- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Faterkam #6953 üzenetére
Én megpróbáltam mindent a végén a nova launcherel sikerült,és vissza térve a gyári leauncherre pont ugyan ezt írja mint a fenti képen csak ugye már friss dátummal.De ugye az megvan,hogy a fenti képen nincsen 3 pötty?Én mindig is úgy raktam fel a friss romot ha nem jött hamar otán ahogy te írtad.
-
Beni2360
félisten
válasz
Faterkam #6874 üzenetére
En úgy vagyok mint a MadGame nekem még a wifi sincs automatára bekapcsolva. A mobilnet meg alkalmanként mivel nagyon ritkán vagyok rá fanyalodva, és csak kb évente 1 GB-t használok. Erre van egy Domino kártya 999 ft és ott kapok 80 percet, 5 sms, 1gb netet. Évente 10 db- lehet vásárolni belőle.
-
Lajbymester
tag
válasz
Faterkam #4006 üzenetére
Tudnunk kellene a ROM verzióját, Android verziót, stb.
Kamera adatainak törlését kellene megpróbálni, illetve telefont újraindítani.Amúgy másnak is mindig piros marad az akksi ikonja az állapotsoron a teljes töltés után is? Amikor le van merülve 20% alá, akkor feltöltöm és nem frissül az ikon: [kép]
Ilyenkor mindig egy gyors újraindítás megoldja, de már kicsit bosszant :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest