.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
-
Faterkam
addikt
Miért ne működne?
Párszor tapi a MIUI12 képére, kiírja új funkciók jelentek meg. Fent a 3 pöttyre, frissítőcsomag kiválasztása, és ott a letöltött romot betallózod. (Downloaded_rom mappából. Ennyi
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Pityu.
nagyúr
válasz PainKiller69 #6949 üzenetére
Köszi a tippet működik 🙂 de nem értem hagyományosan meg miért nem.
-
PainKiller69
csendes tag
Nova Launcher segítségével elő tudtam csalogatni a régi MIUI-s frissítő felületet.
Widgeteknél a Nova Launchernél a Tevékenységek-et kell választani:
Majd utána meg kell keresni a Frissítés alkalmazást, azon belül a Frissítés alpont:
Ez után a kezdőképernyőn meg fog jelenni egy új Frissítés nevű ikon, azt elindítva a régi frissítő felület jön be.
-
-
Faterkam
addikt
Van új EEA Stabla Rom!
Redmi Note 8 Pro – EEA Stable
Lstest
V12.5.4.0.RGGEUXM(History)
MIUI
12
Android
11.0
Update at
2021-11-08 18:34:14"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
nyepi
tag
válasz PainKiller69 #6939 üzenetére
Igen, már nekem is az a tippem.
Tegnap este megkockáztattam egy frissítést ebben az állapotban, szerencsére sikerült, közben nem volt gond. Utána még hülyéskedett, aztán egyszer csak megjavult. Ma egész nap hibátlanul működött.
Szerinted egy szétszedés, takarítás segíthet rajta? Vagy felesleges? Lehet ezzel valamit kezdeni?
Köszi! -
nyepi
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha találkozott már valaki ilyen problémával.
Ma reggel minden előjel nélkül azt éreztem, hogy a telefon rezeg a zsebemben. Újraindult magától. Viszont nem kapcsolt be, hanem kb. 10 mp-enként kikapcsolt a kijelző majd be a "redmi" felirattal. Próbálkoztam a gombjával újraindítani, de semmi. Fel volt töltve, kb. 80 %-on volt, de azért feltettem töltőre. Végül nagy nehezen bebootolt, de akkor meg ha feloldottam a kijelzőt, állandóan kikapcsolt, vagy az a képernyő jött fel ahol ki lehet kapcsolni, újraindítani, repülőgép üzemmódba rakni. Olyan mintha folyamatosan be lenne nyomva a "bekapcs" gombja. (bocs ha nem szak szavakkal írom, nem igazán értek hozzá)
Viszont a gomb érzetre telejesen jól működik, nincs beragadva. Most frissítettem a telefont, de semmi javulás.
Szerintetek ez szoftveres vagy inkább hardveres probléma lesz?
Előre is köszi a segítséget! -
Beni2360
félisten
válasz Faterkam #6935 üzenetére
Igen ez meg van de akkor a wifit bekapcsolja és nekem a mobil net osztás kellene. De már látom a wifi ikon alatt nincs kapcsolat. Ez avart meg, hogy bekapcsolt az ikon.
-
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Hiába kerestem a keresőbe nem leltem meg.
Kérdésem, hogy miképpen tudom megosztani a mobil netemet egy wifis tablettel. 1x már össze jött de most nem tudom.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Pityu.
nagyúr
Én egyet nem értek,ha kihangosítom a telefont beszélgetés közben akkor miért recseg a hangszóró?Vagyis nem tudom,hogy az recseg e mert ha a hangszórót zenére vagy bármi másra használom tisztán szól és mehet a legnagyobb hangerővel is,csak telefonálás közben recseg.Ez lehet a vonal minősége is vagy mi a frász lehet?
-
II.Démonlord
tag
Sziasztok,
Van arra valami megoldás, hogy a névjegyeket bluetoothon keresztül átküldjem egy másik (nem okos)telefonra? Sajnos csak egyesével sikerült megoldani, de mivel több, mint 500 van, így ennél egy kicsit jobb megoldás érdekelne.
A rendszer Android 11 + MIUI 12.5.3 -
phf2021
friss újonc
Sziasztok!
Ma újraindítottam a telefonom, és a pin kód megadása után megjelent egy pillanatra egy kis fej az értesítő sávban, majd hirtelen el is tűnt mire megnéztem volna.
Még 1x újraindítottam, és rögtön lehúzva hagyva az értesítő sávot, kis idő múlva megjelent két értesítés:
először egy omacp felirat kb 3 másodpercig, majd el is tűnt. Utána pedig megjelent a visszajelzések felirat a kis fejjel és ez is magától eltűnt.
Mi ez az omacp, tudja valaki? Ez így normális, másnak is megjelenik?
MIUI global 12.5.3 stabil (RGGEUXM) van , android verzió 11RP1A.200720.011, bizt. frissítés 2021.08.01 -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Más is járt úgy, hogy egy-egy új téma alkalmazásakor nem jelennek meg a képernyőzáron az értesítések? -
gzoll
tag
Ha be volt kapcsolva az ujjlenyomatos azonosítás akkor maximum az sd kártyát tudják kivenni és megnézni aki azon van, ha volt benne SD kártya, egyébként nem tudnak belenézni a telefonba számítógépről sem (ha gépre dugod alapból csak tölti a telefont, fel kell oldani a telefont és engedélyezni a fájlműveleteket, addig nem tudnak belenézni)
-
aram01
nagyúr
MadGame koszonom sracok, be van kapcsolva a nyomkovetes sikerult letiltanom, jeleztem a rendorsegen is bar itt angliaban nem kapkodjak el ezt. annyit legalabb elertem hogy az adataimmal nem el vissza senki.
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
senior tag
Szia,
igen van rá megoldás (ha valamikor csatlakozik a nethez a telefon és még nem resetelték!!): https://www.google.com/android/find
- Belépsz azzal a Google accountoddal ,amit a mobilon is használtál, és tudod csörgetni... zárolni vagy épp a tartalmat törölni. Ha szerencséd van és a helyadatok is be voltak kapcsolva elvileg még azt is látnod kell, hol van épp a telefon
Ja igen...: amennyiben épp nem csatlakozik a hálózathoz a telefon, de kiadsz rá egy parancsot, azt (elvileg) azonnal végre fogja hajtani, amikor legközelebb a netre csatlakoznak vele...
Sok sikert !
[ Szerkesztve ]
-
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
Egy kerd sem lenne. Adott egy 8pro amit függetlenül vettem. Le tudnâm tiltani ugy hogy nincs nálam? Esélyes hogy el lopták.
KöszönömIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Pityu.
nagyúr
Sms backup & restore appal kimented google drájvra aztán új rendszernél felrakod a progit vissza letöltöd a cuccokat de be kell állítani elsődleges sms küldőnek,miután vissza töltődtek az sms-ek meg törlöd az appot. Vagy gépről egy myphone explorer porta le. Vagy mind kettővel csinálsz mentést.
[ Szerkesztve ]
-
kzkz
őstag
Van valakinek bevált módszere az SMS-ek és a hívásnapló mentésére és visszaállítására? j
ROM-ot szeretnék cserélni és nem szeretném ha utána nem lennének meg.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Beni2360 #6912 üzenetére
Na erre nem is gondoltam 2 sim van a telóban a vodafone a elsőnek van beállítva hívások sms ilyesmi a másodiknak meg a telekomos kártya az csak mobilnetre van beállítva a hangposta szám az üzenetben 70-es meg oda van írva vodafone nem tudom nem e keveredik a két kártya de majd tényleg megcsörgetem magam aztán ha más nem felhívom még a vodafonet is.
-
Beni2360
félisten
Ezt már nem tudom, de hívd fel magadat másik telorol és hallgatozzal. Nálam csak a 30-ra jönnek amit a netre használok. 1x egy felmeresnel azt adtam meg, de már atkerűlt a tabletba a net végett.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Beni2360 #6910 üzenetére
De most akkor ez a telefon végett lenne?Mert most is hívtak volna és kaptam az üzenetet a nem fogadott hívásról felhívtam az illetőt azt mondta foglalt voltam közbe meg nem is.De most akkor mit is kéne vagy hogy?
-
Beni2360
félisten
Elő választási hivasok. Nekem is jönnek a 30 ra. Én kikapcsoltam a hívás fogadást. Csa SMS k jönnek.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Nekem is van egy kérdésem nem tudom,hogy telefon vagy hálózati dolog lehet e de két sim kártya van a telóban az egyik vodafone amiről telefonálok a telekomos meg a netezésre.Szóval mostanában olyan van,hogy kapom az sms-t,hogy volt egy nem fogadott hívásom vissza hívom az illetőt és azt mondja,hogy azt mondja egy hang,hogy a vonal foglalt próbálja meg később,csak eddig ilyen nem volt a telóra meg anno nem rég jött egy frissítés nem tudom köze lehet e hozzá vagy simán csak vodafone szarság,de fura nálam ki sem csörög csak kapom az sms-t,hogy nem fogadott hívás.
-
guyver
senior tag
Érdekes dolgot kezdett el csinálni a telóm. Bármilyen médiaforrás alkalmazástól függetlenül egy idő után lentebb veszi a hangerőt. Maga a hangerő csúszka nem mozdul, de halkabb lesz a hang, majd szép lassan emelkedik, majd újra halkabb lesz. Tisztítottam hangszórót, ujraindítás sem segített, factory resetet meg nem akarok. Azt se tudom szoftveres vagy hardveres e a gond. Találkozott valaki hasonló esettel?
Poco F3 & Gear S3
-
tyll30
tag
Sziasztok.
kb. egy hónapja telefonon történt egy rendszer visszaállítás gyári állapotra. (mert többminden nem működött megfelelően, fagyogatott)
Napokban többször feldobta a képen látható elemek visszaállítását.
Hiába nyomok a most nem re, nem történik semmi, vagy rövid időn belül újra feldombja az alábbi választási lehetőséget.
Nem szeretném visszaállítani mer végre normálisan működik a telefon.
Hogy tudom beállítani ne jelenjen meg újra a visszaállítás.
Segítséget előre is köszönöm.
-
Beni2360
félisten
válasz MadGame #6900 üzenetére
Próbáld meg törölni a kapcsolatot majd egy tisztítás és újból félvenni a jegyzekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android felhasználók OFF topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ukrajnai háború
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest