- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz twollah1976 #4899 üzenetére
Végre egy értelmes gondolat , ezer hála
Amúgy ez a hívásrögzítés is olyan, mint a szabad-e kamerával közteret figyelni. Papíron nem, ehhez képest mikor a szomszédom kerekeit kiszúrkálta a veje azért a rendörség elfogadta volna a felvételt bizonyítékként hiába közterületen állt a kocsi...
-
twollah1976
őstag
Engedjuk mar el a hangrogzitest.
Akinek kell, annak kell.A kovetezo nyammogni valo a notch lesz?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
patex1983
őstag
Ezt a szituációt csak akkor tudom elképzelni, ha egyéni vállalkozóként dolgozol és te vagy egyszemélyben az ügyfélszolgálat, az adminisztrátor, az anyagbeszerző és a tényleges munkát végző szakember is.
Oké, ez százból egy, ilyenkor valóban lehet létjogosultsága a rögzítésnek.
Gondolom mindenki más is pont emiatt keresi a hívásrögzítést ennyire.X
-
tyll30
tag
válasz patex1983 #4894 üzenetére
Szervizesként napi (minimum) 10-20 telefonon bediktált hibát, címet, nevet, stb. vezetés, munka közben felírni megjegyezni szerintem nem lehet!
80 éves nénikének megmondod írjon emailt a problámájáról? )
Telefonon bediktálják a hibát, kérnek a javításra egy árat, erre 3-4 nap után is kéne emlékezni amikor odaérsz az ügyfélhez!
Emellett még tartsd fejben az árakat amit kaptál a boltból a felhasználandó anyagról! Azt is hogy melyik bolttól kértél árat, hol van a termék készleten stb.
Ez napi minimum 10-15 beszélgetés, heti minimum 60-70 beszélgetés, és van amire 2-3 hét után is pontosan kéne emlékezni! (Ha valakinek kimondok valamit azt illik tartani is! )
Nem csak azért fontos számunkra (számomra) a hivásrögzítés, hogy mit mondott a másik fél, hanem azért is hogy ÉN kinek mit mondtam, mit ígértem !
Ha ilyen területen dolgoznál megértenéd sokunknak miért fontos ez a történet! -
KISDUCK
addikt
válasz twollah1976 #4881 üzenetére
Biztos hasznos funkció, de itthon ugye a beszélgetés elején egyből tájékoztatni kéne a másik a felet a törvény alapján. Ha az adott vita odáig fajulna hogy bíróságra kerülne az ügy akkor mi lenne belőle annak a részéről aki hozzájárulás nélkül rögzítette a másik hangját?
-
patex1983
őstag
Nekem ha valakivel fontos intéznivalóm van, akkor az a minimum, hogy írásos formában rögzítjük.
Ugyanez van, ha valaki adatokat akar tolni az arcomba: írd le. Ha nem hajlandó rá, akkor az így járás tipikus esete forog fenn.
Fenyegetéskor meg szólsz, hogy hé, mondd már el mégegyszer, had rögzítsem, vagy mi? Csak mert én tuti nem kapcsolnék, hogy rögzíthetem is ezt a hívást, ha egyszer ilyet kapnék... Bár aki rutinos már ebben, az lehet, hogy igen.
Ha meg telefonos ügyfélszolgálattal beszélsz, minden esetben kapsz egy egyedi azonosítót a hívásodhoz, később azzal verheted az asztalt, arra nem fogják azt mondani, hogy nincs ilyen.
De oké, rendben, értem, hogy van akinek fontos, ám legyen.X
-
Beni2360
félisten
válasz ottoyes #4886 üzenetére
Pont Péntekem volt a Tkommal egy hiba bejegyzési reklamálásom. Azt mondták, hogy Kedden nem volt hibajegyzék felvéve. Én mondtam, hogy pedig vagy 20 percig beszélgettünk és van róla felvételem a telefonon. Rögtön kikelt magából, hogy azt nem használhatom fel nyilvánosan. Mondtam nem is szeretném de ha önök letagadják akkor meg lehet hallgatni. Erre pár perc után jelezte, hogy igen van egy beszélgetésem rögzítve kedden de hiba jegyzék az nincs. Na mondom vissza emlékezve igen gond volt a szerverükkel és nem tudta rögzíteni akkor és e szerint később nem csinálta meg. Na ott voltam 3 napja már TV nélkül és ismételten akarták 72 órára felvenni a hibát. Err mondtam, hogy ugye ez nem komoly. Várjak kérte és kb 2 perc után mondta, hogy SOS-be kiadta a javítást, másnap meg is jelentek. Tehát van haszna a rögzítésnek.
És kaptam 72 óra korlátlan net elérést fájdalom díjként.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kbyte1024
veterán
Ez olyan mint a Gcam. Meg vannak érte halva, feltettem egyet hát én nem látok egetvero különbséget.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
senior tag
válasz patex1983 #4880 üzenetére
Te biztos nem sok emberrel foglalkozol, különben nem lenne ez kérdés
Nálam pl:
- volt, hogy át akartak vágni, "nem is ezt beszéltük" , "nem is ennyiért"...
- volt, hogy elmondanak telefonon egy rakat infót, amit jó lenne megjegyezni...
- volt, hogy ismerősömet telefonon fenyegették meg halálosan... ott se árt a felvétel[ Szerkesztve ]
-
patex1983
őstag
Árulja már el valaki, mi olyan fene fontos ebben a hívásrögzítésben, hogy ilyen sokan odáig meg vissza vagytok érte....
Én a 37 évem alatt soha nem használtam és nem is éreztem a hiányát egyszer sem.X
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz aprokaroka87 #4874 üzenetére
-
FOX888
tag
válasz twollah1976 #4866 üzenetére
-
kbyte1024
veterán
válasz twollah1976 #4868 üzenetére
Én is eladásra vettem,megtartom a 8pro-t.
-
-
kbyte1024
veterán
válasz twollah1976 #4866 üzenetére
Figyu te áruló rendeltem én is olyat mint te
-
FOX888
tag
válasz twollah1976 #4861 üzenetére
Könnyen lehet, hogy terhelt a hálózat ott ahol éppen használni szeretném.
Nekem csak az a furcsa, hogy a gyerek mellettem ülve nem terhelt hálózaton tesztel éppen?
Miért nem fordul elő, hogy neki lassabb és nekem gyorsabb?Nincsenek nagy elvárásaim a szolgáltatással szemben, csak próbálnám megfejteni, hogy vajon mi okozhatja ezt a lassulást az én telefonomon.
-
twollah1976
őstag
Nem lehet, hogy a kornyekeden le van terhelve a Digi halozata?
Nekem ilyen sebesseget produkal a telefon teljesen veletlenszeru helyeken az orszagban amerre jartam.
Ha ugy nezzuk akkor ajandek lonak ne nezd a fogat, a halozat teszteles es kiepites alatt van,
nekem ingyen (ingye) meg a szar is izlikegy forintot se kell fizetned az ingyen netert.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
zolya1973
aktív tag
Kellene egy kis segítség!
Hogyan is kell újra kalibrálni a közelségérzékelőt? -
Beni2360
félisten
válasz kbyte1024 #4855 üzenetére
Na ma De volt egy ismeretlen hívásom és ott megszólalt a kiválasztott csengőhang. Hazajöttem és a feleségem mobiljáról amivel eddig ellenőriztem csak a régi szólt. Fogtam és kerestem, hogy esetleg hozzá rendelődött-e de nem erre hozzá rendeltem a csengőhangomat és müxik.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz kbyte1024 #4850 üzenetére
Letöltöttem, megtaláltam a listába és hozzá rendeltem a csengőhang hoz de akkor sem akarja az igazságot.
-
Beni2360
félisten
válasz kbyte1024 #4844 üzenetére
Köszi de ez az oldal megvan és be is van jelölve de mégsem az szólal meg. Eddig is meg volt ez a beállítás.
-
kzkz
őstag
Indonéz rom-on miui 12, az arcalapú feloldás működik valakinek? Nálam a fénykép készítésnél nem jut tovább.
-
Beni2360
félisten
válasz kbyte1024 #4834 üzenetére
Sajnos nem jutok 1-ről 2-re. Ne is találom ezt az elérést ami a képen van. Vagy nagyon bénázok. A hang beállításoknál megcsináltam, jelzi is a 4. kockában lent jobbra de mégsem az szólal meg.
Ugyan ez a 2. sim kártyánál is.
Most jött egy frissítés a globál változatra. MIUI Global 12.0.2
Ui: Na végre felraktam az edzett üveget amit azt amit az Alitól vettem (2db=1.87$) most már drágább és tökéletesen passzol. Buborék mentesen és a vásárolt tok is simán passzol rá és nem birizgálja a szélét.[ Szerkesztve ]
-
FOX888
tag
válasz twollah1976 #4839 üzenetére
A SIM cserét kipróbálom.
-
FOX888
tag
válasz twollah1976 #4837 üzenetére
Új a SIM kártya. Lehet gyári hibás?
Slot csere nem segített.
Ezért nem cserélem le a telefont. Csere esetén mire kell figyelni a jobb működés reményében?
Van olyan készülék tulajdonos, akinek rendesen működik a Digi mobilnet a Note 8 Pro-ban?[ Szerkesztve ]
-
FOX888
tag
Most próbálgatom a Digi mobil internetét. Az én Redmi Note 8 Pro telefonomon 0,85/0,38MB/s sebességet sikerült elérni. A lányom Redmi 8 készülékén, egymás mellett az asztalon, kb 10x-szer gyorsabb az internet. A hiba az én készülékemben van?
-
Beni2360
félisten
válasz kbyte1024 #4831 üzenetére
Másolhatom oda ahova akarom de nem hajlandó azt lejátszani. Másik telefokon vígan működött. Egy letöltött csengőhang mp3-ban. a másik meg egy amr.
-
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Én meg küzdök az egyéni csengő hanggal.
Hiába állítom be és ellenőrzöm le a hangot, híváskor nem az szólal meg. Mit hagyok ki a beállításokban.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
LK
addikt
válasz Zoli-bácsi #4822 üzenetére
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
csabulaxi
senior tag
válasz PainKiller69 #4824 üzenetére
Isten vagy!
Talán a gyorsparancs még szimpibb is.[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
zoyoxy
tag
válasz PainKiller69 #4824 üzenetére
1000 köszönet!
-
PainKiller69
csendes tag
válasz csabulaxi #4819 üzenetére
Helló,
Beállítások/További beálíltások/Kisegítő lehetőségek/Nagyítás - Nagyítás három koppintással
Ez bármely felületen, alkalmazásban működik. Két újjal széthúzva tovább nagyítható.
2 újjal húzva le-fel, jobbra-balra lehet navigálni a nagyítóval.
Van "minden" a MIUI-ban, csak rendszeresen variálnak velük.[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
-
kbyte1024
veterán
twollah1976
Azt hiszed nem láttam mit írtál a Poco X3topicba??? én is azt akarom mint teCsak a halott látja a háború végét. - Platón
-
csabulaxi
senior tag
azon, hogy nem lehet zongorázva tárcsázni még túl teszem magam, de ez a nagyítás dolog az sms-nél komolyan hiányzik.
úgy van beállítva a telón a betűk, hogy alapból el tudom olvasni és ráfér simán minden, de a banki belépéskor küldött 6 vagy 8 karakter már nagyobb összpontosítást igényel (olvasáskor már kel a 2 dioptria). Ilyenkor csak dupla kopp és már simán láttam a számsort, most ez nem megy csak, ha minden karaktert beállítok nagyra, de úgy meg béna a többi dolog
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
senior tag
Sajnos az újítások nem mindenkinek tetszenek, de ez van... Az XP-t is sokan siratták, mer a gonosz Windows 10 lenyomta, a VHS-t meg a magnókazit is megsirattuk , de ezeken túl kell lépni...
Amúgy én MIUI 5-től most már 12-ig végigkövettem az evolúciót, és hidd el, régen a MIUI 5-re mondtuk, hogy atom stabil a MIUI 7-re meg, hogy nagyon elba..ák
-
kzkz
őstag
Mit vársz? Háromnegyed év telik el kb. az egyes szériák között, és adott szérián belül is van kb. 3 altípus.
A végfelhasználók a tesztelők, egy darabig morognak, és együtt élnek a hibával, várják a javítást, ami vagy megérkezik vagy nem, vagy vesznek egy új szériát, bízva abban, hogy az a hiba ott már nincs, és félve attól, hogy mi lett helyette.
Az a baj, hogy nem mindegyik hiba derül ki időben, és te már nem tudod visszavinni a telefont, hogy ne szenvedj utána pár évig.[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
Az SMS-eket hogyan lehet nagyítani?
Régebben duplán rábökve nagyobb lett, most nem találok semmilyen lehetőséget.
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
Hali!
Másnál is van olyan, hogy ha kilép az alkalmazásból, akkor pár pillanatig fehéren felvillan (mint a villám) a képernyő?
Azt hittem, hogy az élő háttérképtől van, de most visszaállítottam sima témára, de maradt a villogás
Hard reseten gondolkodom, de fél éves a teló, ilyen korán már kellhet neki a factory reset? -
Beni2360
félisten
válasz MadGame #4800 üzenetére
A kiállított darabra én is tennék egy fóliát, már csak a sok tapizás végett is.
-
zoyoxy
tag
válasz DomToretto #4806 üzenetére
IPS-nél értelmetlen, de nekem tuti volt, most nincs. Valamelyik frissítés vehette le, talán a MIUI 12. Azért kipróbáltam, de semmit sem csinált.
-
Nagya21
addikt
válasz DomToretto #4802 üzenetére
HAli!!
Van zseb mód.
Beállítások-allways on display-zsebmód.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
mellov
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Két nappal ez előtt vásároltunk páromnak egy note 8 prot, ami egy Samsung j5-öt váltott le. Mar az elso telefonbeszélgetésünknél feltűnt , hogy a beszédhangja nagyon tompa, erősen "doboz hang" . Előző Samsung készülékéhez képest is sokkal rosszabb a hang élmény, és az én redmi note 7-em hez képest is. Remélem tudtok erre valamit tanácsolni. Miui-t frissítettük, ki-be kapcsolatuk, de semmi változás. Vigyük esetleg vissza az üzletbe? Előre is köszönöm a segítséget.
-
DomToretto
tag
Találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy egyszer csak a zsebemben lévő telefonon elindul (hangosan) a zene? (képernyő le volt zárva)
Már 2x előfordult, egyik alkalommal elég kellemetlen volt a helyzet.
Ötlet valakinek? (zseb mód vagy ilyesmi van?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest